חידוד - ינון.
הסיפור האמיתי הוא במקום אחר. למי זה ברור לך? לו? לדעתי - כסף או עשיית כסף זו גם מטרה (כבר אמרתי זאת) היה ויתברר שמטרתו - חלומו לעשות כסף ולא מסתתר מאחורי העניין צורך אחר או נוסף אז ורק אז - אפשר להתחיל אם איך לעשות כסף - איך להגיע למטרה. ושוב - לבדוק במה הוא טוב ומהן היכולות שלו. מתאמן שיש לו נטייה להבין ולעסוק בבורסה, בנקים, עסקים, נדל"ן ו/או יש לו בהיסטוריה עבר כזה, הדרך אתו תהייה שונה מאשר עם מתאמן שאין לו גישה לכסף או לעסקים. מתאמן כזה יתחיל לצבור הון "בקטן" דין פרוטה כדין מאה. ויתבסס על נכונות השקעת זמן. כל אחד יכול להתעשר, השאלה איזה מחיר הוא מוכן לשלם על זה ואיזה וויתורים הוא מוכן לעשות. ניקח לדוגמא ספר - תצלצל למספרה גברת ותבקש לעשות גוונים ותספורת הערב בשה 11 בלילה. ספר אחד יאמר לה - סליחה אני לא עובד בשעה כזו, ספר אחר יאמר - אני אשאיר בשבילך את המספרה פתוחה אבל אני רוצה תשלום בהתאם וכבר מכניס לכיסו נאמר עוד 300 ש"ח נוספים.. הספר הראשון - לא מוכן להתאמץ, לוותר על מנוחה, משפחה וכו' תמורת 300 ש"ח נוספים.. וספר אחר שלא יודע לעשות גוונים - ידאג להביא ספר אחא (חבר למשל) ויתחלק אתו ברווחים... כל זה בשביל 300 ש"ח נוספים בלבד, אבל - אותה גברת תספר לחברה הכי טובה שלה שיש ספר שעובד גם ב-11 בלילה, וכעבור כמה ימים גם היא תבוא לתספורת בשעה לא מקובלת, ותשלם מחיר לא מקובל. הספר הזה יעשה כסף,יוותר על זמן מנוחה, משפחה וכו. ואולי יקים מספרה שפתוחה רצוף 24 שעות.... את הרווחים שיצבור, אפשר להשקיע.. השמיים פתוחים. עניין עשיית הכסף - מתחילה מלספק שירות או מוצר בזמנים שאחרים ישנים או עסוקים - תמורת זמינות של שירות או מוצר יש מחיר את זה כולם יודעים. אני חושבת שהדיון פה הוא לא איך לעשות כסף, אבל דעתי היא שזו מטרה אפשרית לאימון. ובאשר לשאלה מה יעשה אותו מתאמן שיתעשר - ישב מול שק זהב.. חחחחה מחשבה נחמדה. אפשרי שיחפוץ לתרום לנכים? לספורטאים? יתרום לאומנים או יבנה בית ספר דמוקרטי? מה הוא יעשה עם הכסף זה ככבר ענין נפרד.