[בהנהלת : עז :) לול]; הודעה משמחת!!

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
[בהנהלת : עז :) לול]; הודעה משמחת!!

שרולי ! אלינוש ! באי פורום אחרים חסרי חשיבות מיוחדת להודעה זו ! מטריקס בסינמה 1 בעשרים ושש לחודש :) מי היה מאמין אני אומר מפגש פורום כולם באים לבית של תומר צימרמן וצופים :) אגב, מי שמבוגר מספיק מתבקש להביא טקילה (טריניטי, זמן לעוף...) (הכינוי זמן לעוף כלומר, לא משהו נגדך טריני)

Alinush182*

New member
יששששששששששששש!

אבל יש לי YES...........
לא נורא אני אתנחל אצל חברה...........חחחחחחח... יהיה טקילה? יש! איפה תומרוש גר? אם באילת אז אני באאאאאאאאאאה.

{{Trinity}}

New member
חהחהחחה

הבנתי מה זה "זמן לעוף"-TIME TO FLY במקרה אני מכירה אותו טוב מאד. טוב יותר ממה שנראה לך.

IC4

New member
god is with our "time_to_fly"

בכל אופן אתם אחראים על טקילה ואתם גם אחראים להביא את כל שאר אנשי הפורום חסרי הרישיון :) אז אל תשתו עד שאתם כבר כאן אגב מה קורה עם הבנאדם ? אהבתי אותו והוא כבר לא מתחבר

Mondlicht

New member
אבא קמצן

אז אין לנו את הערוצים השווים אבל יש לנו דיגיטל

hsotrt

New member
הידד לצורר האלקטרוני!!

יש אלכוהול?? יש מאטריקס?? יש אנשים חיים ולא מחשבים קרים ללא רגשות??? אני בבבא!!!!!!! הידד אז איך אני מגיע? ולמה הזברה לובשת חולצה של קאסטרו, מה היא קומוניסטית?? ודרך אגב הצלחתי לתכן את הבעיה בפורום בקשר להודעות הנעלמות צריך פשוט...לצרוח עליו היטב לפני שליחת ההודעה ואז לשלוח!!

srullli

New member
אם תשאל אותי

מסכנים טריניטי וטיים - הפלת עליהם את כל העבודה הקשה מראש...... לא נראה לי שיש כאן יותר מדי אנשים עם רישיון...... :)

RIPPER

New member
נו אז מתי

ואיפה נפגשים בהנחה שאני מוזמן שאלה: אני מוזמן בכלל

{{Trinity}}

New member
תהנו מהמפגש ../images/Emo20.gif

אני לא אבוא. אגב, אני לא שותה אלכוהול...

IC4

New member
אני שוקל לאמץ אידאולוגיה זו

מה שכן את חייבת לבוא לראות מטריקס :(

TomerZimmermann

New member
מה? אתה חולה?

מה גורם לך לרצות לאמץ תיאוריה זו?! מה ההגיון בה? אלכוהול = כיף, מסיבה, סבבה וכו´.... אני ממש מאוכזב ממך, ככה פתאם לרצות להפסיק? ומה תעשה בנמלה פעם הבאה? (עוד חודש בערך אני בא איתכם!!!)

IC4

New member
muse !

איזה קטע אם שוכחים להעביר את זה לעברית אז יוצא MUSE שהתכוונתי לרשום "צודק" כמו שיש ANI (אני) = שמן דוס = SUX וכל מיני :) בכל מקרה כל עוד טריניטי לא באה לנמלה, אני אשתה

time to fly

New member
נעים להכיר מותק, חבל שלא תבואי

אני רוצה שתבואי יהיה נחמד יא סטרייט אדג´ית אחת שכמותך
נווווווו............................ פליז בשבילי אני עוזב ת´ארץ עוד מעט קריאה אחרונה מותק לאסט צ´אנס!!!

IC4

New member
התימרותי מעולם לא אנסה נפש

שלא כמו ההודעה שלך שדפקה את המודם שלי בחור האחורי שלו OOOOH! SUCK ON MY CHOCOLATE SALTY BALLS ! PUT ´EM IN UR MOTH AND SUCK EM ! "זה שיר על כדורי שוקולד מלוחים ועוד קיבלנו מכתבים על אנשים שאומרים זה שיר על "ביצים" ואנחנו לא מבינים לאיזה מצב אנשים התדרדרו בימינו שזה מה שהם חושבים עליו"

time to fly

New member
ההודעה שלי, על הבייצים משוקולד

לא אני פירסמתי אותה התבלבלת אחי
מצטער מודם חמוד קבל
טנגוווווווווווווווווו

IC4

New member
כבר אמרו לי פעם שאיני מובן

מה שגורם לי לשהות בפורום הזה יותר מאחרים :) התכוונתי לסאותפארק זה לא הודעה שלך או של מישהו אחר על ביצים משוקולד זה מפרק של סאותפרק ותגובה מפרק הראיון עם שני יוצרי הסדרה שהם שיחקו פני תמימים שהם בסך הכל מדברים על האוכל וכאילו לאנשים יש מוח חולני שחושבים שהם מדברים על ביצים PUT EM IN UR MOUTH AND SUCK EM !

{{Trinity}}

New member
הממממ

אבל מה זה "סרייט אדג´ית"?? אני שואלת ברצינות. לאן אתה טס ומתי?

למעלה