בדיקת מצב:
בימבו, סיגלי, פרפלג, אחרים

בדיקת מצב:
בימבו, סיגלי, פרפלג, אחרים

מבררת מה קורה אתכם...

סיגלי, איך היה בוועדה?

פרפלג, איך אתה מרגיש, והאם יש חידוש בעניין מועד לניתוח?

בימבו? איך את מתקדמת בהחלמה? נעלמת לנו...

שרון? איך ההיריון?

אחרים? מה שלומכם? איך מזג האוויר אצלכם?

אני עושה סקר גשם , כי אני צריכה לתכנן ולהחליט אם אני כן או לא יוצאת מחר מהבית. מה היה מצב הגשם היום? מה צפוי מחר באזורכם?

ומה אכלתם? הם הכנתם מרקים מרגשים לרגל החורף? או סתם כריך? ואולי משהו אחר מושקע?

שתפו וחממו לי את הערב?

(זרקו אותנו היום מוקדם מהעבודה, כי החליטו על הפסקת חשמל יזומה... מעולה, לא?
)

הפרפלג

New member
שלום גברת

עד שלא אדע את שמך או ניק נורמאלי אקרא לך גברת.

איך אני מרגיש ?
דזלבה דרעק - ביידיש זה אותו דרעק.

אין תאריך לניתוח. לא עוד הרבה זמן.

תודה על ההתעניינות.

לא מבינה את האמירה הזאת

אבל שמחה שכתבת.
ן.. אינ מקווה שיהיה יותר טוב ולא אותו הדבר.
ואיך עבר עליך השבוע?

אני אומר את זה שוב..

אילו לא היה מעניין, לא היו שואלים.

הגישה שלך גורמת לך נזק, בעיניי.

אופטימיות, ושיתוף - יכולים להועיל.

נכון, הם לא יחזירו לך את הגפיים לפעולה, הם לא יעלימו את הכאב, הם אפילו לא יחבקו אותך בלילה כשקר וממש עצוב, אבל.. יכולים לעזור אולי קצת. לדעת שיש עוד מישהו שמרגיש כמוך, או דומה לך, ושיש עוד מישהו שאכפת לו ממך.
ובאמת אכפת כאן לאנשים.
אין כאן מישהו שנמצא כאן סתם, כי לשאול שאלות אנשים שלא אכפת לו מהם.

הפרפלג

New member
אנסה להסביר את עצמי שוב

בעיניי (!) מי שבא לפה ומנסה למצוא נחמה ברשת ... הגיע לסוף הדרך, יותר נמוך מזה אי אפשר לרדת. עוד לא הגעתי למצב הזה. אני עדיין בתקווה למצוא קשר אנושי ... להבדיל מלחפש אהבה/נחמה/צורך אנושי כלשהו - במקלדת.

עוד לא אבדה תקוותנו ...

אז למה *אתה* פה???

קשר אינטרנטי הוא לא תחליף לקשרים אנושיים.
הוא תוספת והוא פותח דרך לדבר עם אנשים שמדברים איתך באותה שפה, שהאנשים סביבך לא בהכרח מבינים.
אני לא אוהבת את האמירה שלך שכולנו הגענו הכי נמוך שאפשר, רק בגלל שאנחנו מוצאים שפה משותפת.

אז תן לי להסביר לך שוב

ראשית, אני חושבת שזאת אמירה מאוד לא לעניין.
מי שהגיע לכאן מנסה ללמוד על מצבו, לשמוע מה שהוא לא שומע מרופאים, שכולנו יודעים כבר, שאין להם באמת מה להציע, לעתים קרובים גם אין להם ידע מספיק בתחום שאנחנו כבר מבינים בו יותר.
שנית, מי שהגיע לכאן גם מנסה לפגוש אנשים *כמוהו* ולא מבחינת אישיות וכו' אלא מבחינת הכרת מצב הכאב.
ו.. לפחות אינ יכולה לומר לך שמכל השנים שלי בתחום הזה, בכאב שלי ובפציעה שלי אינ יודעת לומר - שכל מה שתנסה להסביר למי שאינו סובל כאב עצבי, או כאב ממושך כל כך , לא יצליח להעביר את התחושה, את הכאב, את התסכול ואת שאר החוויות שנלוות לזה.

