בהעתקה משאר הפורומים

eladavira

New member
אף אחד לא אמר לי שאסור לי לענות....

אז אני עניתי חחחחחחחחח בקשר לחתימה שלך....... אלימות מגעיל כדורגל זה כיף? אתה יודע שכדורגל בדורגי זה אלימות וזה מה שהופך את הכדורגל לכזה טוב........

Shadow Warrior

New member
החתימה הזאת...

היא הסיסמא של פורום מכבי חיפה, הפועל ת"א ועוד שני פורומים... ואם אלימות במגרשים זה טוב, אז מה דעתך על הילד שנרמס באיצטדיון קרית אליעזר שנה שעברה? או שהאוהד של הפועל ת"א שקיבל מכות משוטר יס"ם? [במשחק העונה הקודם נגד מכבי חיפה]

ArSiT

New member
תור אלעד../images/Emo4.gif

ורק שתדע שאני נעלבתי קשות!

eladavira

New member
מה העלבתי אותך???../images/Emo5.gif

ואחי לא הבנת לא דיברתי על אלימות אוהדים דיברתי על המשחק עצמו שזה אלימות שמעת מה קרה ביום שישי במשחק של בני סכנין - מכבי הרצליה זה דוגמא לאלימות ובכלל כל הכניסות וזה זה אלימות אופינית וזה כיף לפעמים אבל תכלס אין על כדורגל ואין על רותם ( כן כן מייק לא עלייך ) :)

ArSiT

New member
נעלבתי מאלעד!!!

ויודע משהו? עכשיו אני ידבר על מייק כל הזמן!!!!! דרך אגב... איך קוראים לזה שחשב שנעלבתי ממנו?

eladavira

New member
נראה אותך!!!!!!!!!

אני רוצה לראות אותך!!!!!!!!! מדברת על מייק כל הזמן!!!!!

Shadow Warrior

New member
../images/Emo123.gif

מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק מייק

ArSiT

New member
בונאה..

shadow warrior אתה ממש חמוד מה האייסיקיו שלך?

ArSiT

New member
מיייקקקוווששש!!!

זה פוגע בך שאני רק מדברת עליו! אה?? עכשיו תבין מה שאני מרגישה~!!!!!!!!!!!!

eladavira

New member
מממממממממ

אם אתה בן שאוהב לדבר על מייק אז אני מצטער.... מה כבר את מרגישה??? דברי סבבה

ArSiT

New member
למה מצטער? הוא חמוד!!!

ואלעד - תפסיק לחשוב שאני הזבל שלך! מבין

ArSiT

New member
ידעתי

אתה כמו כל העולם המזדיין הזה. איכפת לך רק מעצמך

eladavira

New member
חחחחח

זה שאת חושבת שלכולם אכפת רק מעצמם מראה שאכפת לך רק מעצמך... תחשבי מה שבא לך אין לי כוח לזה

ArSiT

New member
לך גם כן

איכפת לי מעצמי?! אתה יודע משהו??? אם היה איכפת לי רק מעצמי מזמן הייתי מוחקת אותך!!! ואם איכפת לי רק מעצמי אז אולי אני באמת יעשה את זה!

eladavira

New member
בבקשה

רק תצדיקי את מה שאני אמרתי תעשי מה שבא לך לי נמאס ביי

למעלה