בדיקת מערכת

בדיקת מערכת ../images/Emo11.gif

שיר מושמע כפרע? חומד איזה דיסקים יש במערכת!? ובדיסקמן? שיר אחרון בMP3 שמנים? דיסק אחרון שקניתם? דיסק שאתה רוצה לקנות?! שיר דבוק בראש?! THE שאלה מתחלפת:.... דיסק שנמאס לכם אחרי מעט מאוד זמן מהקניה...וכמה זמן לקח לכם להמאס ממנו?

מהאמפס..... מהאמפס מהאמפס מהאמפס

שיר מושמע כפרע? Kalmah - Heroes To Us חומד איזה דיסקים יש במערכת!? אינפקציה - ככה מפנקים ובדיסקמן? הוא מת בטיול :(:(:( שיר אחרון בMP3 שמנים? לא זוכרת דיסק אחרון שקניתם?חחחח דיסק שאתה רוצה לקנות?! את האחרון של אואזיס שיר דבוק בראש?! "לו הייתי בוריס טו-טו טו טו-טו טוווו" THE שאלה מתחלפת:.... דיסק שנמאס לכם אחרי מעט מאוד זמן מהקניה...וכמה זמן לקח לכם להמאס ממנו? שתוק

ziljian 1234

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לו היית בוריססססססס טו טו טו טו טו טו טו טו לו היית בוריססססססס איזה ענק זהההה חחחח

אסנתי! |: ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

לא ראיתי הודעת
שלך בשירשור מפגש! <או כל הודעה אחרת בשירשור מפגש...> את באה?|הממ|

LiLdon

New member
נו יופי.

שיר מושמע כפרע?דיי עם הכפרע הזה. אמ טוב Placebo-Lady Of The Flowers חומד איזה דיסקים יש במערכת!?Nightwish[אוח הנוסטלגיה.] ובדיסקמן?שי נובלמן. שיר אחרון בMP3 שמנים?ניו יורק רפיח. דיסק אחרון שקניתם?שי נובלמן. דיסק שאתה רוצה לקנות?!Placebo-Black Market Music שיר דבוק בראש?!למעני-בית הבובות {הכל בגלל חזי!!@
] THE שאלה מתחלפת:.... דיסק שנמאס לכם אחרי מעט מאוד זמן מהקניה...וכמה זמן לקח לכם להמאס ממנו?בוטן מתוק בקרקס-חודש.

AvtipuS

New member
חשמלסקי קאקרסקי *&^)%^*

שיר מושמע כפרע? System of a down- U-Fig חומד איזה דיסקים יש במערכת!? אין מערכת ובדיסקמן? דיסק הופעה של ד"ר קספר שיר אחרון בMP3 שמנים? אינפקציה-שתיל דיסק אחרון שקניתם? בית הבובות-מדפים. דיסק שאתה רוצה לקנות?! שי נובמלן,היפנוטייז של סיסטם שיר דבוק בראש?! מי האמפ של בלאק אייד פיס >.< (או איך שלא קוראים להם) THE שאלה מתחלפת:.... דיסק שנמאס לכם אחרי מעט מאוד זמן מהקניה...וכמה זמן לקח לכם להמאס ממנו? בית הבובות מדפים. התבאסתי ממנו אחרי בערך פעמיים ששמעתי אותו.

dsol

New member
אם אתה לא רוצה את בית הבובות

אני מוכן לקחת לך אותו

ziljian 1234

New member
yo!

שיר מושמע כפרע? placebo-spacial needs חומד איזה דיסקים יש במערכת!? אממ הדיסק אוסף של פלאסיבו,זבל-הולדת התינוק, אממממממ וד"ר קספר בהופעה ובדיסקמן?בית הבובות-מדפים שיר אחרון בMP3 שמנים? הבלובריז-ג'קפוט דיסק אחרון שקניתם?בוטן-יום עדין דיסק שאתה רוצה לקנות?!שי נובלמן,היפטונייז של סיסטם ואממ זהו חח שיר דבוק בראש?! מיי אהמפ של בלק אייד פיז חחח איזה שיר חמוד THE שאלה מתחלפת:.... דיסק שנמאס לכם אחרי מעט מאוד זמן מהקניה...וכמה זמן לקח לכם להמאס ממנו? בוטן- יום עדין...תוך יומיים כי הוא לא משו בכלל

LiLdon

New member
Placebo agian!!!!11

לוסי, כאוהבת פליסבו, התפלשי עימי בבוץ? אני מתחילה לאהוב אותך יותר ויותר :]]]]] קצת תרבות יש פה,מסתבר.

ziljian 1234

New member
אתפלש ועוד איך אתפלש...

תשמעו אני חובבת פלאסיבו מאז שאני זוכרת את עצמי(טוב לפחות את אהבתי לרוק חח)

dsol

New member
בנצ זונה

שיר מושמע כפרע? ביער - המכשפות חומד איזה דיסקים יש במערכת!? אין מערכת ובדיסקמן? גם אין שיר אחרון בMP3 שמנים? יאא הפלאפון שלי הוא MP3
וזה "עברי לידר - האנשים החדשים" דיסק אחרון שקניתם? אממ לא זוכר, אבל אני אמור לקבל את "המכשפות - האוסף הכפול" דיסק שאתה רוצה לקנות?! יהושע - יהושע שיר דבוק בראש?! טובה- יהושע THE שאלה מתחלפת:.... דיסק שנמאס לכם אחרי מעט מאוד זמן מהקניה...וכמה זמן לקח לכם להמאס ממנו? שייגעצ - משקאות חריפים, מאז שקניתי אותו שמעתי אותו 5 פעמים בקושי ומאז הוא סתם שוכב במגרה ובקרוב הוא יעבור לקרן היפייפיה והמדימה ! סת0ם ככה. במתנה על זה שהיא מתוקה !

קשש

זה לא משנה מה שחשוב אבל זה מה שניתן לך במתנה מילים ומנגינה אהבה ומוסיקה ריגושים ומוסיקה החיים הופכים למוסיקה ומוסיקה היא החיים העולם הוא מוסיקה שיר נולד למוסיקה החיים הופכים למוסיקה ומוסיקה היא החיים!!!!!!! החיים הם מוססיסייקעקעקעקעקע (בוסקילה)

yardenbm

New member
יו איזה שיר חרוש

כל פעם בין תוכנית לתוכנית בערוץ של יס יש ת'שיר וב24 גם ובערוף חנוכה גם אעעעעעעעעעעע כמה אפשר

למעלה