בדמינטון -- זילברמן 33 בדירוג האולימפי

PRINCER

New member
אם זה עוד מעניין מישהו

מישה נכנס ללונדון מהמקום ה34. פחדנו שהוא ירד מתחת ל35 אבל בסוף הוא ירד רק ל34. אירי שהיה האחרון שיכל להוריד אותו ל35 הפסיד ומישה נשאר 34 וחזק בלונדון!

מה שמוזר הוא שאף מדור ספורט

ישראלי ברשת לא פרסם את העפלתו ללונדון,] למרות שעברו למעלה מ 24 שעות.
והרי בעיתונות בכלל וברשת בפרט הקדימות .

אין לי שמץ של ספק ששנינו שבדקנו את הנושא על כל צידיו מדייקים והכרטיס כבר חתום, אבל כנראה חוסר הניסיון המוחלט של העיתונאים וכנראה גם ראשי הוועד האולימפי בישראל, גורמים להם להמתין ולחכות להכרזה רשמית שלכאורה תצא רק ביום חמשי הבא(נצח במונחים של תקשורת מהירה).

מה שכנראה סביר שיקרה, שפירסומים באתרי חדשות ספורט בינלאומיים יתפרסמו והם פשוט יעתיקו משם, כפי שקורה לא פעם בחדשות אחרות.

PRINCER

New member
אני חושב שהתקשורת צריכה לדווח רק כשזה רשמי

למרות שגם אני בטוח שמישה שם. עדיף לחכות להודעה של ההתאחדויות הרלוונטיות ואז לפרסם.

מצד שני יכלו לפרסם ידיעה קצרה שאומרת שמישה ידורג 34 בדירוג הסופי, שביום חמישי יתפרסם הדירוג הקובע ושמישה צפוי לטוס ללונדון.

yati6

New member
אגב שאלה לאורן כעיתונאי

אגב העניין המדובר כאן עם הבדמינטון - האם אתה מקבל את האינפורמציה שלך מהאיגודים ?? מהדוברים ?? מהספורטאים עצמם או מהסתכלות על טבלאות ואתרים ??

BentzWatchJudo

New member
אורן יש לך פה הזדמנות לפרט קצת יותר....

על העבודה של עיתונאי אולימפי.

אין לי זמן כעת

אבל אני יכול להראות לך עשרות מקרים שבהם (ובצדק) התקשורת דווחה הרבה לפני הפרסום הרשמי.

רק לידע כללי למשל לא ידוע לי שיצא עדיין פרסום רשמי מהאיגוד הבינלאומי על כך שאריק זאבי בלונדון, וזאת למרות שאנחנו יודעים זאת חודשים על גבי חודשים.

כך לגבי פדרר בטניס וכיוצא בזה.

למעלה