בדיקת מערכת

יקר.

אבל העטיפה שלהם שונה
זתומרת לא הציור..זה לא קופסא כזאת טוב לפחות הדיסקים שאני קניתי...

יקר.

אבל העטיפה שלהם שונה...
לא הציור או משו...הקופסא.. טוב לפחות ככה זה הדיסקים שאני קניתי.

../images/Emo121.gifאז אני כבר אשכנע את דוד שלי

שיקנה לי. כי הוא גם ככה יקנה לי בטח כמעט הכל, וזה גם קצת לפני היומולדת שלי
אם יהיה שם אני אקנה לך את אינפקציה החדש בעטיפה השונה

MarishA M

New member
שלי לי ..

שיר מושמע--אם כבר-היהודים דיסק במערכת--אין דיסק בדיסקמן--דיסק צרוב שיר אחרון באמ פי-אין אמפי דיסק נחשק--פסקול ספיידרמן2 ושל והאחרון של קולדפליי דיסק אחרון שקניתם--מארון 5 אקוסטי (וחדש) שיר דבוק בראש--חח פרפרים הם חופשיים!! חח ג'רד הורגת אותי עכשיו...זה מהצגה שראינו

yardenbm

New member
דיייייייייייייייייייי

שימותו כל הפרפרים החופשיים האלה שונאת אותם

yardenbm

New member
שיר מהצגה שראינו בבצפר

קוראים לה פרפרים חופשיים נראה לי זה עם גיא זוארץ והוא שר את זה כל ההצגה

ממ או קיי.+ראיתי היום עוד סרט מפחיד

שיר מושמע- היהודים - ג'קי דיסק במערכת- נראה לי משינה - רומנטיקה עתידנית דיסק בדיסקמן- נראה לי שייגעצ - ניו יורק רפיח שיר אחרון באמ פי- אין :/ דיסק נחשק- כבר אין :p דיסק אחרון שקניתם- הורדתי? חח אממ האחרון שהורדתי זה היה של משינה נדמה לי.. בעצם לא... 11 אלבומים של אביב גפן ועוד כמה של דנה ברגר והיהודים (וחדש) שיר דבוק בראש - חמי רודנר - הרבה יותר יפה לי מקרוב [הרגע שמעתי]
בזמן האחרון אני רואה יותר מידי סרטי אימה... אתמול ראיתי close your eyes - סרט אימה קליל כזה, לפי דעתי סרט טוב. היום ראיתי Candyman בצהריים, סרט מפחיד רצח [סרט ישן משנת 1993], ידיד שלי אמר לי שזה הסרט הכי מפחיד שהוא ראה, אז הורדתי וניסיתי... סרט עם מלא דם, מלא מלא... סרט מעולה. מפחיד רצח!!! מפחיד מפחיד אחר כך ב7 הלכתי לקניון עם אותו ידיד וראינו "בית השעווה", זה התחיל דפוק וצפוי כזה... אבל המשיך לטקעים מפחידים בטרוף, כמעט יצא לי פיפי מפחד.... [טוב שהיה הפסקה] מתלבטת מה יותר מפחיד, זה או קנדימן....

פרקשון

New member
סימבה

שיר מושמע--אין דיסק במערכת--the beatles-sgt. pepper דיסק בדיסקמן--אינפקציה-בכיף שיר אחרון באמ פי--אני לא טחון דיסק נחשק--אינפקציה-ככה מפנקים דיסק אחרון שקניתם-מופע הארנבות של דר' קספר-מופע הארנבות של דר' קספר (וחדש) שיר דבוק בראש-s.o.a.d-sugar לא שמעתי את השיר הזה שנים והוא תקוע

../images/Emo121.gifבדיקה../images/Emo11.gif

שיר מושמע-כרגע כלום.
דיסק במערכת-Blackfield/Blackfield.
דיסק בדיסקמן-אנ'לא משתמש בו יותר.. יש לי iPod
שיר אחרון באמ פי-אני קיים/החברים של נטאשה.
דיסק נחשק-בלאק מרקט/פלסיבו, כל דיסק אחר של פלסיבו, דדסווינג/פוריופיין טרי.
דיסק אחרון שקניתם-מדפים/בית הבובות.
(וחדש) שיר דבוק בראש-שיר של החברים של נטאשה ששחכתי איך קוראים לו, משו "..אני לא יכול אני לא יכול ליפול ולקום אני לא יכול לנחות כמו חתול.." "..להיות אלוף עולם בליפול ולקום.." משו כזה
לילה טוב איבנז.

Sheygets16

New member
../images/Emo122.gif

שיר מושמע: אפרת גוש - דיאטה :] דיסק במערכת:
דיסק בדיסקמן: אני חושבת שניו יורק רפיח. שיר אחרון באמ פי: - דיסק נחשק: יש יותר מדי, אבל כרגע אפרת גוש בעיקר. דיסק אחרון שקניתם: לא זוכרת .. (וחדש) שיר דבוק בראש: כרגע זה משהו ששמעתי בתוכנית של טל ברמן בביפ [תוכנית גאונית אגב] ..

גמני../images/Emo13.gif

שיר מושמע-לישון בלי לחלום-מטרופולין דיסק במערכת-אורפנד לנד-מבול דיסק בדיסקמן-חלולים-אביב גפן שיר אחרון באמ פי-
דיסק נחשק-ברי סחרוף-חם על הירח דיסק אחרון שקניתם-nightwish-bestwishes (וחדש) שיר דבוק בראש-עדיף שלא:X

moshit1

New member
המערכת שלי-

שיר מושמע- 'שלוש דקות' מופע הארנבות של ד''ר קספר דיסק במערכת- 'הו הו' הקספרים דיסק בדיסקמן- האמפ. נראה לי ש'נאמנות ותשוקה' של אלג'יר שיר אחרון באמ פי- אין לי דיסק נחשק- 'בכיף' של אינפקציה. דיסק אחרון שקניתם- לא זוכרת (וחדש) שיר דבוק בראש- אני אחלום לנצח

טולייצ

New member
בדקתי לפני שלא עניתי על זה כבר

שיר מושמע - אני רואה טי וי,אז שום שיר
דיסק במערכת - יהלי סובול-סוס
דיסק בדיסקמן - יהושע-יהושע
שיר אחרון באמ פי - לא זוכרת
דיסק נחשק - נימרוד שיקלר-להציל את היום
דיסק אחרון שקניתם - יהלי סובול-סוס
(וחדש) שיר דבוק בראש - שיר של אירוסמית' [לא זוכרת את שמו]

../images/Emo79.gif

שיר מושמע
התחלה חדשה- בנזין. דיסק במערכת
בלאקפילד. דיסקמן
the wall אין לי MP3. דיסק נחשק
מטרופולין. שיר דבוק לראש
לישון בלי לחלום, אתה צריך צבא מתוקשב (על מילות :אהבה חדשה" של אסף אמדורסקי- אחרי שבוע שלם להכנות של יום חיל התקשוב שהיה לנו ביום חמישי, נדבקתי לזה
)

למעלה