[בהנהלת : עז :) לול]; הודעה משמחת!!

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

time to fly

New member
תשאלי את פרופ´ אייסי, הוא חקק

את המונח הזה כבודו ולא יודע, לגבי השאלה השנייה מה שלומך?

{{Trinity}}

New member
IC4, מה פירוש הביטוי שהמצאת??

ולגבי שלומי- נפלאאא, רגוע, נעים, כיף, מעניין ונהדר כל כך!!! החיים שלי עוצמתיים כל כך.

bwp

Member
ic4 ביקש ממני , אז הנה אני מסביר...

סטרייט אדג´ הינו ביטוי שמקורו(לפי ידיעותי), הינו בסצינת הפאנק. כולנו יודעים עד כמה הם מאדגניבים אנכרסיטים וכאלה שלא שמים על כלום(ככה זה התחיל), ושכל פאנקיסט ממוצע היה לוקח סמים ושותה אלכוהול, אבל מה? במשך השנים שמאלנים יפי נפש התלהבו והחליטו להיות פאנקיסטים מגניבים, אז הם לא שותים, לא מעשנים, נגד סמים, צמחוניים וכל מיני איכסות כאלה. בכל אופן זה הפך להיות קונספט יותר גדול, ויש נגיד סטרייט אדגים שכן מעשנים אבל נגד כל השאר ובלה בלה שמח לעזור

{{Trinity}}

New member
אההה הבנתי

אז בגלל שסמים ואלכוהול לא מעניינים אותי, ובשר אני לא אוכלת (כי זה לא טעים לי ולא עושה לי טוב מה שקורה לחיות)-יש ביטוי לזה שנקרא סטרייט אדג´ית? חהחהחחהה. בכיף.
הגדרות הגדרות.... אני מאושרת- זה מה שחשוב

{{Trinity}}

New member
חהחחהחה קטעים איתך

א. אין כזה דבר מאושר מידי. אם האושר אמיתי-זה לא סמים, שתמות מהם במינון יתר. ב. החיים אינם מושלמים. השאלה מה אתה עושה איתם. גם כשמשהו לא הולך לי, האושר נמצא בפנים. האושר לא הולך. לפעמים יש ערפל שמפריע לנו לראות אותו. ג. כבר סיפרתי לך על זה שאנחנו הבמאים של החיים שלנו. ד.

IC4

New member
לולים איתך

החיים לא אמורים להיות מושלמים :) כדי שנרצה לשאוף שהם יהיו מה שאנחנו רוצים שהם יהיו וסיפרתי לך שאת לא סיפרת לי את זה אלא אני חייתי באידאולוגיה הזאת כבר לפני :) באהבה לכל

TomerZimmermann

New member
שמח לעמוד לרשותכם

אבל, בעיה קטנה, אלכוהול וההורים שלי לא הולך טוב ביחד (להזכירך זה גם לא בדיוק חוקי להביא לי לשתות, עדיין אין לי 18). בכל אופן, תחכו עוד שבועיים עד שאמא ואבא יטוסו לחו"ל ואז תארגנו מה שבא לכם... יש לי בית ריק :) ואם כבר טקילה, אז למה לא להוסיף לזה גם בירה?!

time to fly

New member
אני טסססססססססססססססססססססססססססססס

ברור שאני טס לשם רק שאין לי מטוס ויש רק רישיון
היכן הבית של תומר? זה מופיע בהודעות אחרות? לא ראיתי...

למעלה