בדיסק en vivo את השיר-

LemonLimeLilach

New member
גם אני די בטחה שזה כריסטופר

זה השיר של רוברטה ודייגו... מה המטרה בזה שדולסה תשיר אותו עם כריסטיאן? לא הגיוני

סוכריה16

New member
הייייייי לילכיישן!

אממ.. לא אבל זה כריסטיאן! זה כמו שב 406 הם שרו דוס אנמורדוס- ולא היה קשר בין השניים..

LemonLimeLilach

New member
כן אבל una cancion זה של דייגו

ורוברטה! זה השיר שהוא כתב עליה בתחילת העונה למה שבסדרה הם ישירו ביחד ובהופעות לא?

LemonLimeLilach

New member
טוב אחרי עיון רב בשיר הגעתי למסקנה

שזה אכן כריסטיאן... וזה מוזר!!!!! למה נתנו לו את השיר של כריסטופר?! אני רוצה שיר של דייגו ורוברטה!!!!!

סוכריה16

New member
חח.. אני מקווה שבדיסק השני יהיו שיר

שירי- זוגות! זה הכי יפה! נראה לי שלפונצ'ו ואנהי יהיה.. ואני מקווה שלדולסה ודייגו גם

LemonLimeLilach

New member
אההה אני מקווה מאוד!

אני אוהבת שירי זוגות
אפילו שלמיה ומיגל יש את Salvama זה מוזר לי חח כי אני רגילה שהבנים שרים את השירי זוגות (Te Sone, Dije Adios, Amor De Engano).. ולמה הם לא עושים קליפים!!!?!!?

LemonLimeLilach

New member
לאאאא

שיר זוגות זה שיר של הזוג! שתמיד יש אותו כשהם ביחד והכל... תחשבי Amor De Engano... אבל להם היה גם קליפ והיה מהמם

סוכריה16

New member
כן, עם הרמזורים../images/Emo6.gif

שאם היה ירוק אז היא לבשה ירוק.. ואם אדום אז היא לבשה אדום! ממש יפה! ופליפוש היה ממש חמוד! מזל שפליפה שר לבד את זה.. זה היה מדהיםםם!

LemonLimeLilach

New member
חחח זה Te Sone

ודווקא את הקליפ הזה פחות אהבתי
הקליפ של Amor De Engano היה ממש יפה, לו נראתה שם סוףףףףףף
אבל Te Sone השיר האהוב עליי שלהם.. איי פליפה מיו
הסה מה און בבה!!!! ונגיד.. בהופעות.. Dije Adios (בנחה שר.. השיר שלו ושל מריצה..), קמילה ובנחה שרו י-ח-ד! ואת השירים של פליפה לו אפעם לא שרה איתו

סוכריה16

New member
חחחח בצדק!

כי לבנחמין אין קל כמו לפלי- אבל גם זה לא קל מכוער. לקמי יש קל בובי ומדהים- אז שילוב יפה! שיכול ללכת1 אבלללללל.. לואיסנה.. יש לה קל שיכול יותר ללוות ת'זמר מאחורה, או מקסימום קל לבית משיר אחד... (שימו לב כמה גדולה הנוכחות של השלושה קמילה בנחה ופליפהההההה, ובעיקר קמי ופלי.. כמו תמיד הם באים יחד!) ובגלל זה עדיףך לתת לפליפה הזמר- במלוא מובן המילה לשיר לבד! איזה קל סקסי יש לו.. בחיים לא יצא לי לשמוע עוד כזה קל!

LemonLimeLilach

New member
שמעת שירים חדשים של בנחה?

מפלוריסיינטה? Desde Que Te Vi במיוחד? כי הקול שלו ממש אבל מממשששששששששש השתפר הוא הורס אותי! אני מכירה אותו מכל כך מזמן וכשמווים את הקול שלו בקטנטנות או ב Mi Vida של המורדים לשירים שעכשיו בפלוריסיינטה אפשר למות, הקול שלו נהיה הרבה יותר עמוק ובהיר וכל כך יפה, אני מאוהבת
לו המסכנה יש לה קול זוועתי, אהמprettyboyאהמ לא פלא שלא נתנו לה כמעט לשיר בארוויי חחח אבל בכל זאת היה יפה אם בהופעות היא לפחות ככה הייתה מסתובבת על הבמה כשפליפה שר את Te Sone או משהו אבל כן קמי ובנחה כמה יפה ביחד
כשהייתי בהופעה וקמי עלתה לבמה באמצע Dije Adios כמעט מתתי מהתרגשות

סוכריה16

New member
לא לא שמעתי!

והשיר שאני הכי אוהבתתתתתת זה: dije no voy a volver וואי מדהיםםםם וגם את me da igual! אני מתה על שניהם! חחח.. כן.. חוץ מזה בשיר החדש כביכול של לאויסנה, הננוכחות שלה לא מי יודע מה מורגשת חחח... שיר של שתי דקות יותר אנשים ששרים ראפ מאשר לאויסנה עצמה שרה וגם שהיא שרה זה מן דיבור כזה.. חח.. אני הכי אהבתי שקמילה הייתה ליד פליפה בהופעות
תמיד הם היו רוקדים או שהיא הייתה שמה עליו דגל והוא הזמין אותה לבמה וקרא לה "ילדת הראסטות" חחחחחחח.. זה הדברים שהכי אהבתי! שהם יחד

LemonLimeLilach

New member
כי זה בכלל לא שיר שלה חחחח

סתם שיר שהיא שרה באיזה תכנית
!!! Sera De Dios אכן שיר מהמם.. הכי מהמם לשמוע אותו מההופעה (עשיתי דיסק עם כל ההופעה ככה עם הצעקות ברקע) וכשקמי מתחילה לשיר שומעים את הקהל צורחחחחחח dije no voy a volver no voy a... זה כל כך מהמם
אוי בהופעה שהיא שמה עליו את הדגל זה היה כל כך שליטה! צחקתי שעות
וגם כשהוא קרא לה ראסטה גירל... וגם כשהם רקדו ביחד
חמודים!

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifגם אני אהבתי ת'קליפ של אמור דה

אנגניו.. את הקליפ של טה סונייה לא אהבתי בכלל.. וזה גרם לי גם לא להתייחס ממש לשיר הזה... אבל אח"כ כשהתחלתי להקשיב לו יותר.. ממש התאהבתי בו!

LemonLimeLilach

New member
גם אני הייתי ככה ../images/Emo6.gif

של ממש שמתי על טה סונייה אבל כשהתחלתי להקשיב לשירים הרבה פתאום גיליתי שהוא שיר מהמם

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gif אבל זה לא אמור דה אנגניו זה

טה סונייה.....
ובאמת.. למה לRBD אין קליפים??
אני רוצה קליפים!!

סוכריה16

New member
ברור שיש! יש להם ל

שיר פתיחה, סלוואמה- שכל שבוע זוכה מקום ראשון, ונראה לי שגם לסולו קדאטה אן סלינסיו אבל מה לעשות!? בארץ לא מביאים

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifמה ז"א זוכה מקום 1??../images/Emo12.gif

איפה??
ולמה לא מביאים בארץ?? לא הוגן!.. אני רוצה לראות גם!!

למעלה