בדיקת מערכת #3

elezrit

New member
אפשר

או להוריד בתשלום מהאנטרנט.. (לא סביר) או להעתיק את הדיסק למחשב ולהעביר.. גם כן די מטופש.. כי אז מה הקטע בלקנות דיסק..!??! אין לך כבר את הרכאיך הזה של לראות את הדיסק מסתובב בתוך הדיסקמן, ולראות שהוא מקורי..!!
ההמצאות האלה הורסות לנו את החי ים....!!!!!!!!!!!!!!

yardenbm

New member
עונה

בלעט הדיסקים שלי בדיסקמן לא משתנים אפעם. שיר מתנגן?the war is not over של שתי שקסונים מהארווויזיון דיסק במערכת? מקולקלת דיסק בדיסקמן?יוסלס שיר אחרון שנוגן בMP3? בלעט אין לי אבל היום מזמינים את האי פוד בשבילי דיסק אחרון שקניתם? mcr החדש דיסק נחשק? הדיסק הראשון של mcr

yardenbm

New member
כה נו הלטבים

שנראו כמו זוג הומיים ושרו שיר מטומטם למרות שהמילים במובן מסוים לא יודעת נחמדות יש מסר. בקיצור הם רוסים ורוסים עושים לי את זה אז כה שקסונים מהארווזיון

../images/Emo79.gif../images/Emo120.gif

שיר מתנגן- Shawn Mullins - Lullaby דיסקים- כרגע כלום לא במערכת ולא בדיסקמן.. דיסק אחרון שקניתי- אין משו חדש. דיסק נחשק- יש הרבה..

../images/Emo9.gif

שיר מתנגן?שלום-אביב גפן דיסק במערכת?אינפקציה-בכיף דיסק בדיסקמן? היהודים לייב,אז מה אם הוא לא עובד
שיר אחרון שנוגן בMP3?נעע דיסק אחרון שקניתם?אינפקציה-בכיף
דיסק נחשק?יש המון

Sheygets16

New member
../images/Emo122.gif

שיר מתנגן? איגי וקסמן - קולנוע דיסק במערכת? נהרסה :] דיסק בדיסקמן? עד הקצה של דנה ברגר שיר אחרון שנוגן בMP3?
אין דיסק אחרון שקניתם? לא זוכרת דיסק נחשק? אפרת גוש מטרופולין בית הבובות אינפקציה אביתר בנאי וכו' חח :]

../images/Emo3.gif

שיר מתנגן? Useless ID - Same Story Someone New דיסק במערכת? יוני בלוך - אולי זה אני דיסק בדיסקמן? סתם אוסף שצרבתי שיר אחרון שנוגן בMP3? אין לי ;[ ;[ ;[ דיסק אחרון שקניתם? אביב גפן - לילות לבנים דיסק נחשק? Pixies - Surfer Rosa Alice In Chains - Dirt

כן אבל שחכתי לענות, כמה טיפשי

שיר מתנגן? I Hate Everything About You-Three Days Grace דיסק במערכת? הדיסק השני באוסף המשולש של נירוונה דיסק בדיסקמן?משינה- גבירותיי ורבותיי שיר אחרון שנוגן בMP3? אינפקציה-עין הנמר דיסק אחרון שקניתם? את האוסף המשולש של נירוונה החדש. דיסק נחשק? הו, אני רוצה את כל הדיסקים בעולם של לד זפליןןןן גררר ואינפקציה, ככה מפנקים.

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif

שיר מתנגן? Lene Marlin - Sitting Down Here דיסק במערכת? ---- דיסק בדיסקמן? ---- שיר אחרון שנוגן בMP3? אביב גפן-אור הירח דיסק אחרון שקניתם? לא קניתי מלא זמן דיסק נחשק? דניאל סלמון
או עברי לידר

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

שיר מתנגן? מוניקה סקס. דם דיסק במערכת? דברים בלחש של כנסיית השכל דיסק בדיסקמן? נאמנות ותשוקה של אלג'יר שיר אחרון שנוגן בMP3? אין לי דיסק אחרון שקניתם? האמ.... ^_^ דיסק נחשק? צב8

JALULA2

New member
עונה........בכיף..!

שיר מתנגן? אילנה של אביב גפן-שיר ישן וטוב דיסק במערכת?שייגעצ דיסק בדיסקמן?שייגעצ (הדיסק הראשון.) שיר אחרון שנוגן בMP3?הימים שלנו של היהודים דיסק אחרון שקניתם?מארון 5 דיסק נחשק?צרבו לי דיסק עם השירים של גרין די היהיודים מטרופולין אביב גפן ושייגעצ- דיסק מדהים (אל תסתכלו עלי ככה פעם ראשונה ואחרונה שאני צורבת-אני לא בעד).

keeeren

New member
עונה..

שיר מתנגן? בוא של עברי לידר דיסק במערכת? וואי מזמן אל שמעתי שירים במערכת... דיסק בדיסקמן? אין דיסקמן שיר אחרון שנוגן בmp3? אהמ נראה לי משקאות חריפים... דיסק אחרון שקניתם? מזמןןןןן לא קניתי דיסקים... דיסק נחשק? משקאות חריפים ועברי לידר

למעלה