בהמשך למיני כתבה שלי כאן בנושא

levinerez

New member
בהמשך למיני כתבה שלי כאן בנושא

עתיד ייצור השלדות העולמי אני מזמין את הקוראים כאן להנות מאיזו גחמה פרטית של "היועץ" שלי (כן יש לי יועץ אירופאי בתשלום) לגבי הטעות האבסולוטית של חברת SPECIALIZED המראה את חוסר הבנתם המוחלט בשוק אופני הכביש העולמי. (כל מה שאני כותב כאן הוא ללא קשר ליבואן מצמן שעושה עבודה נפלאה בישראל אתה רק על הנהלת החברה העולמית ואני מבקש סליחה מראש איןם כוונה לפגוע באיש או במצמן) בשנת 2005 ירכבו 2 קבוצות על SPECALIZED. קבוצה אחת גרמנית וקבוצה שניה צרפתית. היועץ שלי טוען שזאת טעות פאטאלית לקחת שתי קבוצות שאים בינן לבין קהל הקונים של SPECIALIZED שום קמצוץ של זיקה. השוק המאסיבי של אופני כביש של SP הינו השוק האמריקאי ושם הייתה החברה צריכה לרכז מאמצים ואפילו לקחת קבוצה כמו NAVUIGATOR שהייתה מעלה לה פלאים את המכירות. בגרמניה - GEROLSTEINER - לא אוהבים את האמריקאים זאת מילה עדינה. קודם כל כיום שונאים את האמריקאים עקב שער יורו-דולאר נמוך דבר הפוגע בכלכלה ומעביר את הגרמנים לארבעה ימי עבודה. שניים - אין סיכוי שישכחו לאמריקאים איך הם הפציצו את ברלין בחזרה לימי הביניים במלחמת העולם השניה ואיך הם דפקו אותם בחוזה ורסאי במלחמת העולם הראשונה. לקנות מוצר אמריקאי בגרמניה זה כמו להודות בתבוסה מוחלטת ולהודות שהמוצרים הגרמנים - האריים הם פחותים מהתוצרת הגרמנית. בקרב רוכבי הכביש בגרמניה יש יותר ויותר מסורת רכיבה דבר המקצין את עובדת שנאת האמריקאיים. נכון שלוי ליפהיימר עבר לגרמנים אבל אפשר לקרוא לו כבר סוס מת???????????? בצרפת - ובכן שם ממש "מתים" על האמריקאיים. ז'אק שיראק אפילו התנגד לכיבוש עירק. האמריקאיים הגיעו במלחמת העולם השניה - "הצילו" את הצרפתי מהגרמנים, הכניסו להם נשים להריון, שדדו מהם את הטור ד'פראנס, קיללו את קופידיס על שלא תמכו בלאנס...... גנבו את קופידיס מדקאטלון רשת האופניים העממיות הכי גדולה באירופה - מתחרה של מצמן?
) גנבו להם את הבכורה במריץ לאטום, גירשו את הצרפתים מויאטנם - כן למי שלא יודע הברוך של ויאטנם התחיל בגלל הצרפתיים, האמריקאיים רק באו לסגור עניין, ואחרי ויאטנם באו האמריקאיים ושוב "דפקו" את הצרפתים בעירק - ממלכת הכנסת הכספים לצרפתים. האמריקאיים כקונטרה לא ככ מחבבים לא את הגרמנים ולא את הצרפתיים. המירוצים האירופאיים (חוצמהטור) לא משודרים בכבלים האמריקאיים ואין אליהם כמעט חשיפה. הקבוצות הללו לא מתכננות הופעות בטורים אמריקאיים כמו טור-דה-טונה וכיוצא ולכן גם החשיפה הפרסומית ל SP תקטן בארהב וכך גם נתח המכירות שלהם בשוק הביתי. בקיצור - מחזורי המכירות באירופה לחברה האמריקאיית SP לא יגדלו למרות שתי הקבוצות האירופאיות. על חשבון SP להערכת המומחה - חברת טרק תגדל בשוק האמריקאי עקב התמיכה בקבוצת רכיבה אמריקאית - שתביא השנה הרבה יותר תוצאות. ייתכן כי במאבק הגדולות TREK תכריע את SP ואולי תכניס את SP שוב לאיזה פרק 10 וחצי????????????. שימו לב - DOMINICA VACANZE לא העבירה מיוני כסף לקבוצה וצ'פוליני שלנו וחבריו כולם כבר סובלים מהלנת שכר רצינית מעניים עוד כמה קבוצות יתקלו במכשול הכספי............................. ארז

טיראן מ

New member
ואולי ....

