בדיקת מערכת

בדיקת מערכת../images/Emo11.gif

יאללה אז מה שומעים?! איזה דיקים יש לכם במערכת!? ובדיסקמן? ומה השיר האחרון שנוגן ב MP3(במקרה שאתם טחונים כן)? מה השיר שדבוק לכם בראש?! איזה דיסק הכי באלכם לגנוב מהטאוור רקורדס?! מה הדיסק האחרון שגנבתם סליחה אתם יפי נפש, קנית מהטאוור/צליל/תו שמיני/אוזן שלישית/ דיסק סנטר/ פיקלו(בשביל מיכלי) וכו' וכו' וכו'? כמה עלה? ממליצים? שאלה מתחלפת?! אם הייתם דיסק איזה דיסק הייתם?! (של איזה אמן הכוונה ואיזה דיסק שלו)

אני..החיים בזבלללל

יאללה אז מה שומעים?!תקול של אמא שלי צורחת איזה דיקים יש לכם במערכת!?ברגע זה הדיסק של עברי ובדיסקמן?אין לי
ומה השיר האחרון שנוגן ב MP3(במקרה שאתם טחונים כן)?טחונה..טחח..ממ לחבק אותך של סינרגיה מה השיר שדבוק לכם בראש?!סולדד,ומשו של סינרגיה שברח לי מה שמו איזה דיסק הכי באלכם לגנוב מהטאוור רקורדס?!סינרגיה ויוני בלוך מה הדיסק האחרון שגנבתם סליחה אתם יפי נפש, קנית מהטאוור/צליל/תו שמיני/אוזן שלישית/ דיסק סנטר/ פיקלו(בשביל מיכלי) וכו' וכו' וכו'?מוקי..לאלי
כמה עלה?לא זוכרת ממליצים?בוודאי. שאלה מתחלפת?! אם הייתם דיסק איזה דיסק הייתם?! (של איזה אמן הכוונה ואיזה דיסק שלו)עגול ושמן.סתםם ממ נראה לי בלינק 182..

להלהלהלהלה../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

רק בזכותי יש את הפינה, כי אני הזכרתי לך!!11
יאללה אז מה שומעים?! את גלי ושילו חופרות PP: איזה דיקים יש לכם במערכת!? מהשד"ק - אדום, כחול וההופעה. ובדיסקמן? אין
ומה השיר האחרון שנוגן ב MP3(במקרה שאתם טחונים כן)? קראנבריז- זומביז מה השיר שדבוק לכם בראש?! רקויאם לבלונדינית.
איזה דיסק הכי באלכם לגנוב מהטאוור רקורדס?! עקרונית, את כל הטוואר.. אבל אם מדברים על דיסק מסויים.. אז את הוהו של מהשד"ק.
מה הדיסק האחרון שגנבתם סליחה אתם יפי נפש, קנית מהטאוור/צליל/תו שמיני/אוזן שלישית/ דיסק סנטר/ פיקלו(בשביל מיכלי) וכו' וכו' וכו'? יאאא בנצי שקסון שלי
עשית לי סלש בשבילי!!!1111 יאא
המ. כן, קניתי בפיקולו בפעם האחרונה המ.. דארק סייד אוף דה מון של פינקפוליד לאחות שלי
כמה עלה? מאיפה לי?! ממליצים? אהא.. שאלה מתחלפת?! אם הייתם דיסק איזה דיסק הייתם?! (של איזה אמן הכוונה ואיזה דיסק שלו) שלך
בנצי
לא התקשרת היום ))): ואני מתגעגעת

Hezi The One

New member
בוםבום

יאללה אז מה שומעים?!-הראש שלי מתפוצץ ממוזיקה מהשירים באירוע של אח שליXD איזה דיסקים יש לכם במערכת!?-יש כמה,אין לי כח לבדוקP: ובדיסקמן?-יש דיסק עם שירים שצרבתי ומה השיר האחרון שנוגן ב MP3(במקרה שאתם טחונים כן)?-אין לי MP3>< מה השיר שדבוק לכם בראש?!-הולידיי-גרין דיי איזה דיסק הכי באלכם לגנוב מהטאוור רקורדס?!-יש ה רבה:$ מה הדיסק האחרון שגנבתם סליחה אתם יפי נפש, קנית מהטאוור/צליל/תו שמיני/אוזן שלישית/ דיסק סנטר/ פיקלו(בשביל מיכלי) וכו' וכו' וכו'?-וויטין טמפטיישן לאנה כמה עלה?-70 ממליצים?-לא יודע,לא שמעתיXD שאלה מתחלפת?! אם הייתם דיסק איזה דיסק הייתם?! (של איזה אמן הכוונה ואיזה דיסק שלו)-הייתי צועקים על אהבה של סינרגיה:]

