בדיקת הריון...

רונה 4

New member
כמו שמופיע בסיפור הלידה שלי, ככה

התחיל ההריון השני שלי. אחרי 5 דקות לא הופיע כלום, וכשבדקתי שוב במקרה אחרי שעה וחצי, ראיתי פס חלש מאוד. למחרת הפס התחזק והתחזק. צריך כנראה לבדוק שוב, אחרי מה שכתבה טינקר, אבל זה נראה טוב, אמן. אולי תעשי עוד אחת מחר, שלא נהיה כל-כך במתח כאן
?

אמאדובה

New member
בדקתי שוב - אולי אולי...

אחרי 10 דקות הופיע מין צל של פס, כזה שצריך הרבה רצון כדי לראות אותו. בינתים גם אין מחזור וזה מעודד, אבל זה מזכיר לי יותר מדי את ההריונות הכימיים שהיו לי (בהריונות שהחזיקו קצת יותר הבדיקה היתה יותר החלטית בשלב הזה). אז אני שומרת על פאסון ואחזור על הבדיקה שוב עוד יום יומיים כנראה. תודה לכן על האצבעות והתמיכה...

דאנוש

New member
ממשיכה להחזיק אצבעות

ולקוות,נכנסתי במיוחד לראות מה איתך,10 דקות זה כבר לא אחרי חצי שעה,אז מקווה מכול הלב שהפעם זה זה!

yuvi

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מיליתו

New member
ממשיכה עם ה ../images/Emo45.gif

ובאמת, עכשיו הפס קצת פחות לא ברור מהבדיקה הקודמת... האם מדדת חום? זה יכול להיות מאוד אינדיקטיבי כדי לדעת מה הכיוון בשלבים האלה. או שפשוט נתאזר בסבלנות עוד יומיים שלושה.

אמאאור

New member
מוסיפה את האצבעות שלי, חזק-חזק

מאמינה ומקווה עד אין קץ שהפס יתחזק ויתחזק

מה קורה ל../images/Emo43.gif../images/Emo35.gif

זה נדמה לי או שרק בי הוא מתעלל
אמאדובה יקרה, ממשיכה להחזיק אצבעות ולקוות לטוב. גם בהריון הנוכחי שלי, נדרש הרבה כוח רצון (וגם
) כדי לראות את הפס. גם אני מציעה למדוד חום. בהצלחה

ברבי28

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

מחזיקה אצבעות, להיום, מחר, תשעה חודשים, 120 שנה לא משנה כמה ...

גילי י

New member
יפתי

לא כדאי בדיקת דם?...כאילו אין הקלה גדולה מהתרת הספקות?...בכל מקרה
גדול לבינתיים

נאשא

New member
הלואי אמן

מתפללת פה לפס. כולה פס, פסון, פסונצ'יק. הלואי והצל יהפוך לפס בלתי משתמע לשני פסים.

HCG501

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifהלוואי!!!!

גם אצלי בהריו הנוכחי הופיע פס בהיר מאוד שהתאמצנו לראות אבל מצד שני בכל המקרים האחרים בהם ביצעתי בדיקה ולא היה הריון- לא הופיע כל פס גם לא לאחר מס' ימים אז מקווה מאוד בשבילך שזה זה המון בהצלחה ותעדכני

Tנקר בל

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אמאדובה-

ככה התחילו ההריונות גם אצלי - פסים חלשלושים שהאיש תמיד אמר לי שאני מדמיינת אותם ובסוף הם התחזקו ובאמת היו הריונות. מחזיקה לך אצבעות ומקווה מכל ליבי שהפעם היא הפעם ושהילד העתידי שלך כבר כאן, מחכה להתהוות ולהגיע אליכם! (טפו!!!!!!!!!!!!!!!!).

אמאדובה

New member
תודה רבה על כל האצבעות

אעדכן אם וכאשר יהיה לי משהו יותר קונקרטי לספר...

למעלה