התחיל ההריון השני שלי. אחרי 5 דקות לא הופיע כלום, וכשבדקתי שוב במקרה אחרי שעה וחצי, ראיתי פס חלש מאוד. למחרת הפס התחזק והתחזק. צריך כנראה לבדוק שוב, אחרי מה שכתבה טינקר, אבל זה נראה טוב, אמן. אולי תעשי עוד אחת מחר, שלא נהיה כל-כך במתח כאן
אחרי 10 דקות הופיע מין צל של פס, כזה שצריך הרבה רצון כדי לראות אותו. בינתים גם אין מחזור וזה מעודד, אבל זה מזכיר לי יותר מדי את ההריונות הכימיים שהיו לי (בהריונות שהחזיקו קצת יותר הבדיקה היתה יותר החלטית בשלב הזה). אז אני שומרת על פאסון ואחזור על הבדיקה שוב עוד יום יומיים כנראה. תודה לכן על האצבעות והתמיכה...
ובאמת, עכשיו הפס קצת פחות לא ברור מהבדיקה הקודמת... האם מדדת חום? זה יכול להיות מאוד אינדיקטיבי כדי לדעת מה הכיוון בשלבים האלה. או שפשוט נתאזר בסבלנות עוד יומיים שלושה.
גם אצלי בהריו הנוכחי הופיע פס בהיר מאוד שהתאמצנו לראות אבל מצד שני בכל המקרים האחרים בהם ביצעתי בדיקה ולא היה הריון- לא הופיע כל פס גם לא לאחר מס' ימים אז מקווה מאוד בשבילך שזה זה המון בהצלחה ותעדכני
ככה התחילו ההריונות גם אצלי - פסים חלשלושים שהאיש תמיד אמר לי שאני מדמיינת אותם ובסוף הם התחזקו ובאמת היו הריונות. מחזיקה לך אצבעות ומקווה מכל ליבי שהפעם היא הפעם ושהילד העתידי שלך כבר כאן, מחכה להתהוות ולהגיע אליכם! (טפו!!!!!!!!!!!!!!!!).