בהמשך למיני כתבה שלי כאן בנושא

levinerez

New member
בוב היקר - צא לי כי אנשים כמוך חשים

נפגעים לשניה מהתבטאות כזאת או שלי כאן. ממש לא זא הכוונה שלי ועמך הסליחה. אחרי תערוכת EUROBIKE אני לא חושב שיש אופניים רעות בעולם!!!! ראיתי ככ הרבה אופניים שאפשר להגיד שפשוט נכנסתי לנרוונה - כן לכל היצרנים יש אופניים טובות. גם אני בעברי הייתי בעל ספשיליזד M4 טרק 5500 ועוד הרבה אחרות. ההנאה הכי גדולה שלי היא להחליף אופניים כל שנה!!!!. אני לא חושב שכתיבה כאן עושה אותי יותר או פחות גבר - אני פשוט נהנה לחלוק מחשבות עם חברים אמיתיים שיש לי כאן - ואתה ושכמותך נכנסתם לכאן לקרוא - אני אישית ממליץ שאם לא מעניין אותך מה שאני כותב - אל תקרא (כמו שאני עושה עם הודעות כאן של אנשים שלא אהובים עלי - אני קלא קורא בכלל) אני לא חושב ששפשיליזד העולמית או טרק מתייחסות לבועה הקטנטנה כאן בישראל כאל נקודת מכירה רצינית יותר מאשר עיירה קטנה בקליפורניה ולכן "לצערי" הם לא קוראים את מה שאני ואחרים כותבים כאן. באמת ההודעות שלי לא ממוענות ל"כשכמותך" (מבלי להתנשא) אלה על מנת לפתח דיון עם בועז שחר-אודי טל והידידים הוירטואלים האחרים שיש לי כאן. שוב שליחה אם הטרחתי אותך לקרוא דברי הבל ושטות ולהבא אל תקרא את הודעותי (וגם אל תגיב אלי - בחיוך
) ארז

levinerez

New member
הפתעה!!!!!!!!!!! הם כן קוראים את מה

שכתבתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! The major sponsorship announcement by Specialized at Interbike was not a big Division 1 or 'Pro Tour' team, but rather, a massive expansion of its support for the USA Cycling (USAC) rider development program. Gerard Knapp reports. לא להאמין - כל הכבוד להם - שיחקו אותה SPECIALIZED קראו את העיצות שלי ותומכים בקבוצות בארהב !!!!!!!!!!!! מיג גבר מי????????????????????

BOB DABOLINA

New member
נו אין מה להגיד עליך

כבר אמרתי שאתה גבר? אבל תגיד, ברצינות, יש סיכוי שתכתוב אי פעם בצורה נורמאלית (נכון, זה נתון להגדרה..) ובלי להאדיר את מי שאתה מעוניין בהם ולהכפיש בסתר אחרים?

BOB DABOLINA

New member
חס וחלילה, לא נפגעתי

אני פשוט יודע לסנן רסומות סמויות רבות למול ניסיון להסתיר את הפרסומות מאחורי מסווה של כתבות מקצועיות בנושא מרוצים ורוכבים. לצערי, לאף אחד לא היה את היכולת לצאת כנגד זה, אבל היום, הנה יצאתי. אגב, כשהיו לך M4 ו-5500 לא היית יבואן וקרוב לודאי שלא היית מלכלך עליהם, נכון? אגב, M4 אמנם מיוצרים בטייואן אבל 5500 לא. אגב בועות- איך אתה אצל פינארלו? נחש תותח אן אחד אחד כמו האחרים שציינת? אני מקווה שהקוראים באמת אינטיליגנטים מספיק ויודעים לקרוא בין השורות שלך. לילה טוב, BOB.

Gspin

New member
אופניים איטלקיים מיוצרים בטייואן?

באמת (ברצינות)?

