האמת שזה נוראי בעיני. קשה לי לדמיין שימוש אמיתי לדבר הזה שאיננו זדוני או מזיק, וגם אם יש כזה אני בטוחה שזה לא משהו שבאמת נחוץ לעולם או יעשה משהו חיובי.
אני מודה שלא עולה לי לראש כרגע שום שימוש טוב בזה, אבל אני לא בטוח אם אין באמת.
המון התקדמויות טכנולוגיות הגיעו בכלל בתקופות מלחמה בייצור נשק ובסוף הפכו לדברים שתורמים רבות לעולם.
חוץ מזה מה אם זה פשוט להגשים את החלום של ילד קטן שתמיד רצה לראות את ספייק ואנג'ל מתנשקים. האם זה כל כך רע? (לא, אני באמת תוהה)
באופן כללי אנחנו חיים בעולם כל כך דינמי - אני באמת לא יודע לאן כל מהפכת הAI תקח אותנו.
זה מדהים שChatGPT קיים רק קצת מעל שנתיים.
בקשר לזיופים, בהחלט יתכן שיגיע יום אחד שבו יקבעו שבברירת המחדל חומר מצולם הוא לא אמין.
ואז אם בברירת מחדל הוא לא אמין, אין מה לדאוג שיזייפו.
זה מה שכל כך מדאיג - כי אנשים לא יוכלו לדעת שום דבר באמת.
בני אדם ראשונים על מאדים? זה רק זיוף
נשיא ארה"ב יורה בכלב? זה רק זיוף
מחבל חמאסניקי הורג תינוק? זה רק זיוף
פוטין חותם על הסכם שלום עם נשיא אוקראינה? זה רק זיוף
שר הביטחון דורס מישהו בטעות? זה רק זיוף
השכן האתיופי שלך צולם פורץ לך לבית וגונב את הארנק שלך? זה רק זיוף
אם אתה לא יכול לבטוח בשום מקור מידע אז יש כאוס.
יצלמו פה תמונה ושם תמונה ויכניסו למחשב והוא ישלים את ההמשך. יהיה יותר קל להכין סרטים וסדרות. הבימוי יהיה דרך המחשב שייצר את שאר התמונות של הוידאו.
אני מסכים שזה יכול להיות מגניב מבחינה יצירתית.
יש לי המון פעמים כל מיני רעיונות מגניבים לעלילה של סרט.
AI יכול לכתוב תסריט לרעיון שלי, לעזור לי לבנות דמויות שונות עם מבנה אישיות שונה, ליצור לי את המראה שלהם וליצור את הסרט עם כל התנועות וכל הסטים והנופים שאני ארצה.
זה סוג של דמוקרטיזציה מטורפת של התהליך האמנותי של יצירת סרטים שברגיל הוא מאוד יקר ודורש הרבה עבודה.
זה כבר קיים במידה רבה בכל התחום של ציורים. אבל האם זה באמת אמנות אם זה לא באמת אתה יצרת, אפילו אם זה נראה טוב? והאם מגיע קרדיט לכל האנשים שהAI משתמש בעבודות שלהם כבסיס?