בדיקת מערכת

בדיקת מערכת../images/Emo11.gif

(בטעות העברתי יום
) שיר מושמע
דיסק במערכת
דיסק בדיסקמן
שיר אחרון באמ פי
דיסק נחשק
דיסק אחרון שקניתם
(וחדש) שיר דבוק בראש

MEEEEE...

שיר מושמע: אין שיר מושמע עכשיו.. הטלויזיה פועלת דיסק במערכת: אין דיסק במערכת.. דיסק בדיסקמן: דיסק שצרבתי של כל מיני שירים.. שיר אחרון באמ פי: אין אמפי!! דיסק נחשק: יוני בלוך - אולי זה אני דיסק אחרון שקניתם: אממממ..עברי!!! החדש.. (וחדש) שיר דבוק בראש: Total Eclips Of the Heart - bonny tyler

•No¥a•

New member
אהוי.

שיר מושמע - extinct tradition - towards the sky דיסק בדיסקמן -
דיסק נחשק - dream theater - scenes from a memory דיסק אחרון שקניתם - איפה הילד - זמן סוכר שיר דבוק בראש - לא זוכרת ת'שם :X

yardenbm

New member
עונה

שיר מושמע דיסק במערכת דיסק בדיסקמן: אין נגמרו הבטריות והוצאתי את הדיסק לשמוע במערכת שיר אחרון באמ פי: הוא עוד לא הגיע לארץ (האמ פי לא השיר) דיסק נחשק: דיסק ראשון של mcr ואינפקציה דיסק אחרון שקניתם: mcr השני (וחדש) שיר דבוק בראש:crush של יוסלס

yardenbm

New member
שכחתי 2

שיר מושמע-Wake Me Up When September Ends של green day דיסק במערכת- נראה לי יוסלס היא לא בחדר אח שלי פילח לי אותה

yardenbm

New member
נכון אני מוכשרת

למדתי לעשות צמידים כאלו שטיחים תראו אני עשיתי

elezrit

New member
חחח../images/Emo98.gif

אני גם יודעת.. חחח.. למדתי ועשיתי 1... דוקא יצא יפה
חח, נכון, את מוכשרת...

אני :)

שיר מושמע- כרגע, שום שיר דיסק במערכת- שניה, הולכת לבדוק, ניו יורק-רפיח דיסק בדיסקמן- משקאות חריפים שיר אחרון באמ פי- אין לי
דיסק נחשק- לאדעת :S דיסק אחרון שקניתם- איזה דיסק של גאנס נ' רוזס (וחדש) שיר דבוק בראש- "מפנזטת" - בוטן מתוק בקרקס את שרה ורוקדת ומאוננת את מפנטזת עליייי

נמ :]

שיר מושמע? placebo - special needs. דיסק במערכת? ד"ר קספר - הדיסק השני. דיסק בדיסקמן? אפרת גוש. שיר אחרון באמ פי? אין לי ;[ . דיסק נחשק? משו של פיקסיז/לד זפלין/פלסיבו. דיסק אחרון שקניתם? אביב גפן - לילות לבנים. (וחדש) שיר דבוק בראש? foo fighters - next year.

../images/Emo121.gifפלסיבו../images/Emo99.gif

אז אני מניח מזה שיש לך את Sleeping with goshts? (דיסק מעולה
) וגם לילות לבנים מעולה, אני אוהב ת'טעם המוסיקלי שלך
לילה טוב אירופה.

האמת שלא,

אני צריכה לקנות :] ואני רוצה גם את פלסיבו ובלאק מרקט מיוזיק, אבל צריך כסף
ונמ.. גם אני אוהבת את הטעם שלך, שזה בעצם הטעם שלי, כי אתה אוהב את הטעם שלי
. הבנת נו
.

../images/Emo121.gifחח הבנתי../images/Emo3.gif

וסוג של נצל"ש.. למישהו יש מושג עם דיסקים באמריקה (לוס אנג'לס) יותר יקרים או יותר זולים מבארץ? כי אם יותר זול אני מתכנן לקנות הרבה דיסקים=]

למעלה