מומחה לקנונית הסדר העולמי
Well-known member
אחרי שהיחסים עם האב תוקנו לחלוטין,הוא הוחזר אחר כבוד הביתה.אז איך תסבירו שהוא הוחזר בכנף ציון בטיסתם הלפני אחרונה של הוריו לאמריקה?
אחרי שהיחסים עם האב תוקנו לחלוטין,הוא הוחזר אחר כבוד הביתה.אז איך תסבירו שהוא הוחזר בכנף ציון בטיסתם הלפני אחרונה של הוריו לאמריקה?
א. כשמדובר בפסיכופט, אין מצב לתקן.אחרי שהיחסים עם האב תוקנו לחלוטין,הוא הוחזר אחר כבוד הביתה.
היה בדובר צה"ל,אם ישרת שם במילאים יגידו שמכניסים פוליטיקה לצבא.מדוע הוא פטור מלשרת במילואים, כשאביו מנהל מלחמה שנמשכת כבר מעל לשנה.
א. כשמדובר בפסיכופט, אין מצב לתקן.
ב. אם הוא לא פסיכופט, נשאלת השאלה, מדוע הוא פטור מלשרת במילואים, כשאביו מנהל מלחמה שנמשכת כבר מעל לשנה.
האמת רעיון מצוין, הילד הרי מלווה כל העת במאבטחי שב"כ, הוא שווה לעכוז בתור איש מילואים, גם נטול הכשרה קרבית, גם אופי לא משהו, אבל שניים שלושה מאבטחים מיומנים, זו תוספת סופר מבורכת בכל יחידה קרבית. הרי בוכים ובצדק על כח אדם שנגרע, יאללה בואו.א. כשמדובר בפסיכופט, אין מצב לתקן.
ב. אם הוא לא פסיכופט, נשאלת השאלה, מדוע הוא פטור מלשרת במילואים, כשאביו מנהל מלחמה שנמשכת כבר מעל לשנה.
נשמע לי קשקוש בלבושנתבקשתי לפרסם - אין לי אימות של הידיעה הזאת
■■■■■■■■■■■■■■■
בהמשך לפוסט על יאיר נתניהו משלשום - מה ששמעתי עד כה הוא כך:
יאיר 'הוגלה' מהארץ, ונכון להיום אם ישוב לפה יעצר מיד.
הסיבה לכך היא:
מתישהו אחרי הבחירות - הגיעו ראשי מערכות הביטחון לפגוש את אביו לסקירה ביטחונית. יאיר נכח בחדר. הוא התבקש לעזוב, ו'לא היה מרוצה' מזה. העניין הגיע לסיטואציה בה הוא סוטר לאביו, ומיד נלקח ע"י מאבטחי השב"כ ל'מעצר' באחד החדרים.
לא לקחו לו את המכשיר הנייד והוא הספיק להוציא טוויט עם משהו כמו "השב"כ מבצע הפיכה", שהשב"כ הוריד מיד.
תקיפה של ראש ממשלה, אפילו ע"י בנו, היא עבירה הכוללת פגיעה ב"סימלי לאום" וכל הבולשיט הזה. עניין חמור בעיני המערכת.
ראש השב"כ דרש להעמיד אותו לדין.
ביבי נלחץ ופנה ליועצת המשפטית מיארה לעזרה.
היא הסכימה לגשר בין הצדדים - והוסכם הסכם פשרה: יאיר 'יוגלה' מהארץ ויאסר עליו להשתמש ברשתות החברתיות.
זו הסיבה שהוא במיאמי עכשיו, ללא יכולת לחזור.
בינתיים - הוא מתחיל לערער את ההסכם עם פעילות מסוימת ברשתות - מה שמחמיר את הסיטואציה.
אם יחזור - יעצר מיד.
וזווית חשובה נוספת - ביבי 'מסונדל' לא לעצבן מדי או לפטר את היועצת המשפטית לממשלה.
