בדיקת מערכת

../images/Emo121.gifלהלהלה

יאללה אז מה שומעים?! איזה דיקים יש לכם במערכת!? הלוואי הייתה לי מערכת ובדיסקמן?שוטי הנבואה... הראשון ומה השיר האחרון שנוגן ב MP3(במקרה שאתם טחונים כן)?אין לי מה השיר שדבוק לכם בראש?!הככככככככככככככככככככככככככככככככככככככללללל יהיה בסדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדר הכלללללללללללללללללללל יהיה פנאן פנאן פנאןןןןןןןןןןןןןן איזה דיסק הכי באלכם לגנוב מהטאוור רקורדס?!את כולם, כי הטאוור גנבים, אני קונה רק בתו
מה הדיסק האחרון שגנבתם סליחה אתם יפי נפש, קנית מהטאוור/צליל/תו שמיני/אוזן שלישית/ דיסק סנטר/ פיקלו(בשביל מיכלי) וכו' וכו' וכו'? של בלה פלאק
כמה עלה?55
ממליצים?ביותר!!! שאלה מתחלפת?! אםהראשון של שוטי הנבואה הייתם דיסק איזה דיסק הייתם?! (של איזה אמן הכוונה ואיזה דיסק שלו) הראשון של שוטי הנבואה

אפרת P

New member
חחחחחחח ../images/Emo6.gif

אמרתי לאח שלי כזה "אני קונה לך חומר מקומי ליומולדת" אחותי כזה "היי אני לא קיבלתי חומר מקומי ליומולדת! איפה את קונה?" אני כזה "בתו השמיני
" אוי אוי

LiLdon

New member
בוף.

יאללה אז מה שומעים?!---אפרת גוש-בוא אליי איזה דיקים יש לכם במערכת!?---Nicklback-הראשון,ששכחתי את שמו ואין לי כוח לבדוק.:) ובדיסקמן?---האחרון של בוטן ומה השיר האחרון שנוגן ב MP3(במקרה שאתם טחונים כן)?--עושה ביד,לפני שהוא קרס :( מה השיר שדבוק לכם בראש?!---קיבלתי ת'פדאל של פאנקייק. איזה דיסק הכי באלכם לגנוב מהטאוור רקורדס?!---קספר:( מה הדיסק האחרון שגנבתם סליחה אתם יפי נפש, קנית מהטאוור/צליל/תו שמיני/אוזן שלישית/ דיסק סנטר/ פיקלו(בשביל מיכלי) וכו' וכו' וכו'?--מטרופולין כמה עלה?55 ממליצים?---ללא ספק !! שאלה מתחלפת?! אם הייתם דיסק איזה דיסק הייתם?! (של איזה אמן הכוונה ואיזה דיסק שלו)--הדיסק של אפרת גוש.ללא ספק.

כמו שגוף בגוף נוגע...

יאללה אז מה שומעים?! כלום איזה דיקים יש לכם במערכת!?גלעד שגב, היהודים לייב 2, נירוונה-נוורמינד ובדיסקמן? דניאל סלומון-הראשון ומה השיר האחרון שנוגן ב MP3(במקרה שאתם טחונים כן)? לאזוכר ואין לי כוח לבדוק מה השיר שדבוק לכם בראש?! נאחז באוויר-גידי גוב איזה דיסק הכי באלכם לגנוב מהטאוור רקורדס?! וואלה לויודע מה הדיסק האחרון שגנבתם סליחה אתם יפי נפש, קנית מהטאוור/צליל/תו שמיני/אוזן שלישית/ דיסק סנטר/ פיקלו(בשביל מיכלי) וכו' וכו' וכו'? דניאל סלומון-הראשון כמה עלה? 50 ממליצים? ברור שאלה מתחלפת?! אם הייתם דיסק איזה דיסק הייתם?! (של איזה אמן הכוונה ואיזה דיסק שלו) עברי לידר-יותר טוב כלום מכמעט

למעלה