וזו סתם ספקולציה. להראות שיש גם שיקולים אחרים ... שער הדולר הנמוך לעומת היורו נותן לחברות האמריקאיות יתרון ענק על המתחרות האירופאיות. אופני כביש שלפני 3 שנים עלו 2000 דולר שהיו 2200 יורו (סתם דוגמא) עולות היום "רק" 1600 יורו (ועדיין 2000 דולר). אלו סדרי הגודל של השינויים במחירים. זו הזדמנות ענקית לאמריקאים. לגבי האירופאים ו"אהבתם" למוצרים אמריקאים ... כנראה שבסוף הכסף מדבר. לפחות בפוטנציאל.

Gspin

New member
למה התכוונת בפרק 10 וחצי??

ח"ח על הכתיבה... ועכשיו באמת, אתה חושב שרוכב צרפתי בגיל 20+ זוכר איך האמריקאים דפקו את הסבתא שלו ובוכה כל הדרך לפירנאים? או שגרמני, נניח עם פרצוף מתאמץ בעליות.. זוכר את חוזה ורסאי, עד כדי כך שזה מוציא אותו מהריכוז, עושה לו כאבי בטן ושפעות, הוא נאלץ לקחת אקסטזי ולא מצליח לנצח בשום מירוץ? נשמע פנטסטי מידי... כן...ומה זה שם הקוד 10 וחצי?

אם אני זוכר נכון מהודעות קודמות

10 וחצי זה כמעט פשיטת רגל (פשיטת רגל זה פרק 11).

צחי נ

New member
מה לא ידעתה ../images/Emo35.gif

כל גרמני או צרפתי שיושב כל צהרים בסניף המקומי של מקדונלד וטורף 2000 קלוריות של רעל אמריקאי ,חוטף כאב בטן
בקיצור לא רציני .

levinerez

New member
בצרפת וגרמניה תרבות הולו-קלאב

הינה דבר מפותח ביותר ושם שומרים על מסורת ומלמדים את הצעירים ערכים? מבלי להתנצח בכם אני רק אומר שהתגובות כאן הם ככ ישראליות לדוגמא: מנגנון הביטחון התריע מפני פיגוע אפשרח ביסני תאילנד או טורקיה - מה עושים הישראלים? OVERBOOKING בטאבה וההמשך ידוע!!! (לצערי) זה כמו שאומרים לישראלי אל תקנה שלדה מסוג XXXXX כי היא מתעקמת אחרי 4 חודשים - אבל הישראלי יודע יותר כי "עליו לא יעבדו" ו"אותו לא ילמדו" הולך, קונה, ומעקם. במדינות בעלות תרבות, ואני ממש לא חושב שנער צרפתי שטוחן המבורגרים נמנה על קהילת רוכבי האופניים שם ובטוח שאין לו 1600 יורו לקנות אופניים כי אז הוא היה אוכל שעתיים במסעדה, דווקא רוב הרוכבים עדיין מחזיקים אופני ברזל, עם מזלג ברזל, בשיטה הישנה, עם הילוכים על השלדה, מעטי מעט הם ה"פלצנים" אשר מצ'פרים את עצמם באופנים חדשות. באירופה קונה אופניים ממוצע מחזיק אופנים ל-5 עד 10 שנים לא מוכר אלה קונה אחכ עוד זוג בארה"ב קונים מחליפים אופניים כל שנה - מקסימום שנתיים - כנסו לאיביי ותראו. עוד כמה הערות: בגרמניה ובצרפת יש עדיין בסיסים אמריקאים וטילים אטומיים אמריקאיים - תחשבו על אותו נוסח של בסיסים ישראליים בפלשתין - איזה פלשתינאי ישכח שאנסנו את אמא שלו כשהוא רואה את הבסיסים הללו ןבאירופה יש הפגנות ה"ירוקים" נגד הבסיסים וזה לא יורד מהכותרות. יום נפלא והרבה קמ ארז

