בהמשך לכל דיבורי הפגישה הראשונה-

פרחי ולא עולה על הדעת

לדעתי סקס בפגישה ראשונה לא מוביל לשום מקום בגלל היחס האישי של אותו בן זו, בסקס בפגישה ראשונה נותרת התחושה של פרחיות או קל ודעת וזוג שמעוניין בקשר רציני ומתמשך חייב לקחת הכל לאט לאט וכמובן לא לאט מיידי אני מציעה להמתייק את הפגישה הראשונה למען פגישות נוספות ובעלות טעם טוב

catvip

New member
ממש עדיף שלא..............

אומנם לא התנסיתי בדבר הזה אבל לא משנה עד כמה אני והוא נמשך אחד לשניה זה פשוט לא בא בחשבון! ואני כותבת את זה בתור בחורה שמאוד אוהבת מין אבל חבר'ה נא להירגע... אם כבר עשינו את זה בפגישה הראשונה אז למה אני אמורה לצפות בפגישה השניה"ללכת יד ביד"??? או להתנשק?? אני חושבת שיש דברים ששווה לחכות ועם המשיכה ממש חייתית אז עוד יותר טוב,מה לא???

dreamgirl000

New member
SEX על הפגישה הראשונה....

ממש לא הולך טוב... מה ?..רק באת להיפגש עם מישהו.....להכיר אותו להתיידד איתו...וכבר הגעתם למצב של הסקס????... בנות מה קורה לכן.... מישהי שהולכת לפגישה...ומה שהיא עושה איתו זה סקס על הפגישה הראשונה.... זה מראה על חולשה וחוסר ידע מה לעשות עם הבן אדם?..הרי אם לא תדעי מה לעשות איתו...אז תעשי איתו SEX שייראה שבזה את חזקה לפחות....הרי הרושם הראשון שתעשי...זה איך שאת מבצעת פעולות במיטה.....?...וזה אומר שיהיו לו שתי ברירות להעדיף אותך או מבחינת יחסים ותשוקה (במיטה) או מבחינת קצת ביקורתיות, ידע, משהו מעניין שמתפתח בהתחלה שייסקרן אותו עוד יותר....ויביא אותו לראות שזאת מישהו שבאמת מחפש.ומתאימה לו...... לא מה פתאום סקס על הפגישה הראשונה..לא השנייה ולא החמישית....שתהיה... כי זה מראה על רצון להתחיל קשר...רק במהלך הקשר...של יותר הכרות...אפשר להכניס קצת ריגושים... וואני במיוחד...אני לא נמשכת לבחור על הפגישה הראשונה.. ...רק בתולות לא ייכנסו למיטה על הפגישה הראשונה ואלה שלא...ייחפשו את זה אחר כך ומייד על הפגישה הראשונה ואפילו על השנייה

ilana4ka

New member
אממממ...

אני לא מנוסה בזה כמובן. אבל לדעתי, זה ממש שיטי סקס בפירסט דייט. אלא אם כן זה סטוץ. אבל אם יש פה כוונה לקשר רציני, או אפילו משהו שימשך כמה זמן, אז אין שום מקום לסקס בפירסט דייט. זה מוציא את כל הקסם, הפיתוי, המשחק,הסקרנות, והכיף שבמע' יחסים. זו לפחות דעתי.

irissmadar

New member
סקס בפגישה ה1

גם לי לא היה נסיון בזה עד לפני חודש ואפילו הייתי מאוד מאוד נגד....אבל..קרה.היה דייט מעולה וזה לא היה בתכנון בכלל...אבל אחרי שירדתי בביתי והוא המשיך לדרכו התחילה ביננו תכתובת SMSIM ממושכת שגרמה לבחור לחזור...וקרה מה שקרה וזה היה מעולה..... ולכותבת שלא נמשכת לבחור בפגישה ה 1 , אם אין לי משיכה בפגישה 1 לא תהיה בשניה..מבחינתי.חייב להיות איזשהו קליק ..אם לא אין טעם להמשיך.

bellka

New member
אוקי הנה זה בא..

