בהמשך לכל דיבורי הפגישה הראשונה-

מיטללל

New member
בהמשך לכל דיבורי הפגישה הראשונה-

סקס בפגישה הראשונה- בעד או נגד ? ולמי בא על מפגש לילי?
לא. סתם :) בכל מקרה, אם הפגישה הולכת טוב וזורמת- אתם בעד? (למה יש למהר בעצם?) מהניסיון שלכם, לסקס בפגישה הראשונה- יש המשך? זה גורם להתרחקות? להקשרות מהר מדי? או שזה באמתם "סתם" אקט םיזי שלאחריו ממשיכים לבדוק את העניינים?

הצילצול

New member
ממש לא!

אבל יש אנשים שאוהבים עם זה אז שילכו על זה אני חושבת שזה מאוד זול!

baby girl1

New member
יש צדיקים בסדום אני רואה..

ולמה את חושבת שזה מאוד זול? ומה את חושבת על גבר או אישה ששוכבים בפגישה ראשונה?

baby girl1

New member
אז יש צדיקים בסדום!

מה את חושבת על בנות שנותנות בפגישה הראשונה?

הצילצול

New member
תשובה בישבילך.

אם הולכים לפגישה מתוך רצון לחפש אהבה אז סקס בפעם הראשונה ממש לא יעזור פה. אבל אם בא לך לשכב עם מישהו סתם כי את אוהבת את זה אז בבקשה! תהני מכל רגע! בקיצור אני לא כזאת שתעשה סקס עם כל אחד שזז. לזה בדיוק התכוונתי!

אז ככה-

סקס בפגישה ראשונה אני לא אוהב. היה לי יותר מפעם אחת ולהגיד את האמת, מצד הגבר הוא רואה את האישה כזולה וקלה להשגה, מצד האישה זה יכול להגיע למצב של "כשאני ארצה סקס אני אדע לאן ללכת ולא יותר מזה". כרגע אני לא אוהב את זה כי אני לא ממהר לשום מקום, להבדיל ממצב שפגשתי מישהי ושניינו יודעים שזה יהיה אך ורק סטוץ של לילה ולא יותר... בכל מקרה זה לא דבר שהייתי ממליץ לאף אחד אם מחפשים קשר, והכי חשוב אם כן הולכים על זה- להיות בטוחים שהצד השני לא יצפה ליותר מידי אחרי.

Anna Karenina

New member
לדעתי, לא לעניין.

עם כל הקטע של "חופשיות", ו"צריך לזרום", וכל מיני כאלה, לדעתי זה ממש לא במקום. אם מנסים באמת לבנות איזשהו קשר רציני ומעמיק, חבל לקלקל אותו בפגישה הראשונה. סקס לדעתי, זה דבר הרבה יותר חשוב, ומצביע על עומק הקשר, ואין צורך כבר בפגישה ראשונה..

לדעתי זה לא לעניין

שקבעו חוקים כאלה מסריחים בקשר לסקס, אבל מי אני שאשנה את העולם...

אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל...

לא,בשום פנים ואופן לא. (חברים שלי היו הורגים אותי אם היו יודעים שזה אני). למה לא? כי אהבה לא סקס,בעלת משמעות גדולה יותר כממתינים כשמחזרים כשנותנים לכמות הטסטרון בגוף להגיע לרמות מטורפות או אז לאהבה יש כזו משמעות של יצרים ותשוקות. ואני גם אומר לא לסקס בפגישה השלישית. וברביעית בהחלט כן נו בחייכם גם אני בנאדם עם צרכים.

גליתוש18

New member
אשמח לעצות....

זאת כבר לא פעם ראשונה שאני נתקלת בסברת ה"סקס לפי מספר פגישות" (או איך שלא תקראו לזה).... וזה כל כך לא מובן לי!! הרי אם אתה מכירה מישהו והכל אחלה ויוצא שאתם נפגשים כמעט כל יום, אז לפי הסברה המדוברת הסקס אמור להגיע כבר בשבוע הראשון,מה שגורם לי להרים גבה ולשאול-האומנם?!!!! כלומר, כבר היו 6,7 פגישות אבל עדיין הקשר בתחילתו, מקסימום שבועיים. לי אישית נראה שזה לא נמדד לפי פגישות, אלא לפי רגש,התנהלות והתפתחות הקשר.... מה שאומר שזה יכול גם לקרות כעבור חודשיים+-
.... אז אולי אני עדיין צעירה, ואולי דעותיי מיושנות כמהה.... אשמח לתגובות...

HyPeR SoNiC

New member
שאלה טובה

אני לא כזה בעל ניסיון... אבל לדעתי אין סיבה שלא, אם 2 הצדדים מסכימים ורוצים את זה... אין סיבה שזה ישפיע איכשהו על ההמשך...... כלומר, אם זה ימשיך או לא, לדעתי זה לא כל כך תלוי אם היה סקס או לא היה..... בלאו הכי התוצאה תהיה אותו דבר... אם הקשר יימשך, כנראה שהכוונות היו רציניות מלכתחילה..... אם לא - כנראה שלפחות צד אחד רצה רק את זה......

אושר מ

New member
לדעתי לא

רק נעשה הפרדה קלה בין סטוצים ללילה, שזוהי בעצם המטרה שלהם (אבל חובה שזה מה שזה יהיה משני הצדדים), לבין משהו ששואף להיות יותר רציני... אני חושבת שאם אני רוצה מישהו, ולא סתם לסטוץ, אני לא אכנס איתו למיטה בפגישה ראשונה כי זה קצת מראה על חוסר רצינות, לפחות ככה אני רואה את זה. חוצמזה כמו שמישהו אמר, למתח מיני לא יזיק להבנות כמה פגישות.

angel wings

New member
לדעתי...

אם יש מספיק פתיחות בין בני הזוג בתחילת הקשר יש סיכוי גם לסקס בפגישה הראשונה,לדוגמא..אם נכנסתם לקשר מתוך ידידות טובה מאוד אז את הדעות שלכם אחד על השניה כבר גיבשתם ושום דבר שתעשו לא יגרמו לצד השני להעריך אותכם פחות. לפיכך,הבעיה היחידה בסקס על הפגישה הראשונה היא העובדה שאינך יודע/ת מה הצד השני מרגיש בקשר ל"first date sex" ואיך הוא ירגיש ויחשוב אליכם אחרי סקס שכזה.

Little b

New member
למה לא?!

אצל רוב האנשים סקס בפגישה הראשונה זה משהו שבהכרח מעיד על כך שאין מצב לקשר רציני אחר כך. העניין הוא, שזה לא תמיד נכון. אם שני הצדדים רוצים- אז למה לא? הקשר שלי ושל חבר שלי התחיל ככה, ואנחנו כבר שנתיים ביחד, ואף אחד מאיתנו לא ראה בזה שומדבר "זול" בהתחלה. אז שכל אחד ילך עם רצונותיו במקום לשחק משחקים.

למעלה