BOB DABOLINA

New member
בודאי- פינארלו, קולנאגו וכולם כמעט

מה חשבת? לאיטלקים אין הבדלי עלויות? רק האמריקאים חכמים והעבירו חלק/ את כל הדגמים למזרח? בכל הענפים בעולם זה קורה. לא רק באופנים, למרבה ההפתעה... אבל מה, אם תשאל את ארז איפה מייצרים פינארלו מה הוא יענה לך? פינארלו הם אופנים איטלקיים קלאסיים וגזעיין בעלי מסורת. כן כן... הוא רק שכח לציין שקרוב לודא ש-60-70% מהשלדות מיוצרות בטאייוון... או שאולי הוא לא יודע וזה מה שמספרים לו כל היועצים המופלאים והסודיים שלו. מה לעשות, זאת האמת העירומה. אגב, זו לא בושה...

levinerez

New member
לצערי פינארלו לא מיוצר במזרח אלה בא

באיטליה - ואני מציע לך אישית לא לכתוב בכתב דברים שאתה לא יכול לתמוך בהם המציאות. לרתך שלדות אפשר גם באיטליה ולפי מחיר השלדה בשער המפעל זאת עבודת יד (וגם בסימון מוצר שמופיע על השלדה מוכיח זאת) לגבי קולנגו אין לי מושג אם הוא מיוצר במזרח - בטוח לא אצל גיאנט ולא מרידה. ביאנקי מייצר שני דגמים זמרח והשאר באיטליה. רק לידיעה: יש מפעל ענקי שנקרא BATTAGLIN - הוא מייצר שלדות לפי תכנונים איטלקיים גם עבור יצרנים איטלקיים אחרים וגם עבור בלגים וכולי וכולי - קצב הייצור שלו הוא +-200 שלדות שהופכות לאופניים בנוייות ביום אחד!!!!!!!!!! באמת שבפורום הזה אין לי כוונה לפאר מותג אופניים זה או אחר - כל מה שכתבתי לאחרונה הוא על אסטרטגיית חברות הענק - ללא קשר לאיכות האופניים שהם מייצרות - כמו שאמרתי - אני חושב שלכל היצרנים יש באמת שלדות טובות היום!!!!! ההבדלים הם בסוג השיווק, רמת הגימור והשירות לאחר המכירה. ותתפלא - היום אפשר לייצר שלדה בייצור המוני במזרח ב- 10$ ליחידה - אצל קינסיס או גיאנט - אבל את איכות הגימור מייד רואים ושלדות פשוטות פשוט נשברות לשניים - ראה טריאתלון מגידו שרוכב נפל ושבר שלדה לשניים. ארז

BOB DABOLINA

New member
אני חוזר למה שאמרתי ../images/Emo2.gif

לגבי העובדה שאו שאתה לא יודע או שאתה חושב שאתה יודע. הנה מעו חוכמת חיים אשר מגיעה מענפים אחרים: רבות משלדות פינארלו מיוצרות (כן כן מרותכות/מעובדות כצינורות) בטאייוון. אח"כ הן נשלחות לאיטליה. באיטליה מרכיבים עליהם חלקים. החוק היבש באיטליה אומר, שאם ביצעת % מסוים מהעבודה באיטליה אז האופנים הם MADE IN ITALY. וזה מה שכתוב על האופנים. באמת חשבת שפינארלו יכתבו שהאופנים שלהם מיוצרים בטאייון? הגזמת... זה מתחת לכבודם. אגב, אין לי מושג כמה עולה שלדה מבפעל וזה לא מעניין אותי. אני לא מאמין ששלדות זולות נשברות יותר מיקרות. אגב, גם כאן הכנסת פרסומת סמויה וירקת על המתחרים שלך... ג'יאנט לדוגמא. ועוד שאלה, הפעם באמת שאלת תם, אם שבר שלדה? מה זה אומר? החברה לא טובה? האופנים לא טובים? הרוכב לא טוב?

levinerez

New member
חבובי - אתה אדם יקר וחביב וכנראה גם

מתחתן בקרוב. אז שיהיה לך בהצלחה אושר ועושר וחיים נהדרים עם אשתך לעתחד (שתחייה) ועזוב אותך משטויות של אופניים. יום טוב, שבוע טוב, שנה טובה וחיים טובים אני את הדיון הוירטואלי אתך סיימתי - אתה מוזמן אלי לחנות לכוס קפה של סי-קפה (שלח לי על 2 הפרסומות הסמויות)
ארז

למעלה