בהקשר למה שאלפקה אמרה
זה מתאים יותר לסוג השני, לא אלו שמוכרים כדורים אלא אלו שממליצים להימנע ממה שרגישים לתקופה קצרה כשהמטרה היא לפי מה שהוסבר לי היא לא לעשות "אלימינציה", הם די סומכים על הבדיקות שעשו שהן מדוייקות, אלא לנקות את מערכת העיכול ממה שעושה לה רע ולרפא את הנזק שנוצר. האמת שלא היו לי יותר מדי הפתעות וחלק לא קטן ממה שאמרו לי שאני רגישה אליו הם דברים שידעתי הרבה לפני כן שאני רגישה אליהם (ולא, לא אמרתי להם כלום על זה לפני כן). בנוסף, דברים אחרים שהומלץ לי להימנע מהם זמנית הם מזונות שהתזונה שלי הייתה עשירה בהם בשבועות האחרונים, מאז שהסימפטומים התגברו. צירוף מקרים? אולי, אבל אני מעדיפה לנסות לפני שאני שוללת. אם זה לא ילך, הלך קצת כסף. אם זה ילך, אני ארוויח את האפשרות לחיות כמו בנאדם (או לפחות כמה שיותר קרוב לזה), ואם יש אפשרות כזאת אני מעדיפה לנסות אותה. ושוב לגבי אלרגולוג, ידוע לי שהוא מתמחה באלרגיות, אבל לכאבים וסימפטומים לא נעימים במערכת העיכול לא הייתי קוראת אלרגיה, אלא בעיות עיכול. עד עכשיו הופנתי לגסטרו בגלל הבעיות האלו, אני מניחה שאם הייתי מפתחת פריחה היו שולחים אותו לאלרגולוג, אבל זו כאמור לא הבעיה.