בדיקת מערכת

sheygetsit

New member
../images/Emo41.gif

איזה שיר עכשיו מושמע במחשב? עברי לידר- ניסים. איזה דיסק עכשיו במערכת? יש לי 3 דיסקים במערכת [[משוכלל
]]- ניו יורק רפיח, משקאות חריפים, זה לא אותו דבר. איזה דיסק עכשיו בדיסקמן? ג'ק מקרטני

Michali17

New member
אווו שרשור מקורי, רבל ח"ח

איזה שיר עכשיו מושמע במחשב? אביב גפן - יומן מסע איזה דיסק עכשיו במערכת? היהודים אנפלגד (או איך שלא כותבים את זה) חלק 2 איזה דיסק עכשיו בדיסקמן? שייגעצ כמובן! תודה

moria 4 ever

New member
אוקיי

במחשב בולדור אוף ברוקין דרימס של גרין דיי במערכת.אין כלום..חחח ובדיסקמן אברילההההההההההה

p p p o o o

New member
יאללה אני

מושמע במחשב - כנסיית השכל היינו עושים אהבה בדיסקמן - נימרוד שיקלר - נציל את היום במערכת - פחח לא עובדת..

../images/Emo26.gif

איזה שיר עכשיו מושמע במחשב? Green Day - When I Come Around [[חולה על השיר הזה]] איזה דיסק עכשיו במערכת? Green Day - International Superhits איזה דיסק עכשיו בדיסקמן? Green Day - Nimrod חח

../images/Emo98.gif

איזה שיר עכשיו מושמע במחשב? Dumb של Nirvana איזה דיסק עכשיו במערכת? Reload- MetallicA איזה דיסק עכשיו בדיסקמן? System of a down

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif גם אני!! =)

איזה שיר עכשיו מושמע במחשב? מטרופלין-מלאכים איזה דיסק עכשיו במערכת? דיסק חדש שקניתי היום של איזה דיי.ג'יי איזה דיסק עכשיו בדיסקמן? אין דיסקמן, יש רק אמ.פי 3 ואני שומעת שם את שיר השנוא של ארמגדון =)

Hezi The One

New member
הממ

איזה שיר עכשיו מושמע במחשב? היהודים-ג'קי איזה דיסק עכשיו במערכת?-אין:O איזה דיסק עכשיו בדיסקמן?-היהודים Unplugged

yardenbm

New member
אני באיחור אופנתי פחחח

איזה שיר עכשיו מושמע במחשב? יובל לוריא- דקה אחת איזה דיסק עכשיו במערכת? dokkie-green day איזה דיסק עכשיו בדיסקמן? redemption- useless

invAsion

New member
אחח.. איכות. ../images/Emo103.gif

שיר מושמע במחשב: היהודים/בסוף תבכו דיסק במערכת: היהודים/פחד מוות דיסק בדיסקמן: best of pixies.

למעלה