בדיקת איידס

cheshire9

New member
בדיקת איידס

האמת שאף פעם לא הלכתי "לעשות בדיקה" רק במסגרת בדיקות דם כלליות. אז היתה לי בדיקה בדצמבר והיא שלחה אותי להיבדק שוב. זה לא מוגזם ?

magenta73

New member
בין היום לדצמבר

שכבת עם נשים אחרות? אם התשובה היא כן - אז לא, היא לא מגזימה. האמת - עושה בשכל. תכבד את זה, וזהו.

Old Girl

New member
אם הוא שכב עם אישה אחרת

לפני שבועיים - ממילא צריך עוד בדיקה. הייתי ממליצה לעשות מין מוגן עד שיעברו 3 חודשים מהמגע המיני האחרון, ואז - אם הקשר החדש עדיין בתוקף - לעשות את הבדיקה.

לא מוגזם לדעתי

במיוחד אם היא יודעת שהיו כמה וכמה בחורות בחודשים האחרונים. מה שכן, אם היא שולחת אותך לבדיקת איידס זה רק אומר שהיא רצינית
וגם שבקרוב תוכל ווותר על ה
(אחח, כנראה ה-דבר שבגללו אני מתגעגע לקשר רציני...)

cheshire9

New member
מה זה

? צר לי .......ממש לא מכיר. לא מהדור שלי. אין לי ולא רוצה להכיר.

באז באז

New member
מה שאומר

שאין לך בכלל זכות להתווכח על הבדיקה. תשאל את אישון על זכויות...

sh a ch a r

New member
איך אתה יודע שהסתדרת?

כל מה שאתה יודע זה שאתה לא יודע שחלית. נחמד, אבל לא משהו שאני הייתי מוכן להסתכן בו. בכלל בלי לשאול, כל קשר שהיה לי היה
עד שלושה חודשים ואז בדיקה לשנינו. שחר

cheshire9

New member
אז אם לא אכפת לך

צריך בתאוריה עוד 3 חודשים עם קונדום אחרי הבדיקה !!! אחרת הבדיקה לא שווה כלום.

sh a ch a r

New member
לא

צריך לעשות את הבדיקה שלושה חודשים אחרי הפעם האחרונה שהיית עם מישהי אחרת. אם זה המצב, אפשר להוריד את הקונדום (מבחינת אידס) אחרי שמקבלים את התוצאות. למחפפים, שלושה חודשים אחרי הסקס הלא מוגן האחרון עם מישהי שלא היתה פרטנרית קבועה, אבל על פי המדד הזה אני לעולם לא הייתי עושה בדיקה, ויש הגיון בכל זאת לעשות בדיקה מדי פעם. ואין פה שום דבר תיאורתי. זה בדיוק מה שהייתי עושה כשזה עוד היה רלוונטי בשבילי. שחר

זה אמצעי למניעת הנאה בסקס

השם המדעי זה "אמצעי מניעה". בדור שלך בטח משתמשים בחגורת צניעות, זה בערך אותו דבר...

cheshire9

New member
תאמינו לי לא מבין אתכם

אתם נוהגים בכביש כמו משוגעים מעשנים כמו קטר למרות שהוכח שזה הורג אתכם אתם אוכלים עוף מפוצץ בהורמונים ואנטיביוטיקה שתחליש את המערכת החיסונית שלכם אתם עלולים בכל רגע לקבל את הפצצה איראנית על הראש אבל את הזין שלכם אתם עוטפים בפלסטיק נגד מחלה שבשביל לתפוס צריך לשכב עם 7 זונות תאילנדיות ואפריקאיות ..... מה ההיגיון ?

Old Girl

New member
ההיגיון הוא, ש

כל אחד לוקח את הסיכונים שהוא חושש מהם פחות. לפעמים, החשש מפני משהו לא ידוע מגביר את תחושת הסיכון. יש הרבה אנשים שלא מעשנים, שנוהגים בזהירות ושלא מכניסים לפה כל דבר (אפילו אני). יש גם הרבה מאוד אנשים שלא נזהרים מאיידס. אבל עדיין, לא צריך "לשכב עם 7 זונות תאילנדיות ואפריקאיות" כדי לקבל איידס, אלא לפעמים עם אדם אחד בלבד. כבר פגשתי אנשים שנדבקו באיידס מהפרטנר השני שלהם. יש לי חברה טובה כזו, והיא נוהגת מה זה טוב, ולא מעשנת.

cheshire9

New member
בקיצור עד היום

ניצלתי בנס ..... מזל שמצאתי את האישה שמתאימה לי להמשך החיים. אז לא יהיו לי יותר סיכונים . ואם אני לא רוצה קונדום - אנחנו צריכים עכשיו להתנזר 3 חודשים ? האמת מדליק בתור קונספט .... טיזינג של 3 חודשים - אני חושב שזו תהיה חוויה שמימית.

Old Girl

New member
כמו שאמרתי

כל אחד מחליט אילו סיכונים הוא מוכן לקחת, מובן שלא אגיד לאף אחד מה הוא צריך לעשות. מה שחשוב הוא ליישר את הקו עם בת הזוג, לא עם הפורום.

cheshire9

New member
לא

אבל כזכור אני לא גומר ..... אלא רק במקרים מיוחדים. ובמקומות מיוחדים IF YOU SEE WHAT I MEAN

עדיין מפחיד...

למרות שמבין אותך, אבל השאלה היא אם הן סומכות על זה ולא חוששות מתאונות...

למעלה