בדמינטון -- זילברמן 33 בדירוג האולימפי

PRINCER

New member
בדמינטון -- זילברמן 33 בדירוג האולימפי

זה רשמי, פורסם הדירוג הלפני אחרון.

אני באמת לא יודע מה צריך לקרות כדי שמישה ירד מתחת ל35. אני מאוד מקווה שהיריבים שקרובים למישה לא יתעלו ושההתעלות של מישה בשבוע האחרון תשתלם לו.

כפי שרשמתי לפני מספר ימים הוא במקום ה33

וכן, אני כבר חישבתי הסיכויים שלו.

סיכוייו טובים מאוד, אבל עדיין לא וודאיים נכון לרגע זה.
וכן, יש תמיהה מסוימת על זילברמן עצמו.
אסביר מדוע.

מחר יתקיים משחק רבע הגמר הקוריאני לבין מתמודד מהמקום הרביעי בעולם בטורניר הודו הגדול.
אם הקוריאני מנצח, זה אומר שהוא נכנס כנציג שני של קוריאה אל 16 הראשונים(עובר את הסיני המסוים) ומשמיט עוד מקום בתחתית הרשימה.זה אומר ירידה של זילברמן למקום ה 34 .
אם הקוריאני מפסיד זילברמן בלונדון.

מחר גם יחל טורניר פורטוגל ובו כל המתחרים של זילברמן על המיקום הסופי.
בעקרון אחרי קיזוז ההצלבות בין אלה שמזנבים אחריו בדירוג, שניים יכולים לעקוף אותו ולהורידו למקום 36.
מה שמוזר במיוחד היא העובדה שנראה שזילברמן החליט לוותר על הטורניר הזה, למרות שכבר היה רשום למשחק בשעות אחרי הצהריים של מחר יום ו'.
האם זו פציעה, האם זו סיבה אחרת?
נכנסתי לפייס בוק של זילברמן וראיתי שכבר מישהו הפנה אליו שאלה ישירות בנדון.

PRINCER

New member
ניתוח מדוייק

לפני שראיתי שכתבת, בדקתי בעצמי והגעתי לאותן מסקנות.

וכאמור, נקווה שנשמע תשובה מניחה את הדעת

לתהיה - מדוע הוא החליט לא להשתתף אחרי שכבר היה רשום למשחק מחר בטורניר האחרון למועד בפורטוגל, שיכול להיות חיוני עבורו.

לא זכור לי מקרה דומה של ויתור על משחק קובע בספורט הישראלי, מלבד מקרה של פציעה.

עכשיו זילבמן תלוי בתחרות פורטוגל

אליה הוא לא יצא.
כרגע הוא במקום ה34.
קראתי את התגובה שלו כשהוא נשאל, הוא היה בטוח שמקומו בלונדון כבר מובטח ולכן לא יצא מלבד זה שסיפר שהוא מאוד עייף פיסית. הוא, לא לקח בחשבון את אפקט מיקום 1-16 עם עליית הקוריאני כפי שאכן התרחש.

חבל מאוד, יכול היה להיות תלוי בעצמו.
נקווה בשבילו ש2 יריבים לא יעקפו אותו.

בינתיים האירי עלה שלב, הצ'כי הודח - ומחכים לתוצאות של הפרואני והליטאי.

PRINCER

New member
הליטאי לא יכול לעקוף אותו

אם הפרואני מנצח בגמר את האירי, מישה בחוץ. בכל מקרה אחר - מישה בין ה35.

אוקי. לא נכנסתי לחישובים הסופיים.

בכל מקרה אם היה יוצא לפורטוגל, היתה יכולה להיות לו השפעה מונעת גם לאפשרות תיאורטית אותה אתה מציין.

apy ape

New member
הפרואני פרש!

האם זה אומר שמישה הבטיח את מקומו סופית?

PRINCER

New member
עד כמה שאני מבין כן!

הכי נמוך שמישה יכול לרדת זה המקום ה35 וזה במקרה שהאירי מגיע לגמר!

יופי!

BentzWatchJudo

New member
יש לי שתי בקשות ממך

1) תעזוב אותי במנוחה אני לא מתכוון יותר להתייחס אליך ומקווה מאד שאורן יחסום אותך.
2) אל תכתוב את שמי בפורום. יש כינוי. תשתמש בכינוי.

לגבי הבקשה השניה

אמרת בעבר שהשם שלך גלוי דרך הפייסבוק ואין עם זה בעיה .מלכתחילה אמרתי לך שכל מה שאתה צריך זה לבקש ברורה ברורה,
אין לי שום בעיה להענות לבקשה מרגע שהבעת אותה, כרגע.

לגבי הבקשה הראשונה, השתוללת ביומיים האחרונים לכל עבר גם בלי קשר אלי, ובסוף יוצא שנעלבת.
כדי פחות להעלב, כדאי להבא לפני ההתלהמות לבדוק אם אתה בטוח ב 100 אחוזים, להבדיל מבטוח ברמה של כתב ONE מתחיל.

עכשיו, לך לנוח ותרגע.

קישורים

הדירוג העולמי:

http://www.tournamentsoftware.com/ranking/category.aspx?id=3294&category=472

טורניר הודו הגדול:

http://www.tournamentsoftware.com/sport/draw.aspx?id=3B18A3AB-FF73-4577-8A05-A4B8CFE1CA8F&draw=2

טורניר פורטוגל:
ששמו של זילברמן מופיע בו כמדורג שביעי(עדיין מופיע), וכבר שובץ למשחקים ומתמודד מבריטניה, אך שמו כבר לא שם.

http://www.tournamentsoftware.com/sport/event.aspx?id=98B54235-CD29-42BC-9A9E-17AE563A2121&event=1

למעלה