בדיקת וק"ת ...איך אפשר להקדים?

calila

New member
בדיקת וק"ת ...איך אפשר להקדים?

נפגשתי עם הרופא שנתן לי אוסף של בדיקות לבצע לפני הועדה, ישר מצאתי תור לדיאטנית נחמדה שמבחינה בתחום, התהלהבתי כי חשבתי שזה המכשול הגדול ביותר
ביום חמישי אני עושה את יתר הבדיקות ואתמול התקשרתי לתאם את בדיקת הושת קיבה ותריסריון ואמרו כי הבדיקה הקרובה ביותר היא ב 5.3 .... עוד 5 חודשים ... ואני הלכתי על המסלול הפרטי כדי שבעוד חמישה חודשים כבר אהיה בתהליך ההרזיה ולא בתור לבדיקה..... זה ממש הזוי ...
מישהו יודע אם אפשר לעשות את הבדיקה בפרטי? יש לו קשרים שיכול לעזור להקדים את הבדיקה.... עוד לא התחלתי וכבר היאוש ממלא אותי ...

ליבי3617

New member
לפי מה שאני זוכרת

אם תשלחי להם תאריך לניתוח יקדימו לך את התור. תחפשי תור גם בערים שקרובות אלייך.. אולי שם תצליחי

eyal1405

New member
בדיקת ושת

תנסי בבי״ח לניאדו. שם התורים קצרים שבועיים,שלושה.עם טופס 17 לא יעלה לך כלום

באיזו קופה את?

אני קבלתי תור לחודש.
נסי אולי בערים אחרות, ולאו דווקא בעיר מגוריך.

אופירA

New member
מנהל
רופא משפחה יכול להקדים את התור לדחוף

הם מתערבים בזה, אם את מבקשת.

כמו כן, את יכולה להגיד בטלפון למזכירות של המכון, שהבדיקה דחופה לצורך ניתוח שיש כבר תאריך לוועדה, כי הרבה פעמים יש להם מסלול של תורים דחופים במקביל.

כמו כן, אפשר לברר במכונים אחרים בארץ אפשרות למסלול של תורים דחופים.
במכבי השלום יש את זה.

אפשרות אחת מכל השלוש וודאי תצליח. אין מצב שלא תהיה לך בדיקה בזמן שאת צריכה.
הייאוש ממלא אותך מוקדם הרבה יותר מידי.

calila

New member
אני בקופ"ח כללית

ניסיתי את המסלול של להתקשר ולהסביר שיש לי תור לניתוח ושיקדימו, אמרו תתקשרי ל 2700* ורק דרך שם אנחנו מקבלים אנשים
התקשרתי שוב למוקד ואמרו שאין תורים קודם
אנסה את המסלול דרך רופא המשפחה
באיזור הצפון מבצעים את הבדיקה בלין או מרפאת זבולון, בקשתי שיבדקו במקומות אחרים וממתינה לתגובת המוקד

אני מתייאשת משום שבחרתי במסלול הפרטי ולא הציבורי כדי לקצר את הזמן עד לניתוח, ארגנתי את כל הבדיקות במהירות שיא (הכל כולל דיאטנית תוך שבוע) ועכשיו תקועה עם הבדיקה הזו 5 חודשים ...

אופירA

New member
מנהל
נסי במקביל את כל הכיוונים

תבקשי מהמוקד שייתנו לך את הטלפונים בכל המכונים שלהם ,שתוכלי לברר אם יש מסלול לתורים דחופים.

בנוסף, תשאלי במכונים או במוקד, אם בן אדם יש לו כאבים בוושט, וצריך דחוף בדיקת בירור - מה הוא עושה, מחכה 5 חודשים? הרי זה לא יתכן. אין מסלול של דחיפות?

בנוסף, תבררי במכונים עצמם אם את יכולה להיות ברשימת המתנה לביטול תור מוקדם, בגלל התאריך שלך לניתוח שלא יתכן שיתעכב בגלל בדיקה.

אמרתי לך, שאת מתייאשת מהר מידי. את לא תקועה עם בדיקה 5 חודשים. את תקועה עם פרוצדורה שצריך לסלול. אז תסללי ותעשי מה שצריך. ההליך מורכב ודורש טלפונים ובירורים.
אם תשכנעי את עצמך שאת תקועה עם תור ל-5 חודשים, זו גם תהיה המציאות. אם תביני שאת לא צריכה לחשוב כך, ימצא לך הפיתרון כמו שלכולם נמצא. את חושבת שאת עוברת את ההליך הזה ראשונה, ואף אחד לא היה שם לפנייך?

ליבי3617

New member
לדעתי כדאי לבקש את פניות הציבור

יש מישהי שהייתה עונה בפורומים בתפוז מטעם הכללית.
אני במקומך הייתי פונה לשם ואומרת להם שיש תור לניתוח בתאריך X והבדיקה חייבת להיעשות לפני.
גם אם תצטרכי לנסוע לעיר אחרת זה שווה לך.

