P Physical Graffiti New member 11/8/03 #17 ../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo9.gif
ר רותם גוזי בת New member 12/8/03 #20 וויייכוווווייייייי (חחחחחחחח)../images/Emo163.gif אמא אמרה לי שאם יהיה לי איך להגיע ולחזור היא תיתן לי ללכת להופעה... עכשיו זה תלוי רק ביייייי ווווווווואייייייי איזה מאושרת אני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
וויייכוווווייייייי (חחחחחחחח)../images/Emo163.gif אמא אמרה לי שאם יהיה לי איך להגיע ולחזור היא תיתן לי ללכת להופעה... עכשיו זה תלוי רק ביייייי ווווווווואייייייי איזה מאושרת אני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ר רותם גוזי בת New member 12/8/03 #22 חחחחחחחחחחחחח../images/Emo163.gif אין לי כל כך כסף.. וגם אם היה לי אז מונית מאשדוד לכפר סבא????
ר רותם גוזי בת New member 12/8/03 #25 אבל עדיין../images/Emo163.gif מאשדוד לת"א זה עולה לפחות 150 ש"ח ותחשבי על זה שזה בכלל בערב... ועוד של יום שישי אז בכלל זה מחיר כפול...
אבל עדיין../images/Emo163.gif מאשדוד לת"א זה עולה לפחות 150 ש"ח ותחשבי על זה שזה בכלל בערב... ועוד של יום שישי אז בכלל זה מחיר כפול...
ר רותם גוזי בת New member 12/8/03 #27 חחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo163.gif אני לא באמת יודעת את הדרך....
I Im a real dum dum New member 12/8/03 #28 רותם זיו מוסר שיש רכבת מדרום אשדוד לת"א כל כיוון עולה 15 ש"ח, אבל זה לא מגיע בדיוק לברבי.
I Im a real dum dum New member 12/8/03 #30 האמ זיו מוסר יש רכבות עד עשרים ל2.. אבל כדאי לך לבדוק בעצמך להיות יותר בטוחה.
ר רותם גוזי בת New member 12/8/03 #31 תודדההההההההה../images/Emo163.gif גם את וגם זיו הצלתם אותי(תודההה ) אני אבדוק מחר...(וווווווווווייייייכיייייייי..)חחח
תודדההההההההה../images/Emo163.gif גם את וגם זיו הצלתם אותי(תודההה ) אני אבדוק מחר...(וווווווווווייייייכיייייייי..)חחח
A amirbilu New member 12/8/03 #32 למה לבזבז 30 ש"ח? בקבוק של נביעות עולה מקסימום 5 שקל.... קחי מפה ומצפן ןתסדרי כבר לבד.
ר רותם גוזי בת New member 12/8/03 #35 אנשים../images/Emo163.gif אין באמת רכבת ביום שישי בערב... העיר הזאת זו עיר של דתושמנים והם לא יתנו לרכבת לעבור באשדוד(ביום שישי).. ואם תעבור יזרקו עליה אבנים !!!! ואמיר נכון שאתה לא רוצה שאני אתייבש?? ליטר לא מספיק אפילו לחצי שעה שלי בבית...
אנשים../images/Emo163.gif אין באמת רכבת ביום שישי בערב... העיר הזאת זו עיר של דתושמנים והם לא יתנו לרכבת לעבור באשדוד(ביום שישי).. ואם תעבור יזרקו עליה אבנים !!!! ואמיר נכון שאתה לא רוצה שאני אתייבש?? ליטר לא מספיק אפילו לחצי שעה שלי בבית...
D DrKasperrrr New member 12/8/03 #36 יש ביום שישי..../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif זה לא קשור לאשדוד או לא..זה בכל הארץ ככה, ביום שישי זה נסגר יותר מוקדם והעשרים לשתיים זה עשרים לשתיים בצהריים! וזהו.
יש ביום שישי..../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif זה לא קשור לאשדוד או לא..זה בכל הארץ ככה, ביום שישי זה נסגר יותר מוקדם והעשרים לשתיים זה עשרים לשתיים בצהריים! וזהו.
ר רותם גוזי בת New member 13/8/03 #37 אני לא באמת הולכת להסתובב../images/Emo163.gif בת"א כל כך הרבה זמן.. ואני יודעת שיש בבוקר עד 2 אבל אני מדברת על הערב.!!! ההופעה לא 15:00 או משהו... קיצר אני אסתדר כבר...!! תודה בכל זאת!
אני לא באמת הולכת להסתובב../images/Emo163.gif בת"א כל כך הרבה זמן.. ואני יודעת שיש בבוקר עד 2 אבל אני מדברת על הערב.!!! ההופעה לא 15:00 או משהו... קיצר אני אסתדר כבר...!! תודה בכל זאת!
ר רותם גוזי בת New member 13/8/03 #40 תפסיק להיות אמא שלי../images/Emo163.gif וואלק "תלכי ברגל תגיעי בדיוק בזמן..."