בדיקת מערכת

Hezi The One

New member
דה פאנטום אוף דה אופרה איז דררררררר

שיר מושמע כפרע?-פאנטום האופרה של נייטוויש,אוי גאד איזה חידוש טוב חומד איזה דיסקים יש במערכת!?-חומד?D: רק בגלל זה אני לא עונה ובדיסקמן?-לוזוכר שיר אחרון בMP3 שמנים?-אין ליP: דיסק אחרון שקניתם?-וויטין טמפטיישן לאנהD: דיסק שאתה רוצה לקנות?!-לוידע שיר דבוק בראש?!-למעעעעעעעעעעעעעעעעעעני!!!! בית הבובות כמובןP: THE שאלה מתחלפת:.... דיסק שנמאס לכם אחרי מעט מאוד זמן מהקניה...וכמה זמן לקח לכם להמאס ממנו?-לוידע:$

פרקשון

New member
בודק

שיר מושמע כפרע? חומד איזה דיסקים יש במערכת!? ובדיסקמן? שיר אחרון בMP3 שמנים? אין דיסק אחרון שקניתם? האלבום הלבן-הביטלס דיסק שאתה רוצה לקנות?! אנערף שיר דבוק בראש?! אין THE שאלה מתחלפת:.... דיסק שנמאס לכם אחרי מעט מאוד זמן מהקניה...וכמה זמן לקח לכם להמאס ממנו? יום-הזבובים-בזזז

yardenbm

New member
אמממ

שיר מושמע כפרע? עיברי- בוא נפגר את מסך הערפל חומד איזה דיסקים יש במערכת!? לא משתמשת בה ובדיסקמן? שי נובלמן החדש שיר אחרון בIPOD שמנים? שיקו של אינפקציה דיסק אחרון שקניתם? שי נובלמן החדש דיסק שאתה רוצה לקנות?! פאנקייק דלישס אממ דיסק אחד של יוסלס ברח לי שמו ונראה לי גם את הדיסק של זבל נראה שיר דבוק בראש?!כי האדם עץ השדה THE שאלה מתחלפת:.... דיסק שנמאס לכם אחרי מעט מאוד זמן מהקניה...וכמה זמן לקח לכם להמאס ממנו? פיטר רוט

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifיאללה...

שיר מושמע כפרע?
The Used - Light With The Sharpened Edge.mp3 חומד איזה דיסקים יש במערכת!?
מממ נראלי אוסף של נירוונה ו..לא זוכרת מה עוד ובדיסקמן?
דיסק שצרבתי שיר אחרון בMP3 שמנים?
נראלי "עד הקצה" של דנה ברגר דיסק אחרון שקניתם?
ממממ...פיטר? דיסק שאתה רוצה לקנות?!
מממממ..כלמיני שיר דבוק בראש?!
מממ...אין. THE שאלה מתחלפת:.... דיסק שנמאס לכם אחרי מעט מאוד זמן מהקניה...וכמה זמן לקח לכם להמאס ממנו?
נראלי פיטר
לא נמאס לי ממנו לגמרי, רק מכמה שירים..

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif ...here i am once again =\

שיר מושמע כפרע?Behind These Hazel Eyes - Kelly Clarkson. והוא נתקע לי בראש כי כל היום הוא התנגן ברדיו. חומד איזה דיסקים יש במערכת!? המערכת מתה =( ובדיסקמן? אין דיסקמן. שיר אחרון בMP3 שמנים? קודם כל אני מוחה, אני לא שמנה! @@#$@%@ אויל קצת עגלגלה אבל אל שמנה! ##@%@$% והשיר האחרון היה משהו של אפרת גוש נראה לי... o_O דיסק אחרון שקניתם? בלע. לא קניית המונות זמן דיסק. דיסק שאתה רוצה לקנות?! עידן רייכל. שיר דבוק בראש?! Behind These Hazel Eyes - Kelly Clarkson THE שאלה מתחלפת:.... דיסק שנמאס לכם אחרי מעט מאוד זמן מהקניה...וכמה זמן לקח לכם להמאס ממנו? אממ לא שזכור לי... =\

../images/Emo121.gifלהלהלה

שיר מושמע כפרע? אין, תפסתם אותי ברגע נדיר שאני לא שומע מוזיקה
חומד איזה דיסקים יש במערכת!? הלוואי הייתה לי מערכת ובדיסקמן?יוני בלוך שיר אחרון בMP3 שמנים? אין דיסק אחרון שקניתם? משהו אתיופי, איך אח שלי אמר?: מוזיקה של זיונים
דיסק שאתה רוצה לקנות?! לא חסר
שיר דבוק בראש?! יא מוחמד
"איזה כייף לקבל התקף עם הסוטול שיורד יורד בדם יפתי נעלמה מעיניי מול חופי סינייי" THE שאלה מתחלפת:.... דיסק שנמאס לכם אחרי מעט מאוד זמן מהקניה...וכמה זמן לקח לכם להמאס ממנו? לא ניראלי שיש

למעלה