בדקתי עלויות מטבח היום

לא הבנתי ככ את ההסבר

אבל הבנתי שזה אפשרי
יש לך מושג בכמה זה יכול להוזיל את מחיר הדלתות כי אני מקווה לא להגיע למחירים המטורפים של דלתות מעץ מלא אבל מאוד מקווה גם להגיע לסגנון העיצובי הזה ואידי קטן זה כיף תמיד.....

איריסג

New member
האמת היא שזה רק עניין של פרקטיות

כי למשל ב"קצב" , שאול אמר לי שהואיעשה לי את זה איך שאני רוצה - בפורניר, ב MDF, או במייפל - המחיר אותו מחיר. אני צריכה לחקור את הנושא הזה עוד לעומק. ממה שהבנתי - במטבחים האלה מה שדווקא מייקר זה כל העניין של המראה המשופשף - זה מוסיף הרבה כסף.

אמממ קצת קשה לי להאמין

לקצב הזה קודם כל בגלל הצעת המחיר שלו ושנית יש הבדל רציני במחיר כשבוחרים עץ מלא או פורניר לא נשמע לי הגיוני, אבל גם אני אתחיל לברר בעניין אנא עדכני לכשיהיה לך חדשות (טובות אני מקווה)

איריסג

New member
לא, קצב הוא מה"טובים"...

האיש עם ההצעה המופרעת זו נגריה שנקראת "אליה". קצב ייתנו לי מה שאני ארצה - אם אני אתעקש שגם המילואות יהיו ממייפל - אז זה מה שיהיה. המטבח כולו בכל מקרה הוא מעץ מלא - כל החזיזיתות שלו. הדבר היחידי שעושים מפורניר, או סנדויץ' או MDF (הבנתי שיש סוג מאד מאד יקר ואיכותי ) - זה את המילואות. תחשבי על כל דלת כעל תמונה. המסגרת של התמונה היא מעץ מלא. מה שיש בתוך המסגרת (מין מלבן יותר קטן) - זה המילואות. אני תכף אחפש תמונה כדי להמחיש לך.

אני חושבת שהבנתי עכשיו

מה זה המילואית ואיזה קטע חשבתי שקראת לו קצב כי הוא חותך בבשר החי

איריסג

New member
דווקא פרשנות די משעשעת

זו חברת רהיטים מעולה, אבל אכן , כשמסתכלים על המחירים שלה, לפעמים מרגישים כאילו מישהוא חותך לך בבשר החי.... מה שכן, אני יכולה כמו שאת מבינה, להעיד ממקור ראשון, שכל שקל שהושקע ברהיטים שלהם - היה שווה לי.

אצל ההורים שלי הדלתות עשויות עץ

אלון. מחזיק שנים, ויפהפה (רק צריך עכשיו לחדש לכה). אבל אצלם הצבע- הוא הצבע הטבעי של העץ

איריסג

New member
בעץ בטבע טבעי

אכן עושים הכל מעץ מלא - מילואות ומסגרת. אבל אנחנו רוצים צביעה בתנור, של צבע אטום (מתוך מניפת הצבעים של טמבור ונירלט) - ועל הסוג דלת הזו מדובר - כאשר מדובר על מילואות פורניר / MDF.

איריסג

New member
מילואות - לכל מי שלא הבין למה אני

מתכוונת. הנה, באתר (החדש, וההרבה יותר יעיל) של מטבחי קצב, יש כמה דוגמאות ממש ברורות. שלושת או ארבעת התמונות האחרונות בסקציית המטבחים: יש שם דלתות שמורכבות ממסגרת, וחלק פנימי טיפה שקוע. החלק השקוע של הדלת - זו המילואה. (צריך להכנס דרך "פורטפוליו" ל"מטבחים" - האתר לא נותן לשמור תמונה בודדת)

ליcות

New member
כנראה נפלת טוב..

כי היה לי פעם איזה מטבחון עם פרזול ממש גרוע ושנאתי אותו שנאת מוות
. בגלל זה חשוב לי הפרזול.

למעלה