בדיקת מערכת #3

בדיקת מערכת #3 ../images/Emo11.gif

שיר מתנגן? דיסק במערכת? דיסק בדיסקמן? שיר אחרון שנוגן בMP3? דיסק אחרון שקניתם? דיסק נחשק?

גוטשה

New member
נו הנה

שיר מתנגן?אינטרמת דיסק במערכת? היהודים, Hot Hot Heat/ Elevator, חיות מחמד/מוניקה סקס. דיסק בדיסקמן?נגיעות/ברי סחרוף שיר אחרון שנוגן בMP3? אין לי X: דיסק אחרון שקניתם? Hot Hot Heat/ Elevator דיסק נחשק? 11א

טולייצ

New member
../images/Emo98.gif

*שיר מתנגן? מתנגן לי בראש זה נחשב?
2052 - שחר אבן צור (קליפ מגניב,רואים שם את שיקו..) *דיסק במערכת? יהושע *דיסק בדיסקמן? אף דיסק *שיר אחרון שנוגן בMP3? לא זוכרת *דיסק אחרון שקניתם? אפרת גוש,מטרופולין,דודי לוי
*דיסק נחשק? אני בכלל בעד גיטרה חדשה! אבל נו טוב.. יהלי סובול-סוס נימרוד שיקלר-להציל את היום נימרוד והבודדים-רשימת שיקלר בית הבובות אביתר בנאי-עומד על נייר (אני רוצה אותו בחזרה!)

h e n y

New member
עונה

שיר מתנגן?: קשה לי לחשוב- שייגעצ דיסק במערכת?: אין דיסק בדיסקמן?: היהודים שיר אחרון שנוגן בMP3?: out of love דיסק אחרון שקניתם?: מי קונה דיסקים בכלל? דיסק נחשק?: שייגעצ

h e n y

New member
לא התכוונתי להכעיס...../images/Emo10.gif

אני פשוט לא קונה דיסקים...

../images/Emo45.gif

ולא רק זה: שאני אסביר את היתרון בקניה וחסרון בהורדה ואכניס לטאגליינס כי זה כבסר נטחן! טוף! בזה שאת מורידה מאינטרנט זה קודם כל פשע לכל דבר גניבה, תופסים אותך באיזשו דרך כנסות עד השמיים...דבר שני זה פגיע באמנים עצמם, אל תחשבו לכם שאמני ישראל הם עשירים רק כי הם מוזיקאים ממש לא, זה לא כמו בארה"ב ששם כל אחד יש לו איזה וילה, לדוגמא מנדלסון גר בדירה בדרום ת"א...חסר להם כסף, אם את היית מוזיקאית היית רוצה שיפגעו בך ויגנבו את מה שאת עובדת עליו שנים? אני מנחש שלא, אמנים רואים הורדות וצריבות קורים לדיסקים שלהם כבר אין חשק לעבוד על אחד חדש, מה הטעם שה1% שקונה יקנה וכל שאר ה 99% יורידו, מה הטעם בכלל ליצור מוזיקה ולהוציא דיסק זה נורא מתסכל, תחשבי על זה.... אם מישהו רוצה להוסיף הוא מוזמן

h e n y

New member
אני לא אמרתי שאני מורידה...

אני רק אמרתי מי קונה דיסקים בצחוק.. אין לי כסף לקנות דיסקים... אבל אני לא אמרתי שאני מורידה.. הלוואי תאמין לי שאני מאוד רוצה לקנות דיסקים, ואני יודעת שההפסד כולו שלי אבל מה אני יעשה שאין לי כסף?!

yardenbm

New member
תיקון טעות

יובל גר במרכז תל אביב בשכונה אחלה בבית מעפן אבל מהישנים המיוחדים האלה לא להגיד סתם אם לא יודעים.

keeeren

New member
איך אתם יודעים איפה הוא גר?....

מאיפה יש לכם את המידע הזה?.. ובקשר להורדה.. כולם מורדים אין מה לעשות.. אני לא אומרת שזה בסדר אבל זה כמו שרצח ואונס זה לא בסדר גם הורדה זה לא בסדר וזה קיים...

keeeren

New member
אה נחמד לך....

אם הוא שכן טוב את מוזמנת לבקש ממנו כוס חלב בשבילי=)

../images/Emo45.gif

זה כמו שאת נגיד יצרנית פומה,ולא קונים ת'בגדים שלך אלא קונים חיקוי בשוק
טוב נו,חרא דוגמא

keeeren

New member
אבל מה עם נגני mp3?

אי אפשר להכניס לתוכם דיסק.. אז מה אפשר לעשות? להחרים אותם?...

למעלה