זה מה שאני יודע עד כה - ממקורות די טובים ואמינים
"נתבקשתי לפרסם" - נשמע חשוד משהו, כמו הפצת דף מסרים.נתבקשתי לפרסם - אין לי אימות של הידיעה הזאת
■■■■■■■■■■■■■■■
בהמשך לפוסט על יאיר נתניהו משלשום - מה ששמעתי עד כה הוא כך:
יאיר 'הוגלה' מהארץ, ונכון להיום אם ישוב לפה יעצר מיד.
הסיבה לכך היא:
מתישהו אחרי הבחירות - הגיעו ראשי מערכות הביטחון לפגוש את אביו לסקירה ביטחונית. יאיר נכח בחדר. הוא התבקש לעזוב, ו'לא היה מרוצה' מזה. העניין הגיע לסיטואציה בה הוא סוטר לאביו, ומיד נלקח ע"י מאבטחי השב"כ ל'מעצר' באחד החדרים.
לא לקחו לו את המכשיר הנייד והוא הספיק להוציא טוויט עם משהו כמו "השב"כ מבצע הפיכה", שהשב"כ הוריד מיד.
תקיפה של ראש ממשלה, אפילו ע"י בנו, היא עבירה הכוללת פגיעה ב"סימלי לאום" וכל הבולשיט הזה. עניין חמור בעיני המערכת.
ראש השב"כ דרש להעמיד אותו לדין.
ביבי נלחץ ופנה ליועצת המשפטית מיארה לעזרה.
היא הסכימה לגשר בין הצדדים - והוסכם הסכם פשרה: יאיר 'יוגלה' מהארץ ויאסר עליו להשתמש ברשתות החברתיות.
זו הסיבה שהוא במיאמי עכשיו, ללא יכולת לחזור.
בינתיים - הוא מתחיל לערער את ההסכם עם פעילות מסוימת ברשתות - מה שמחמיר את הסיטואציה.
אם יחזור - יעצר מיד.
וזווית חשובה נוספת - ביבי 'מסונדל' לא לעצבן מדי או לפטר את היועצת המשפטית לממשלה.
זה מה שאני יודע עד כה - ממקורות די טובים ואמינים
אתה מבין שישנה אפשרות סבירה שהטיפוס הזה נחשף לסודות ביטחוניים בסיווג גבוהה במיוחד , בין אם ישירות או בעקיפין?לגבי החלק הראשון - יעני הסכם "ההגליה" - נראה סביר והגיוני. לגבי החלק השני - יעני החשש שיעצר אם יגיע לארץ - נראה לי קצת מופרך נראה לי קצת קשה לאסור עליו להתבטא ברשתות החברתיות, ואם כבר נתנו לו לצאת (-והוא לא ברח), אז לא נראה לי שמחפשים אותו עד כדי כך שיעצרו אותו אם יחזור. הוא אולי קצת קוקו, אבל (לדעתי לפחות) לא מהווה פגיעה חמורה בבטחון המדינה (כמו למשל המקרה שהיה עם עזמי בשארה). ועוד משהו : אם הוא בסכנת מעצר - איך זה שעדיין ממשיכים לאבטח אותו בחו"ל?
הגזמת,לא רגיל לעבוד,חוץ מזה לא רואה כאן משהו מיוחד:הבעיות הפסיכוטיות המורכבות שלו יש לנו בעיה?
הגזמת,לא רגיל לעבוד,חוץ מזה לא רואה כאן משהו מיוחד:
חצוף כמו אמא,אמיץ כמו אבא שהיה צעיר.
גם הסיפור של בשארה מגוחך.לגבי החלק הראשון - יעני הסכם "ההגליה" - נראה סביר והגיוני. לגבי החלק השני - יעני החשש שיעצר אם יגיע לארץ - נראה לי קצת מופרך נראה לי קצת קשה לאסור עליו להתבטא ברשתות החברתיות, ואם כבר נתנו לו לצאת (-והוא לא ברח), אז לא נראה לי שמחפשים אותו עד כדי כך שיעצרו אותו אם יחזור. הוא אולי קצת קוקו, אבל (לדעתי לפחות) לא מהווה פגיעה חמורה בבטחון המדינה (כמו למשל המקרה שהיה עם עזמי בשארה). ועוד משהו : אם הוא בסכנת מעצר - איך זה שעדיין ממשיכים לאבטח אותו בחו"ל?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.