בדיקת מערכת

בדיקת מערכת../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

איזה שיר עכשיו מושמע במחשב? איזה דיסק עכשיו במערכת? איזה דיסק עכשיו בדיסקמן? תודה

../images/Emo79.gif

שיר במחשב
עכשיו טוב- גלעד שגב. דיסק במערכת
מוש בן ארי- דרך. דיסק בדיסקמן

טולייצ

New member
../images/Emo40.gifעונה

איזה שיר עכשיו מושמע במחשב? יהושע-צ'ארלי איזה דיסק עכשיו במערכת? עברי לידר-זה לא אותו דבר איזה דיסק עכשיו בדיסקמן? אחרון ששמתי בו היה אוסף MP3 שידיד שלי צרב לי..חח לא אני!! ורציתי להוסיף עוד משהו. שיר ב
- אימפריות נופלות לאט/דן תורן וגיליתי במקרה טאבים של איזה שיר אהבה צרפתי
זה היה ממש קול!!

•No¥a•

New member
../images/Emo11.gif

איזה שיר עכשיו מושמע במחשב? Guns n' Roses - Patience איזה דיסק עכשיו במערכת? לא'דעת, צריך לשאול את אחותי :X איזה דיסק עכשיו בדיסקמן? דיסק שצרבתי לפני כמה זמן..

Sheygets16

New member
../images/Emo168.gif

איזה שיר עכשיו מושמע במחשב? Switchfoot - I Dare You To Move איזה דיסק עכשיו במערכת? מערכת מת, מערכת נגוז, מערכת התקלקל.. עברית שפה טוב. איזה דיסק עכשיו בדיסקמן? נימרוד שיקלר

פרקשון

New member
תגובתי

איזה שיר עכשיו מושמע במחשב? beatallica-hey dude איזה דיסק עכשיו במערכת? the beatles-sgt. pepper with lonely hearts club band איזה דיסק עכשיו בדיסקמן? מוניקה סקס-יחסים פתוחים (לא צרוב!!)

טולייצ

New member
יחסים פתוחים

3 ב 100 בדיסק קלאב אני ממש רוצה,אבל חסר לי אחד (עם יהושע)

פרקשון

New member
דיסק באמת מומלץ!

אולי תקני את ברי החדש? שכחתי כבר איזה עוד אפשרויות יש

פרקשון

New member
את אוהבת את מטאליקה נכון?

קחי את הביטלס קחי את מטאליקה קחי להקה צעירה ומעולה מה יצא? שילוב של מטאליקה והביטלס שרים שירים של הביטלס בסגנון של מטאליקה גם מצחיק גם כישרוני כדי שתצחקי באמת את צריכה להכיר את שני הצדדים

פרקשון

New member
כן בסגנון מטאל

אבל בסגנון הספציפי של מטאליקה נגיד sgt. hetfield במקום sgt. pepper מבינה? תנסי שירים שלהם

מה? אתה בטוח שיש כזה שיר למטאליקה?

אולי זה st. anger ?? אם כן אז זה שיר מגעיל והוא מהממוסחרים של מטאליקה
יאק!אני שונאת את הממוסחרים :S

../images/Emo121.gifבדיקה..../images/Emo79.gif

איזה שיר עכשיו מושמע במחשב? האחרון שהושמע (לפני דק' אחדות)-תחרות כלבים/אביתר בנאי. איזה דיסק עכשיו במערכת? בלאקפילד-בלאקפילד.. <כי אני מתעורר כל בוקר עם הפתיחה של "Open Mind" אין שיר שיותר נעים ממנו להתעורר איתו> איזה דיסק עכשיו בדיסקמן? אין לי דיסקמן, כאילו יש.. אבל עברתי לiPod mini.. <נגן מוסיקה קצת יותר גדול מטלפון סלולרי ממוצע עם 4 ג'יגה של מוסיקה, שזה 1000 שירים=]> תודה בבקשה

=)

שיר עכשיו-אביב גפן-פרפר דיסק במערכת-אינפקציה-בכיף. דיסק בדיסקמן-היהודים לייב 2 למרות שהוא לא עובד

גוטשה

New member
מיין

איזה שיר עכשיו מושמע במחשב?
איזה דיסק עכשיו במערכת? 1. אוסף רוקנרול 2. נירוונה-אין יוטרו 3. היהודים- פחד מוות איזה דיסק עכשיו בדיסקמן?

אני

במחשב כרגע-oasis-dont look back in anger(כיף להתעורר איתו) במערכת-
(הוא מת מזמן) דיסקמן(שמחובר לרמקולים בחדר כי אין לי שימוש בו) יש את יותר טוב כלום מכמעט-עברי לידר ובZEN-השיר קיטש של אלג'יר

שטיצה

New member
../images/Emo27.gif

איזה שיר עכשיו מושמע במחשב?
איזה דיסק עכשיו במערכת? שילה פרבר. איזה דיסק עכשיו בדיסקמן? המכשפות.

למעלה