קודם כל אני בן(בכרטיס רשומים פרטים של אחותי) אז אני בעד ולא רק כי יש לי שני ביצים בין הרגליים אלא גם כי זה.. אוקי כל השמרנים למינהם תחזיקו חזק.. כ י ף! כן כן מה ששמעתם המילה כל כך בנאלית אם כל כך הרבה משמעות,ואין שום סיבה שבעולם אם הוא והיא רואים אחד את השני בפעם הראשונה ונדלקים אחרי שיחה קצרה או ארוכה לא ישכבו, אם ירצו אחרי זה משהו גם יותר מזה סבבה! אם לא גם טוב נהנו ממה שהיה בכל מקרה זה בכלל לא משפיע לא אל המשך כזה או אחר.ולכל הבנות תקשיבו אם קרה לכן פעם שהיה לכן סטוץ כזה וכן רציתן יותר מזה ולא אמרתן אז באמת חבל כי גם אם הוא יראה לכן מופתע אחרי הצהרה כזאת תאמינו רוב הגברים יהיו מופתעים לטובה מסיבה פשוטה שזה יחמיא לו שדווקה איתו זה קרה לך ולא אם מישהו אחר ודווקה איתו בא לך משהו יותר מזיון(גם אם מהתחלה זה כל מה שהוא רצה ממך זה ישתנה)תחשבו אל זה...

ilana4ka

New member
סבבה

זה מנקודת מבט של:). אחלה, זכותך לחשוב ככה. אני אישית חושבת שזה כן הורס, וזה כן מאבד את כל המג'יק של הרילנשנשיפ.(אם זה לא סטוץ)

דבר אחד למדתי בחיים-אין חוקים!!!

היו לי מערכות יחסים שהסקס בהן הגיע בשלב מאוד מוקדם של היחסים (פגישה שלישית/רביעית) והיו גם מערכות יחסים שלקח לי חודשיים להכנס עם הבנאדם למיטה.(וגם כאלה שבכלל לא) אין חוקים בדברים האלה. לכל אדם ומערכת יחסים יש את הדינמיקה שלה וצריך פשוט לזרום בהתאם לסיטואציה ולא לשבת ולספור-עברו 4 פגישות אני כבר יכולה לשכב איתו... זה הורס את הספונטניות ואת קצב ההתרחשות הטבעי של הדברים. בא לך לשכב איתו-תשכבי ומספיק כבר עם כל המיתוסים-הוא יחשוב שאני זולה!! אם את לא מתנהגת ולא תופסת את עצמך כזולה, אז את לא!!!!

MrListen

New member
לדעתי לא כי זה מוריד מההתלהבות

כדאי שיהיה תמיד למה לצפות

ממממ....

סקס בפגישה הראשונה......... נראה לי שזה די קשור למצב הרוח...או לפחות למצב החרמנות. ברמת העיקרון זה די הורס אם תכננתם שזה יהיה משהו ארוך טווח... אבל אם יש את המשיכה ושניכם בקטע אז אני חושבת.....פשוט קפצו על זה.......... זהו שיהיה בסבבה. מניסיון זה די כיף ודי חוויתי.ויכול להיות גם קסום.. מה שבטוח יש בזה משו נורא מרגש...

בעד, ממש בעד

עד היום, כל מערכות היחסים שלי (אני מדבר על המערכות יחסים בשלב הבוגר של חיי) התחילו עם סטוץ, שהפך לפגישות נוספות, ואז זה כבר לא נקרא סטוץ, זה נקרא סקס בפגישה הראשונה, וכהנה וכהנה ואהבה ואללה ודוניה וסבבה. אם יש משיכה, למה להדחיק? סקס בפגישה הראשונה גורם רק לדבר אחד - לסקס בפגישה הראשונה. כל מה שמסביב - זה השטויות שאתם מכניסים לעצמכם לראש. אתה חושב שאם לא שכבתם בפגישה הראשונה אז היא "בחורה טובה"? ואולי אתה היחיד שהיא לא שכבה איתו בפגישה הראשונה? את חושבת שאם לא "תתני" לו בפגישה הראשונה הוא יחשוב שאת לא "שרמוטה"? בכל מקרה הוא יחשוב עלייך מה שהוא רוצה, בלי קשר למה תעשי או שלא תעשי. אם את מפחדת שהוא לא יעריך אותך אחרי זה כי "נתת" לו בפגישה הראשונה, אז, תסלחי לי, אבל כנראה שאת אוהבת את אותם בחורים שחושבים שהתפקיד שלך זה לדבר בח' וע', לצבוע את השער השחור לבלונד, לגדל ת'ילדים, לבשל לו ולנקות לו... ואם לך זה מפריע, אתה בבעיה רצינית, ואת כולכם אני מזמין לקרוא בבלוג שלי, מאמר שכתבתי בזמנו, שדן בנושא הזה ונקרא: "אתה קורא לעצמך גבר? אתה???" ויאללה, לכו כולכם להזדיין, אפילו בפגישה הראשונה...

למעלה