בדיקת מערכת #2

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifישלי את "בכיף" על המחשב..

או שאתה עדיין קונה רק מקוריים..?

רק מוקרי../images/Emo46.gif

אתמול הלכתי לקנות אותו, והיה להם רק אחד בטאוור(או ככה כתוב במחשב שלהם) ואני והם חרשנו על כל החנות לחפש אותו! ובסוף לא מצאנו

טוואר זה חרא

הם גנבים,אנלא קונה אצלהם דיסקים. 60 על הדיסק החדש של אינפקציה אני קניתי אותו ב50 ולא בהופעה!

אני

במחשב-> אברום בורג(השגתי
והוא די מוכר משומה למרות שלא הכרתי אותו) במערכת->(הוא מת) דיסקמן-> כלום MP3-> pogo system of down דיסק נחשק: אינפקציה- בכיף, יוני בלוך-אולי זה אני, ועוד כמה

עונה [?!]

איזה שיר מתנגן במחשב?ניר פרידמן- מאי דיסק במערכת?רד הוט צ'ילי בפפרס דיסק בדיסקמן?שייגעצ- ניו יורק רפיח :) שיר אחרון שהושמע ב MP3(משוכלל למשתכללים בלבד)? אנלא משוכללת
דיסק נחשק? חייבת לקנות דיסקים!
לא קניתי מלא זמן

MarishA M

New member
../images/Emo27.gifעונה ..

איזה שיר מתנגן במחשב?blink-i miss you דיסק במערכת?מארון 5 האקוסטי דיסק בדיסקמן?katatonia-last fair deal gone down שיר אחרון שהושמע ב MP3(משוכלל למשתכללים בלבד)?אין! דיסק נחשק? הפסקול של ספיידרמן2!!

•No¥a•

New member
...

שיר במחשב - dream theater - lie דיסק במערכת - לא ידוע :X דיסק בדיסקמן - משו שצרבתי לא מזמן .. נראלי דיסק נחשק - במרחק נגיעה מכאן

../images/Emo79.gif

שיר שמתנגן
זכיתי לאהוב- עברי לידר דיסק במערכת
נמרוד שיקלר החדש דיסק בדיסקמן
אם הדיסקמן היה תקין זה היה טוב
אין לי MP3
דיסק נחשק
לא יודעת יש הרבה.

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifנו, גמני../images/Emo6.gif

איזה שיר מתנגן במחשב?
בתי / "מניפולציה" דיסק במערכת?
*הולכת לבדוק*
חזרתי
עברי לידר-"זה לא אותו דבר", "הלהיטים הגדולים" של נירוונה וTake That & Party של טייק דאת' דיסק בדיסקמן?
אממ..דיסק שצרבתי לעצמי.. מחולק לאלבומים: 1. רוק לועזי 2.רוק ישראלי 3.נמרוד שיקלר-"נציל את היום" 4. My Chemical Romance 5. The Used 6.The O.C-SoundTrack שיר אחרון שהושמע ב MP3(משוכלל למשתכללים בלבד)?
אין דיסק נחשק?
אממממ...My Chemical Romanceועוד כלמיני..

yardenbm

New member
my chemical ../images/Emo99.gif

יש לי את החדש האמת שהראשון יותר טוב

../images/Emo13.gif

איזה שיר מתנגן במחשב?משהו בין שנינו-אביב גפן דיסק במערכת?לילות לבנים דיסק בדיסקמן?איפה הילד-זמן סוכר נדמה לי שיר אחרון שהושמע ב MP3(משוכלל למשתכללים בלבד)? דיסק נחשק?חחח יש הרבה

../images/Emo13.gif

איזה שיר מתנגן במחשב? אביב גפן-איש הכמעט דיסק במערכת?אינפקציה-בכיף
דיסק בדיסקמן?הוא לא עובד...אבל בכל זאת יש דיסק בפנים...היהודים לייב
שיר אחרון שהושמע ב MP3(משוכלל למשתכללים בלבד)?איכ,סתם קאקי
דיסק נחשק?יש המון

invAsion

New member
1 2, 1 2.. ../images/Emo103.gif

איזה שיר מתנגן במחשב? Holiday של Greenday. דיסק במערכת? היהודים אנפלאגד 1 (מקום אחר
). דיסק בדיסקמן (מינידיסק): מציאות נפרדת+היהודים+פחד מוות. דיסק נחשק: יוני בלוך.

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif וגם אני!

איזה שיר מתנגן במחשב? אביב גפן-מלאך דיסק במערכת? ----- דיסק בדיסקמן? ----- שיר אחרון שהושמע ב MP3(משוכלל למשתכללים בלבד)? משו של מריה קארי.. לאדעת איך זה הגיע לשם.. o_O דיסק נחשק?דניאל סולומון ועברי לידר

@#$@%$^^&

איזה שיר מתנגן במחשב? MetallicA - Jump in the fire דיסק במערכת? System of a down - Toxicity דיסק בדיסקמן? MetallicA - Reload שיר אחרון שהושמע ב MP3(משוכלל למשתכללים בלבד)? אממ.. MetallicA - Battery דיסק נחשק? MetallicA - Kill 'Em All
לא נראה לי שמישהו קורא בכלל את התגובות..

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

איזה שיר מתנגן במחשב? 'לפעמים' של היהודים דיסק במערכת? היהודים- היהודים דיסק בדיסקמן? 'נאמנות ותשוקה' אלג'יר שיר אחרון שהושמע ב MP3(משוכלל למשתכללים בלבד)? אין לי דיסק נחשק? 'בכיף' של אינפקציה

למעלה