וכאן, כל מי שנמצא - מבין את זה.
ולכן, אני חושבת גם שכל עצה וכל רעיון שאני שומעת כא מאנשים - הוא יעיל פי מיליון מאלף תגובות של "כן, אני מבין שכואב לך" שאני שומעת מאחרים בחוץ. כי הם לא מבינים. ואני גם מקווה שלעולם לא יבינו.

וכשאני כותבת כאן שאני צריכה מטרייה שהיא בלי ידיים, וסיגלי רצה ושולחת לי לינק למקום שאפשר לקנות כזאת, היא יודעת בדיוק מה לחפש, כי היא מבינה מה זאת נכות ומגבלה.

ולא, אני לא חושבת ש*גאווה* יכולה להוביל למשהו.
אתה יודע, עפרה חזה הייתה הזמרת האהובה עליי. כשהיא נכנסה לבית חולים ולא ידעו מה יש לה וכו' היה לי עצוב מאוד, וריחמתי עליה מאוד על זה שהיא חולה ולא יודעים לעזור לה, אבל.. אחר כך הבנתי שהיא בעצם - לא מתה מהמחלה שלה, אלא מתה מבושה. מכיוון שהיא התביישה לומר שהיא צריכה עזרה, התביישה לומר מה יש לה, והתביישה שכולם יידעו.

ולהבדיל, מה שאתה כתבת כאן על "הכי נמוך" ו"יותר נמוך מזה אי אפשר לרדת" - אלה אמירות כל כך שיפוטיות, וכל כך מיואשות, וכל כך מלאות גאווה, ו.. אתה אולי עוד לא בשל לזה, אבל.. זה יכול להיות דבר מועיל מאוד. אם רק תנסה.

ו.. הםורום הזה הוא לא "במקום" החיים האמתיים. והוא לא במקום "קשר אנושי" כמו שאתה קורא לו. אתה באמת חושב או שומע ממה שאתה קורא כאן על אנשים שיש כאן מישהו שוויתר על החיים האמתיים בשביל הפורום? או שהגיע לפורום רק כי אין לו קשר אנושי?

אני לא קראתי כאן אפילו על אחד כזה.

אבל .. אני חושבת שאני קוראת אצלך מאוד את הצורך בקשר כלשהו.
אז.. אולי מכאן זה יתחיל? אתה יודע, אינטרנט הוא לא מקום שהכול נגמר בו. הרבה פעמים זה המקום שבו דברים מתחילים.

הפרפלג

New member
משהו שמאוד מפריע לי

הוא שאת מסתתרת מאחורי ניק מוזר משהו.

לא יכול להתפתח בפני דמות וירטואלית שאינה מכנה את עצמה אפילו בשם בדוי.

לא אוהב לדבר לקיר. כך אני מרגיש בחילופי הפוסטים הללו.

אני אומר את זה שוב

הרשת היא המקום שבו אתה יכול להיות וירטואלי.
אתה בחרת לעצמך כינוי . זו הדרך שלך להציג את עצמך.

חשוב לך שיידעו שאתה פרפלג, ומבחינתך זה "כרטיס הביקור" שלך.
לפי ה"היגיון" הזה שלך, והניק ה"לא מוזר" אני אמורה לקרוא לעצמי "הנכה", ובכן, אני לא מתכוונת לזה.
אני בחרתי להציג את עצמי כך. וזה כל העניין בפורום. לניק אין שום משמעות. הוא רק ניק.
מה שיש לו משמעות הוא האדם העומד מאחוריו.

