בדיקת מערכת #2

בדיקת מערכת #2 ../images/Emo11.gif

איזה שיר מתנגן במחשב? דיסק במערכת? דיסק בדיסקמן? שיר אחרון שהושמע ב MP3(משוכלל למשתכללים בלבד)? דיסק נחשק?

פרקשון

New member
בדיקה 1 2 1

איזה שיר מתנגן במחשב? the beatles-hello goodbye דיסק במערכת? פצעים ונשיקות של מוניקה סקס-קניתי היום-בנזונה דיסק בדיסקמן? ערומים של שחר אבן צור-קניתי היום-בנזונה שיר אחרון שהושמע ב MP3(משוכלל למשתכללים בלבד)? אני עני דיסק נחשק? ברגע זה אני מסופק

טולייצ

New member
../images/Emo13.gif

איזה שיר מתנגן במחשב? אף שיר.. דיסק במערכת? היהודים-אנפלאגד (דיסק כפול,היום קניתי) דיסק בדיסקמן? עברי לידר-זה לא אותו דבר (באמת העסיק אותי בנסיעה לנשיא חח..) שיר אחרון שהושמע ב MP3(משוכלל למשתכללים בלבד)? הדיסקמן הוא גם MP3 אז אחד מהשירים של עברי.. דיסק נחשק? דווקא היום פינקתי את עצמי עם 3 דיסקים חדשים. ביניהם דודי לוי,אביתר בנאי,והיהודים (כפי שציינתי למעלה). לפי הרשימה נותרו לי לקנות אפרת גוש,נימרוד שיקלר,ו..אמ..אני צריכה לחשוב על זה.. אפרת גוש

Sheygets16

New member
אהמ..

איזה שיר מתנגן במחשב? מוניקה סקס - מכה אפורה דיסק במערכת? המערכת מתה
דיסק בדיסקמן? אני חושבת שאוהד חיטמן שיר אחרון שהושמע ב MP3(משוכלל למשתכללים בלבד)? לא משוכללת
דיסק נחשק? נימרוד שיקלר-נציל את היום, אין ספק בכלל.

Sheygets16

New member
נראה לי שהייתה פה טעות קטנה ../images/Emo6.gif

דיסק נחשק=דיסק שבא לי עליו ? אם כן אז החדש אינפקציה ושל אפרת גוש :]

שטיצה

New member
>:

איזה שיר מתנגן במחשב?
דיסק במערכת? חיות מחמד, של מוניקה סקס. דיסק בדיסקמן? אין כרגע. שיר אחרון שהושמע ב MP3(משוכלל למשתכללים בלבד)? תאטרון רוסי, של אביתר בנאי. דיסק נחשק? המונים];

בלה =]

איזה שיר מתנגן במחשב? Jack Off Jill - Strawberry Gashes
דיסק במערכת? Led Zeppelin - Houses of The Holy
דיסק בדיסקמן? Megadeth - Rust in Peace
שיר אחרון שהושמע ב MP3(משוכלל למשתכללים בלבד)? זנות
דיסק נחשק? המוןהמוןהמון

dsol

New member
....

איזה שיר מתנגן במחשב? סטנגה - קליפורניה דיסק במערכת? עברי לידר - FIGHT דיסק בדיסקמן? אותו דבר שיר אחרון שהושמע ב MP3(משוכלל למשתכללים בלבד)? סטנגה דיסק נחשק? אינפקציה - בכיף רציתי לקנות בדיוטיפריי אבל היה סגור שחזרנו

yardenbm

New member
עונה

איזה שיר מתנגן במחשב?frick דיסק במערכת? אין דיסק בדיסקמן? עדין יוסלס שיר אחרון שהושמע ב MP3(משוכלל למשתכללים בלבד)? היה לי בפלא עד שהחלפתי מכשיר דיסק נחשק?

yardenbm

New member
אה דיסק נחשב

וואי אממ מקוריות הדיסק השלישי של שייגעצ חחח

אני

במחשב-> אברום בורג(השגתי
והוא די מוכר משומה למרות שלא הכרתי אותו) במערכת->(הוא מת) דיסקמן-> כלום MP3-> pogo system of down דיסק נחשק: אינפקציה- בכיף, יוני בלוך-אולי זה אני, ועוד כמה

למעלה