פרקשון

New member
בדיקה..1...2..הו אחת שתיים

יאללה אז מה שומעים?!
הזבובים-קרול איזה דיקים יש לכם במערכת!?
פורטיסחרוף-1900? ובדיסקמן?
חם על הירח של ברי ומה השיר האחרון שנוגן ב MP3(במקרה שאתם טחונים כן)?
בדיסקמן אמפי 3...מדבר מהלב של ברי ורע מוכיח מה השיר שדבוק לכם בראש?!
אין איזה דיסק הכי באלכם לגנוב מהטאוור רקורדס?!
איזבו מה הדיסק האחרון שגנבתם סליחה אתם יפי נפש, קנית מהטאוור/צליל/תו שמיני/אוזן שלישית/ דיסק סנטר/ פיקלו(בשביל מיכלי) וכו' וכו' וכו'?
פורטיסחרוף כמה עלה?
50 ממליצים?
מאודדדדדד שאלה מתחלפת?! אם הייתם דיסק איזה דיסק הייתם?! (של איזה אמן הכוונה ואיזה דיסק שלו)
ברי סחרוף-הכל או כלום

אפרת P

New member
קרול../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

בהופעות של פיטר עם מאור הם שרים את זה גרר ובזזז ענק

../images/Emo121.gifחחח פקאצה

אני זוכר את שנה שעברה, ישבתי אצל אח שלי וכל מה שעשינו היה לשתות מיץ תפוזים ולהיקרע מהמבוא

אפרת P

New member
פקאצה? ../images/Emo12.gif

חחחחחחח כל העיר הבירה עשית לנו "בכפר קטן בקצה הגלקסיה"

ManRed

New member
בוני בנצי

יאללה אז מה שומעים?! מופע הארנבות של ד"R קספר - שילה איזה דיקים יש לכם במערכת!? ביטלס האוסף האדום ובדיסקמן? סתם כל מיני שירים ישנים ומה השיר האחרון שנוגן ב MP3(במקרה שאתם טחונים כן)? לא טחון אבל Red hot Chilli peppers - otheside מה השיר שדבוק לכם בראש?! איזבו ושוטי הנבואה - הוא איזה דיסק הכי באלכם לגנוב מהטאוור רקורדס?! כל דיסק יהיה טוב מה הדיסק האחרון שגנבתם סליחה אתם יפי נפש, קנית מהטאוור/צליל/תו שמיני/אוזן שלישית/ דיסק סנטר/ פיקלו(בשביל מיכלי) וכו' וכו' וכו'? לא קניתי כמה עלה?-- ממליצים?-- שאלה מתחלפת?! אם הייתם דיסק איזה דיסק הייתם?! (של איזה אמן הכוונה ואיזה דיסק שלו) הייתי רוצה להיות תקליטור

שבום!

יאללה אז מה שומעים?! פיטר פות איזה דיקים יש לכם במערכת!? כרגע?? פיטר רוט ובדיסקמן? הא? ומה השיר האחרון שנוגן ב MP3(במקרה שאתם טחונים כן)? Children Of Bodom - Hate Me מה השיר שדבוק לכם בראש?! עד שלא תרגיש חופשי לא תיהיה אמיתי... הפוך בשמש של מוניקה סקס איזה דיסק הכי באלכם לגנוב מהטאוור רקורדס?! הווווווו יש רשימה! מה הדיסק האחרון שגנבתם סליחה אתם יפי נפש, קנית מהטאוור/צליל/תו שמיני/אוזן שלישית/ דיסק סנטר/ פיקלו(בשביל מיכלי) וכו' וכו' וכו'? מופע הארנות של ד"ר קספר.. הדיסק של ההופעה כמה עלה? 59 ממליצים? יאפ שאלה מתחלפת?! אם הייתם דיסק איזה דיסק הייתם?! (של איזה אמן הכוונה ואיזה דיסק שלו) נייט קנאו.

פריקית.../images/Emo11.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

הדרי!!!1111 את יודעת את מי ראיתי אתמול?!?! את חן ואת בוכמן ואת ליעד!!11
איזה חמודים!!!11111 ובוכמן אמורה למסור לך חיבוק ונשיקה ממני
, ני מתגעגעת

ס ט י י ק

New member
כן בוכמן אמרה לי../images/Emo7.gif

זה כ"כ לא פייר!!!!!!!
גמני רוצה לראות אותך
כוסית

למעלה