בהמשך לפוסט על יאיר נתניהו - מה ששמעתי עד כה הוא כך (את הפוסט הזה לא אני כותב)

• פותח הנושא ayb1
  • פורסם בתאריך

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל

ortodox

Member
א. כשמדובר בפסיכופט, אין מצב לתקן.
ב. אם הוא לא פסיכופט, נשאלת השאלה, מדוע הוא פטור מלשרת במילואים, כשאביו מנהל מלחמה שנמשכת כבר מעל לשנה.

א. כשמדובר בפסיכופט, אין מצב לתקן.
ב. אם הוא לא פסיכופט, נשאלת השאלה, מדוע הוא פטור מלשרת במילואים, כשאביו מנהל מלחמה שנמשכת כבר מעל לשנה.
האמת רעיון מצוין, הילד הרי מלווה כל העת במאבטחי שב"כ, הוא שווה לעכוז בתור איש מילואים, גם נטול הכשרה קרבית, גם אופי לא משהו, אבל שניים שלושה מאבטחים מיומנים, זו תוספת סופר מבורכת בכל יחידה קרבית. הרי בוכים ובצדק על כח אדם שנגרע, יאללה בואו.

DANIAVNI

Well-known member
נתבקשתי לפרסם - אין לי אימות של הידיעה הזאת
■■■■■■■■■■■■■■■

בהמשך לפוסט על יאיר נתניהו משלשום - מה ששמעתי עד כה הוא כך:

יאיר 'הוגלה' מהארץ, ונכון להיום אם ישוב לפה יעצר מיד.

הסיבה לכך היא:

מתישהו אחרי הבחירות - הגיעו ראשי מערכות הביטחון לפגוש את אביו לסקירה ביטחונית. יאיר נכח בחדר. הוא התבקש לעזוב, ו'לא היה מרוצה' מזה. העניין הגיע לסיטואציה בה הוא סוטר לאביו, ומיד נלקח ע"י מאבטחי השב"כ ל'מעצר' באחד החדרים.

לא לקחו לו את המכשיר הנייד והוא הספיק להוציא טוויט עם משהו כמו "השב"כ מבצע הפיכה", שהשב"כ הוריד מיד.

תקיפה של ראש ממשלה, אפילו ע"י בנו, היא עבירה הכוללת פגיעה ב"סימלי לאום" וכל הבולשיט הזה. עניין חמור בעיני המערכת.
ראש השב"כ דרש להעמיד אותו לדין.
ביבי נלחץ ופנה ליועצת המשפטית מיארה לעזרה.
היא הסכימה לגשר בין הצדדים - והוסכם הסכם פשרה: יאיר 'יוגלה' מהארץ ויאסר עליו להשתמש ברשתות החברתיות.
זו הסיבה שהוא במיאמי עכשיו, ללא יכולת לחזור.
בינתיים - הוא מתחיל לערער את ההסכם עם פעילות מסוימת ברשתות - מה שמחמיר את הסיטואציה.
אם יחזור - יעצר מיד.
וזווית חשובה נוספת - ביבי 'מסונדל' לא לעצבן מדי או לפטר את היועצת המשפטית לממשלה.

זה מה שאני יודע עד כה - ממקורות די טובים ואמינים

🇮🇱🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🇮🇱

נשמע לי קשקוש בלבוש
מה שהיה או לא היה זה במישור האישי בין אב לבנו
מה הקשר לשב"כ וממתי שב"כ מתערב בענייני משפחה ?

דגלמנגל

Well-known member
נתבקשתי לפרסם - אין לי אימות של הידיעה הזאת
■■■■■■■■■■■■■■■

בהמשך לפוסט על יאיר נתניהו משלשום - מה ששמעתי עד כה הוא כך:

יאיר 'הוגלה' מהארץ, ונכון להיום אם ישוב לפה יעצר מיד.

הסיבה לכך היא:

מתישהו אחרי הבחירות - הגיעו ראשי מערכות הביטחון לפגוש את אביו לסקירה ביטחונית. יאיר נכח בחדר. הוא התבקש לעזוב, ו'לא היה מרוצה' מזה. העניין הגיע לסיטואציה בה הוא סוטר לאביו, ומיד נלקח ע"י מאבטחי השב"כ ל'מעצר' באחד החדרים.

לא לקחו לו את המכשיר הנייד והוא הספיק להוציא טוויט עם משהו כמו "השב"כ מבצע הפיכה", שהשב"כ הוריד מיד.

