יש לי גליליות מעולות בשבילך!
חברת דיפלומט (זו שמפיצה בין היתר את מוצרי פרוקטר אנד גמבל) משווקת גליליות תוצרת יוון, ארוזות בתוך פחית מתכת, עם מכסה מפלסטיק, שנקראות: ״Golden break״.
אבל בוא נתחיל את הסיפור מההתחלה...
מאוכזבת גלילית שכמותי, אחרי שאכלתי גליליות ״עדין״ שפעם היו פאקינג מעולות, וגיליתי שהמציאות נתנה לי בוקס בפנים, קיבלתי טראומה מגליליות ולא התחשק לי לנסות ולהתאכזב שוב.
ואז הן הגיעו אליי- באיזשהו סופר שביקרתי בו בפריפריה היו טעימות של גלילית באריזת פח כזו, גרפיקה מאוד לא מזמינה (אני חושבת שפעמים רבות גרפיקה איכותית מעידה על מוצר איכותי), והדיילת הזמינה אותי לטעום. הודתי שאני מסוייטת לגמרי מגליליות, אבל היא התהדרה בכך שזה מתוצרת יוון ומדובר בגליליות מאוד טעימות, שאני ממש
מוכרחה לנסות! אחרי נאום כה חוצב להבות, השתכנעתי... וקניתי, המומה מכדי להאמין.
מאז לא נתקלתי בהן יותר (בחנויות ״מיינסטרימיות״ פחות משקיעים בנו בדברים כאלה), עד שניתקלתי בהן במקרה בסופר ״ויקטורי״, אני מניחה שזו חברה אחרת או מותג אחר, אבל כשראיתי שגם זה תוצרת יוון, אז קניתי, והטעם גן עדן!
עכשיו אני לא הולכת לתת לגליליות האלה לחמוק ממני
אני רכשתי את הגרסה בטעם קקאו ואגוזים. יש גם קפוצ׳ינו, אבל אני פחות מתחברת לטעם הזה אז מראש ויתרתי. היום רכשתי וניסיתי כאלו של חברה אחרת, שהיו במדף שתחתיו, בגלל שהמלאי של הטעם האהוב עליי אזל, אבל זה כ״כ לא זה!
הוופל לא היה מספיק טעים וגם המילוי לא. העובי של הוופל דק מידי... תוצרת רומניה, אגב.
בקיצור, נסה רק את זה שהזכרתי בתחילת ההודעה.
וחזור לדווח