arieleco

New member
ארז ידידי, הכנסת יותר מידי שיקולים

בקניית אופניים. אני מסכים איתך שבגרמניה לא מתים על מוצרים אמריקאים [גם אני, לכן אתה רואה אותי מידי פעם אצלך], אבל בהחלט לא פוסלים על הסף. מה הכי חשוב לצרכן הגרמני?? הכסף, הגרמנים חסכנים ואפילו קמצנים, ואם SP או קנונדייל ואפילו טראק רחמנה לצלן יהיו כדאיים יותר הם ייקנו אותם. לא מזמן הייתי שם וקנונדייל [בלי קבוצה גרמנית] וגיאנט נמצאים על הכביש לא פחות מ-BMC, פונדריסט, קולנאגו ופינארלו. לגבי השוק הצרפתי זה בהחלט תמוה, דרך אגב, איזו קבוצה צרפתית תרכב על SP?? בלי שום קשר גרולסטיינר טועים כשהם מעדיפים את SP על ווילייר, כמו שטי מובייל עשו טעות כשזנחו את פינארלו לטובת ג'ייאנט [ועוד שימאנו!!!!]

levinerez

New member
קופידיס - על SP

גם אני רוצה את אולריך בצהוב - מגיע לו! הוא ככ מתאמץ - אז אפילו על ג'יאנט זה הולך

tomer57

New member
יש גבול לכל חתול

על כל המסרים שלך אני מוכן להבליג אבל לראות את אולריך בצהוב ? זה כבר יותר מדי אמנם ראיתי את ההודעה של אריאל כבר בצהריים והחזקתי מעמד עד עכשיו אולריך אינו ראוי לחולצה הצהובה בעיני הטור הוא הזירה הגדולה ביותר בה רוכב יכול להוכיח את עצמו אולריך לא הגיע מוכן לטור ולו פעם אחת מאז שנת 97 הוא משמין הוא פצוע הוא לוקח סמים ודורס זקנות אם יבוא מוכן אקבל אותו בזרועות פתוחות (אם הכרס שלו לא תפריע) אבל עד אז שיעשה פרצוף מיוסר ויעזוב אותנו בשקט רצ"ב תמונה מתחילת הסוף של מלכות אולריך

arieleco

New member
תומר, לא יפה. אם לא תיתן את הכבוד

הראוי לא תזכה לרכוב על אופניים טובות [מארז], ותיאלץ לקנות במושבה אופניים המועדות להישבר, או שלחילופין תישאר עם האופניים שלך, שעליהן לא אוסיף מילים

tomer57

New member
להזכירך אולריך רכב על ביאנקי

זלזול כזה הוא בדיוק הסיבה שאולריך ליקק אספלט בטור של שנה שעברה קצת יותר כבוד וביאנקי היו חוגגים טור שני ב - 5 שנים כמו שראית בתמונה היו אלה אופני ביאנקי שדרסו את השמנמן ב 98 ולגבי האופניים הבאים שלי ... אני לא יודע איזה חברה אבל הם ללא ספק יהיו איטלקים מה שמצמצם את רשימת המוכרים הפוטנציאלים בארץ זבת חלב

Mr Hunt

New member
עזוב אותך

שנה שעברה אולריך בכניסה לטור ידע שאין לו מה להפסיד, יש לו רק מה לנצח להיות על הפודיום מבחינתו היה הישג לאחר שלא רכב תקופה ואף אחד מהקבוצות המובילות לא הסתכל בכיוון שלו רק COAST שפשטה לבסוף אץ הרגל. לבסוף אולריך הגיע לT-MOBILE שדרך אגב היא לקוח טוב שלנו (חשבתי לדרוש אופניים כמתנה מהם
) וכל הקבוצה תמכה בו וטור הוא התאמן ברצינות לאלפים תמונות לווין טוענות שתפסו אותו רזה מתמיד נו טוב, ברגעי האמת הוא אכזב ובגדול. חבל דווקא אם תסתכלו על פרטי המשתמש שלי יש תמונה שלו משנה שעברה שכולם האמינו בו יותר. נקווה לטוב שנה הבאה אלא ארמסטרונג יחליט ללכת על השביעית.

Mr Hunt

New member
לפי דעתי ארמסטרונג...