תקיפה של ראש ממשלה, אפילו ע"י בנו, היא עבירה הכוללת פגיעה ב"סימלי לאום" וכל הבולשיט הזה. עניין חמור בעיני המערכת.
ראש השב"כ דרש להעמיד אותו לדין.
ביבי נלחץ ופנה ליועצת המשפטית מיארה לעזרה.
היא הסכימה לגשר בין הצדדים - והוסכם הסכם פשרה: יאיר 'יוגלה' מהארץ ויאסר עליו להשתמש ברשתות החברתיות.
זו הסיבה שהוא במיאמי עכשיו, ללא יכולת לחזור.
בינתיים - הוא מתחיל לערער את ההסכם עם פעילות מסוימת ברשתות - מה שמחמיר את הסיטואציה.
אם יחזור - יעצר מיד.
וזווית חשובה נוספת - ביבי 'מסונדל' לא לעצבן מדי או לפטר את היועצת המשפטית לממשלה.

זה מה שאני יודע עד כה - ממקורות די טובים ואמינים

🇮🇱🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🇮🇱

"נתבקשתי לפרסם" - נשמע חשוד משהו, כמו הפצת דף מסרים.
הפרסום הראשון שיצא, תכף לתקרית, די דומה לידיעה שבכאן, רק בלי היועמ"שית והרשתות החברתיות.
השאלה היא; אם כל זה כבר פורסם וידוע, מה פתאום נזכרים עכשיו לחזור ולדחוף לציבור, את כל הסיפור מחדש?

jackie111

Well-known member
קראתי תאורים דומים ממספר מקורות.

אולי זה מוכיח שהמידע אמין או שמקור
מידע אחד מספק למקור אחר שמשרשר
למקור שלישי.

לגבי החלק הראשון - יעני הסכם "ההגליה" - נראה סביר והגיוני. לגבי החלק השני - יעני החשש שיעצר אם יגיע לארץ - נראה לי קצת מופרך :rolleyes: נראה לי קצת קשה לאסור עליו להתבטא ברשתות החברתיות, ואם כבר נתנו לו לצאת (-והוא לא ברח), אז לא נראה לי שמחפשים אותו עד כדי כך שיעצרו אותו אם יחזור. הוא אולי קצת קוקו, אבל (לדעתי לפחות) לא מהווה פגיעה חמורה בבטחון המדינה (כמו למשל המקרה שהיה עם עזמי בשארה). ועוד משהו : אם הוא בסכנת מעצר - איך זה שעדיין ממשיכים לאבטח אותו בחו"ל?:oops:

אלפיני

Well-known member
לגבי החלק הראשון - יעני הסכם "ההגליה" - נראה סביר והגיוני. לגבי החלק השני - יעני החשש שיעצר אם יגיע לארץ - נראה לי קצת מופרך :rolleyes: נראה לי קצת קשה לאסור עליו להתבטא ברשתות החברתיות, ואם כבר נתנו לו לצאת (-והוא לא ברח), אז לא נראה לי שמחפשים אותו עד כדי כך שיעצרו אותו אם יחזור. הוא אולי קצת קוקו, אבל (לדעתי לפחות) לא מהווה פגיעה חמורה בבטחון המדינה (כמו למשל המקרה שהיה עם עזמי בשארה). ועוד משהו : אם הוא בסכנת מעצר - איך זה שעדיין ממשיכים לאבטח אותו בחו"ל?:oops:
אתה מבין שישנה אפשרות סבירה שהטיפוס הזה נחשף לסודות ביטחוניים בסיווג גבוהה במיוחד , בין אם ישירות או בעקיפין?
ברור לך שהוא הרבה יותר מקצת קוקו, ושאם לוקחים בחשבון את הבעיות הפסיכוטיות המורכבות שלו יש לנו בעיה? איפה הנזק הפוטנציאלי ממנו, ואיפה מבשארה.

ממשיכים לאבטח אותו בחו"ל מפני שהוא אישיות פגיעה כמו גם לשמור שלא יפלוט.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
גם הסיפור של בשארה מגוחך.
אחד הטילים הראשונים שהגיעו מפרץ חיפה גרם לשריפה באזור בתי הזיקוק.
לאורך זמן רב צולמה מזוויות שונות והוצגה בטלוויזיה.
אז תבוא ותגיד שכתבי התקשורת פחות מרגלים מבשארה?

ortodox

Member
קישקושון. יאיר נתניהו חזר עם הוריו לארץ אחרי הנאום בקונגרס, אפילו היה רעש גדול בגין מסעו כנוסע מחלקה ראשונה אקסטרא פלוס ( אי אפשר לכנות אחרת את אזור המגורים בכנף ציון ) עם תשלום דרדלה כאילו ישב עם שאר העיתונאים בכסאות הצרים שעל פי עדות ממקור ראשון, שאינם מפנקים במיוחד. הוא גם שהה כאן מספר שבועות ואפילו נראה ברחובות וכבישי עיר הבירה של מולדתו הישנה. הוא גם צולם בנמל התעופה בדרך חזרה למכורתו החדשה מיאמי, עם מלוויו מהשב"כ. לא זוכר שנעצר אז, אפילו לא עוכב או תושאל, כלום ושום כלום. בקיצור, המילה הראשונה בפוסט.

למעלה