בהצלחה לדור בתחרות מחר

danny zaken

New member
פשוט לא יאמן!!

איציק איך ההודעה הזו עדיין כאן? אני מניח שאפשר לעלות על הניק של הפחדן לשם הגשת תביעה לא?

doronmtb

New member
תגובה של דור דבירי

לפיארט ולארז לוין היקר! דרך אגב באליפות עולם רכבתי כ87 ק"מ עם הפלוטון וזאת לאחר פציעה קשה. ולפירט - המחיר של אליפות ישראל היה ארוחה במסעדה מזרחית +קינוח(לא כולל שתיה). בשנה הבאה למושכים המצטיינים תינתן ארוחה בתוספת שתיה חופשית!!!!! ולכן אם הינך מעוניין להצטרף, אנא התחל את אימוניך בנס הרים בהקדם. על החתום, דור דבירי.

לפיראט הזקן

אין לי בעיה עם זה שמעלים פורום ביקורות, נהפוכו מכך אני בעד השימוש בכלי שנקרא פורום לטובת ביקורת. אני לא מגן על אף אחד ומבחינתי אין "פרות קדושות". אבל לדעתי אין דבר יותר מגעיל מלהעביר ביקורת על אדם כלשהו (במקרה הזה רוכב שמשקיע זמן וממון רב בניסיון להגשים את החלום שלו) כשאתה מסתתר מאחורי זהות בדויה. יש לך משהו נגד מישהו, תבוא ותזדהה, אל תתחבא מאחורי כינוי (ובטח שלא פיראט, תן קצת כבוד לפאנטני). כל עוד אתה בוחר להסתיר את זהותך, אתה לא יותר מטרול פחדן, שמנסה לעורר פרובוקציות ולא שווה תגובה רצינית (גם אם הטענות שלך היו נכונות). אני לא מכיר את דור דבירי, לא פגשתי אותו אף פעם אישית (אני חושב שראיתי אותו פעם אחת ברכבת של וולוו חולון בפלמחים). אבל למרות שאני לא מכיר אותו, אני מלא הערכה אליו, כל הכבוד על האומץ ועל הנכונות להשקיע במאמץ להגשים חלום.

levinerez

New member
אני מכיר היטב את דור - שנינו התחלנו

את דרכינו באופניים ביחד. הוא כנער צעיר ואני כשמן עם 90 קילו. שנינו רכבנו בדוושנים חולון עם שלום דביר ויותר מפעם אחת נשלחנו יחד במקום לטפס את נס הרים שפוט לחבור לדוושנים שיורדים מהצד השני בעמק האלה. היה תענוג לראות איך הנער מתפתח לאחד מרוכבי האופניים הטובים ביותר של ישראל ואף מכה שוב ושוב את דני הלסטוך - רוכב גדול בעצמו - פעמיים באליפות ישראל. אני מניח שזה חוסר מזל של פציעה אבל בעוד מסםר שנים (שלוש-ארבע) שנים עוד יש לו לילד ב U23 שנראה אותו מסיים (בכבוד או שלא בכבוד) בכל מקרה כל הכבוד על הניסיון - גם להחזיק 37 קמ עם תותחי על כמו דקר זה בכלל לא קל. נשמיך להחזיק לך אצבעות כאן בארץ הקודש - ואם מקצוענות זאת הכוונה אז שיהיה הרבה בהצלחה - ותתעלם מהנשמות הרעות שמקלקלות. ארז

doronmtb

New member
תגובה של דור דבירי

לפיארט ולארז לוין היקר! דרך אגב באליפות עולם רכבתי כ87 ק"מ עם הפלוטון וזאת לאחר פציעה קשה. ולפירט - המחיר של אליפות ישראל היה ארוחה במסעדה מזרחית +קינוח(לא כולל שתיה). בשנה הבאה למושכים המצטיינים תינתן ארוחה בתוספת שתיה חופשית!!!!! ולכן אם הינך מעוניין להצטרף, אנא התחל את אימוניך בנס הרים בהקדם. על החתום, דור דבירי.

בקשר למרוץ עצמו

הרוכב הבילורוסי היה מאוד מרשים. רוכב גבוה שנתן גז בעלייה וברח לאיטלקי הקטן שדוקא ממנו הייתי מצפה לברוח בעליה. הוא מזכיר לי קצת את פופוביץ. גם כן רוכב גבוה מעדות המזרח (אירופה) שיודע לטפס וגם לרכוב לבד (הוא כמעט לא הפסיד זמן לדקר וכריסטנסן שרכבו אחריו ושיתפו פעולה). cycling4all כבר מדווחים שהוא בדרך לפאסה בורטולו. עוד רוכב מזרח אירופאי שבלט היה הרוכב האוקראיני גריבקו שאמנם לא סיים בעשיריה הראשונה, אך עשה את רוב העבודה בקבוצת הרדיפה אחרי 2 המובילים בסיבובים האחרונים. היה משונה לראות את הקבוצה הזו עובדת בחוסר שיתוף פעולה מוחלט. לכל אחד היתה כנראה סיבה טובה למה הוא לא ילך לעבוד מקדימה וככה שני הבורחים פתחו פער. כאמור, גריבקו היה היחידי שעבד מקדימה ובידיעה ברורה שזה יעלה לו במיקום שלו. יכול להיות שזה נובע מכך שהוא מגיע מאוקראינה והוא צריך לדאוג לעצמו לסיכוי לחוזה מקצועני. האיטלקים, ההולנדים, הבלגים וגם הדנים יכולים לישון יותר בשקט בעניין הזה כי יש להם קבוצות מקצועניות מקומיות ויש להם סיכוי גדול לקבל חוזה באחת מהקבוצות הללו גם אם הם יגיעו רק במקום ה-4 או ה-7. לעומת זאת, האוקראיני צריך להראות את עצמו. זה שהוא עבד כל כך קשה יתן לו, לדעתי, נקודות זכות רבות, בפנקסים של מנהלי הקבוצות.

למעלה