אם, או כאשר, יהיה מפגש פורום, ותרצה להשתתף בו, תוכל לדעת יותר מזה.
בכל מקרה, זה לא משנה מה שמי - הרי ממילא לא תוכל להשתמש בו כאן ברשת, כי זה אסור וכי זה בדיוק העניין. יש לי ניק, כדי שאוכל להרגיש מספיק נוח כדי לכתוב את כל מה שאני רוצה, בלי לחשוש שמא מישהו יזהה אותי או יידע מי אני, ובלי לחשוש לסנן דברים.
כמו שכתבו כאן אחרים, כל הקטע בפורום הוא להיות יכול לכתוב בו דברים, שברגיל, בעולם החיצוני, כשיודעים מי אתה ויש מערכת של ציפיות - אי אפשר לומר.
ולי זה נוח.

כמו שכולם קוראים לי ימימה, גם אתה יכול לעשותאת זה.
אם זה לא לטעמך, בזה אני באמת לא יכולה לסייע.

אתה צריך להבין את המגבלות ואת היתרונות של הפורמט הזה של הרשת.
אם תשתמש ביתרונות, תראה שלשם שלי או לניק שלי לא תהיה שום משמעות בשבילך.

ו. אני לא מכירה קיר שעונה.

נדמה לי שלא הייתה לך שום הודעה כאן שלא נענתה.. אז איפה ואיך זה דומה לקיר?

ועוד משהו אחד שאולי נכון לומר

אתה שב ומציין שאתה משתוקק לקשר כזה או אחר.

חלק מהעניין של קשר (וירטואלי או בעולם האמתי) הוא גם להיות רגיש לצורך של הצד השני.

זה שאתה לא מכבד את הצורך שלי לא לחשוף את שמי - מעיד על זה שאין לך מודעות או רגישות לצורך שלי.

orr300

New member
אנסה להסביר תשובה לפרפלג

בניגוד אילך אני חושבת שהפורום הוא סוג של קבוצת תמיכה
אנונימית שמאפשר לשתפף אחרים במה שעובר עליך דברים שאולי
לא רוצים תמיד לספר מכל מיני סיבותועוד דבר אףאחד בעולם אפילו הכי קרוב אליך לא יכול להבין את מה שעובר אותו חולה וטוב שאנחנו פה ביחד גם לקטר וגם לתמוך אולי ראש של גבא עובד אחרת כי לנו הנשים טוב לנו לפטפט לדבר לשטף

הפרפלג

New member
אבל אני לא נרדם למרות הכדור שינה

אז אולי בכול זאת נמשיך .... פליז ...

chen24

New member
מתפקדת...

ומעדכנת...
היום הייתי בזריקה נוספת תחת שיקוף. היה לא נעים בכלל. שוחחתי שם עם אדם ששמו לו מכשיר לגירוי עיצבי בגב.
מספר שזה עוזר לו ומפחית את הכאב. אפילו הרשו לי להסתכל על כל הסיפור מבפנים... ראו את החוטים ברנטגן וראיתי שהמכשיר שמותקן לא בולט ומורגש. נתן לי חומר למחשבה . אבל לא לדאוג... אני לא רצה לעשות את זה.
עם הזריקות סיימתי. שתי הזריקות היו מעיקות, כואבות ומזכירות את הטראומה מהניתוח.
חוץ מזה החיים שלי מלאים באקשן בלי סוף... מעריכה שאני עדיין מסוגלת להתמודד עם הכל למרות הכל...
ספש נעים לכולם

ואוו...

אני כל כך גאה בך שהלכת לשתי זריקות.
אני עשיתי אחת, וזה היה לי כל כך נורא, שהייתי אחר כך מאושפזת שבוע.
רוצה לשתף באקשן שלך?

ובטח שאת יכולה. וכשתראי שאת חלילה טיפה לא יכולה או מתעייפת , בואי לכאן, ונשלח לך שק של כוח ונשימה ארוכה.
וגם חיבוק

למעלה