חנה101010

New member
אני גרה בפתח תקווה

ואת הבדיקה עשיתי בירושלים. תגידי ב- 2700 שלא משנה איפה בארץ יש תור פנוי - שיגידו לך מה הכי קרוב. שווה לסיים עם זה.

לי אמרו אותו דבר כמו שלך ואז ניגשתי

לקופת חולים רוטשילד בפתח תקווה למחלקת רנטגן וקיבלתי תור תוך 5 ימים.

שווה לך לגשת למרפאה המטפלת, כידוע לי יש להם תורים שלא מופיעים ב2700.

אומר לך מה אני עשיתי

אני מהצפון ובמכבי. כשאני נערכתי לניתוח היתה בעיה מאוד קשה כי המכשיר של מכבי בחיפה בדיוק לא עבד, רמבם סרבו לעשות למי שלא מאושפז אצלם והתורים בשאר אזור הצפון הגיעו לחודש אחרי הניתוח שכבר נקבע (אני עבדתי קצת הפוך..)
אז התקשרתי למוקד זימון תורים ואמרתי להם שלא מעניין אותי איפה הבדיקה ואז מה אם אני מאזור הצפון.
יומיים אחרי זה (וגם זה כי למחרת הייתי עסוקה), עליתי על כביש 6 בצפון, ירדתי בקרית גת - וביצעתי את הבדיקה.
אני יודעת מחברה בכללית שנסעה למרכז הארץ איפשהו, שגם שם זה היה אפשרי. היא פשוט ישבה להם על הוריד פעם ביום במשך כמעט שבוע, עד ש-אופס! מישהו ביטל במרכז.
אופציה..
ובהצלחה!

calila

New member
תודה על כל העיצות הנפלאות

פניתי לרופא המשפחה והוא יפעיל את המזכירה של המרפאה (אנחנו מרפאה כפרית) בתקווה שתצליח לקדם את התור
בזבולון ולין אין מסלול דחוף ביררתי
עכשיו כבר מאוחר אז מחר אני אתקשר למוקד זימון תורים ואבקש שיחפשו בכל הארץ תור מוקדם יותר
פניתי לכמה רופאים (חברים) ובקשתי שיפעילו פרוטקציה אם יש להם...

שינסתי מותניים, אני אלחם... אתם צודקים, נאלמתי דום לרגע מול הביורוקרטיה אבל עכשיו החלטתי להלחם

אבשלום68

New member
גם אני בשיחה עם *2700

כשהתברר לי שהתור לעוד חודשיים ביקשתי לברר איפה יש בארץ תור קרוב.
הנערה שם שאלה אותי בתמיהה אם אהיה מוכן לנסוע לאשדוד?
אני מהרצליה.
תוך שבוע עשיתי את הצילום באשדוד....
נסי ושיבררו לך איפה יש תור קצר

גברת ע

New member
אם את בכללית אז

בבת ים יש מרפאה גדולה שעושה בדיקות כאלו, אני עשיתי שם ב7 בבוקר.
יש באשדוד מרפאה גדולה, ברחובות אולי (למרות ששם התורים יכולים להיות רחוקים לפעמים), מגדל המאה בת"א אולי שווה לבדוק

גברת ע

New member
תתקשרי למוקד ותנדנדי להם

תגידי להם שיש לך תור חשוב לרופא ביום מסויים (גם אם אין לך) ותגידי להם שאת חייבת לבוא עם הבדיקה כבר והתוצאה באותו היום (קחי בחשבון שלא בכל מקום מקבלים את התוצאות אלא כמה ימים אח"כ).
ותגידי גם שאת מוכנה לנסוע אם צריך.

זה מה שאני עשיתי ובזכות זה הצלחתי לקבל הפניות ובדיקות במהירות

calila

New member
טוב, מצאתי תור בראשון לציון בדצמבר

הרבה יותר טוב אבל עדין אלחץ על המרפאה לנסות למצוא קרוב אפילו יותר ...או לפחות קרוב יותר פיזית למקום מגוריי

נראה שכדאי כבר עכשיו לקבוע תור לועדה ולניתוח או שבלי הבדיקות לא יעשו זאת עבורי?

גברת ע

New member
לא בטוחה מה להגיד לך.

אולי תקבעי תור לוועדה/ניתוח אבל שיהיה לפחות שבועיים אחרי ה 1.12 כדי שתספיקי לעשות את הבדיקה ולקבל את התוצאות

נותנים תוצאות במקום.

לי היה תור לראשון לציון לתחילת דצמבר שביטלתי כי מצאתי תור קרוב יותר ולפי מידע שנמסר לי והנסיון שלי התוצאות מתקבלות במקום.

למעלה