צריך לפנות את הכסא למישהו אחר, לא שיש לי משהו נגדו אבל איפא שהוא הוא מיצה את מה שרצה להראות, שיתחיל להתמקד בגירו נניח ככה לעצבן את האטלקים.

סביבסמי

New member
כמות כזו של דברי הבל משמן לא ראיתי

קנונדייל נכנסו לשוק האיטלקי והאירופאי רק בגלל קבוצת סקו. טרק באיטליה נחשבים לאקזוטיקה יותר יותר מחברות מקומיות כי זה מארה"ב. הדבר החכם ביותר לחברה כמו SPECIALIZED זה להיכנס בתמיכה בקבוצות אירופאיות. ולגבי גרמניה, גודל השוק שם לאופני כביש ברמה גבוהה הוא נתך קטנטן ממכירות האופניים שרובן מתבססות על אופני עיר זולים, מהסוג שחברות איטלקיות אקסלוסיביות לא מייצרות כלל. SP יכולים להפסיק למכור אופני כביש תחרותיות באירופה ועדיין להמשיך ולנהל מחזור מכירות גדול יותר מכול חברת כביש איטלקית יוקרתית. זה לא "מיני כתבה" זה "מיני עלילה"

levinerez

New member
הי קרוסלה יקרה שלי - אתה בהחלט

מכוון מטרה היטב אך אם תשיפ לב למה שכתבתי כשחזרתי מתערוכת EUROBIKE הוא שכל כברות האקזוטיקה הוציאו השנה אופני עיר - או יותר נכון אופני FLAT BAR לעיר בתצורה אקזויטת זאת או אחרת. נא כוון דפדפנך לכיוון אתר איטלקי אקזוטי כלשהוא ותראה שבהבנת השוק קיבלת 100 בהבנת החברות נכשלת! ובכל בצחוק וחצמזה גם אם זה בלבולי מוח - העליתי את הריטינג כאן והוצאתי ממך תגובה שנונה - גם זה חצי הצלחה
ארז

טיראן מ

New member
דווקא דיון מעניין ...

ארז פתח בדיון די מעניין לדעתי. הדעה שלו בוודאי לגיטימית (נכונה או לא זה וויכוח אחר). אני ואחרים הבענו את דעתנו השונה או הדומה, מה שחשוב זה הדיון, לא מי צודק. אבל אני לא מבין למה הדיון חייב לרדת לרמה של האשמות אישיות ב"דברי הבל" ו"שטויות". למה אי אפשר פשוט לומר "אני לא מסכים איתך" ? "אני חושב אחרת" ? למה תמיד הדעה של האחר היא שטויות ? ** (מכוון במקרה זה ל"סביבסמי" אבל גם לאחרים במקרים דומים)

BOB DABOLINA

New member
לא יכול להתאפק, אבל בא לי להקיא ../images/Emo3.gif

לא רוצה להכנס לעימותים עם מי מכם, אבל סלח לי מר לוין, או שאתה חושב שכל מטומטמים ועוורים או שאתה מנסה לשכנע אותנו כי אנחנו כאלה. כבר זמן מה אני קורא את הודעותיך ופשוט לא מאמין לתגובות האוהדות והנלהבות. אני שמח לשמוע שיש לך מקורות מהימנים ויועצים מופלאים. חבל שאתה מנסה בכך להראות איזה "גבר" אתה ואיזה מגניב אתה ושיש לך קשרים בכל העולם. וואו! כל הכבוד! הלואי וגם לי היו כאלה קשרים... ואגב, למה אתה לא מפסיק ללכלך על החברות האמריקאיות? בגלל שיש להם אופנים שמיוצרים בטייוואן? חבל שאתה לא מספר לכל אלה שמכרת להם אופנים אטלקיים שהם גם מיוצרים בטאיוון, בדיוק כמו כל האמריקאים ועוד חברות איטלקיות המיצרות אופנים אקזוטים... ארז, קצת אמת בפרסום ותפסיק עם המשחקים האלה. ואגב לעניין ההודעה הזו, אתה באמת חושב שחברה כמו ספשלייזד מושפעת מהשטויות שכתבת? אחלה ספקולציות... ואני? אני אמשיך לרכוב בהנאה על אופנים אמריקנים-טיואנים. למה? כי הם טובים מאוד וכי סיפרו לי את האמת כשקניתי אותם. רכיבה מהנה לכולם!

למעלה