בהצלחה לכל נבחני הבגרות היום במתמטיקה

hen1xc

New member
בהצלחה לכל נבחני הבגרות היום במתמטיקה../images/Emo13.gif

GangLandx

New member
או יותר נכון על פי התחקיר אתמול בחדשות 10

תלקקו טוב טוב למורה שלכם כי יש לה אישור להעלות מ 50 ל 80 כדי שתהיו זכאים ... איזו שחיטות ורפיסות ! מדינה של זבלים !

hen1xc

New member
תגובה שלי אליך

ציון הבגרות מורכב מהציון השנתי שכולל בתוכו -בונוס 10 נקודות לתלמיד שלא החסיר מבית הספר למעלה מ 15 העדרויות ממוצע 3 ימים +- -מבחנים -בחנים -שיעורי בית/הערכת מורה בדרך כלל הערכת מורה היא 20 % וזה נתון לשיקול של המורה אם להעלות את הציון של התלמיד או להורידו יש תלמידים שהיו עם ציונים טובים כל השנה ולקראת המבחני מגן(מתכונת) הם פישלו כמו שראית בכתבה יש מורים שעושים זאת מרצון טוב של לעזור לתלמיד שהשקיע כל השנה ותלמידים שהעלו להם ציון שצריך להגיד להם תודה בכלל שהם באו לבית הספר לפעמים ההנהלה לוחצת על המורים בגלל שאין מנהל שרוצה לראות שרק 40 % מהתלמידים שלו בבית ספר זכאים לבגרות זה מעיד על הבית ספר רבות ועל ההשקעה בחינוך תתפלא רובי לשמוע אבל כן יש אנשים שמתקשים עם החומר העיוני (לא כולם כמוך מוציאים 800 בפסיכומטרי) כל מורה רוצה לעזור לתלמיד שלו במידת האפשר לפעמים יש מיקרים קיצוניים אבל סך הכל באים לקראת התלמיד נטו לא שהתלמידים לוחצים על המורים אלא זה שהסגל משתדל לעזור להם לא כולם גאונים או מהנדסים , אבל מצד שני לא כולם יכולים להיות נגרים... היום בלי תעודת בגרות, אתה כלום.. עכשיו אתה מבין למה רוצים לקדם את תלמידי ישראל ..

GangLandx

New member
זיין מח ? ראית את התחקיר ?

ראית את המנהל שלוחץ על המורים כדי להעלות זכאות ולהרוויח תקציב גבוהה יותר ? מה קשור למזיין את המוח חתיכת גוש של טיפשות ? אלו העובדות ומצולמות ... זיון המוח היחידי זה מה שאבא שלך אמר לאמא שלך כדי להוציא אותך לעולם , זה זיון מוח טמבל ! חוץ מזה שלומך היום ? אני בקארמה טובה ואתה סתם מעיק ורוצה לחרחר ריבים , אני אשתף פעולה בשמחה נעל ..

fireforge

New member
מה אתה מתייחס למשתמט הכלב הזה בכלל

עוד קוקסינל שצף כמו גוש חרא מידי פעם הכי טוב להתעלם ממנו ולחכות שישקע בביוב שוב

hen1xc

New member
בשביל מי הוא רוצה להרוויח תקציב יותר גבוהה?

שורה תחתונה הוא עושה את זה בשביל התלמידים נטו רובי בוא אספר לך משהו על הבית ספר שלנו ההנהלה משקיעה המון בתלמידים וכשאני אני אומר המון אני יודע על מה אני מדבר לוקחים 100 ומשהו ילדים שהם מפוזרים בכיתות כמו אומ"ץ מב"ר ומב"ט ומשקיעים בהם המון בשביל שיעברו את הבגרות הזאת בתעודת בגרות מינימלית של 21 יחידות שלא נדבר על רמות א' ב' ומצוינות שהבית השקיע ונתנו להם תגבורים בחופשים הייתי משווה את הסיפור הזה לרובין הוד (סטגדש)

GangLandx

New member
אל תדבר ילד אם אתה לא מבין

משרד החינוך מתקצב לפי זכאים בבית הספר אל תדבר שטויות אם אתה לא יודע ... ככל שיש יותר זכאים לבגרות כך התקציב גבוהה יותר ובית הספר נחשב טוב יותר ! המנהל והמורים על הזין שלהם טובת הילד , זו טובתם האישית וזה מגיע מהמחוזי ! הרי כל בית ספר כפוף למחוזי ואז לארצי אז אל תקשקש בביצים שעוד לא גדלו לך ולא צמחו בהם שערות ! מרקו יכול להתיישב לי על הגרביל ולבכות מכאבים , הוא ילד טיפש בן טיפשים ולעולם לא קראתי משהו שמתקרב להגיוני בתשובות הטיפשיות שלו . צר לי אבל גם אתה טועה ומטעה ! כיאה לנוער זבל שזורק הכל למבוגרים מסביבו ! אפסים אחד אחד !

hen1xc

New member
נו בדיוק בגלל זה

יש ילדים שהם מתקשים בחומר,ואני חוזר שנית רובי לא כולם כמוך מוציאים 800 בפסיכומטרי יש ילדים שצריך מתרגלות בכיתות על מנת שיבינו את הנלמד בכיתה יש ילדים שצריכים תגבור אחרי הצהריים .. ומי משלם את התגבור? משרד החינוך.. ככל שיותר תלמידים יבינו את הנלמד הם יעברו את בחינות הבגרות ויהיה יותר זכאים לבגרות ובדור הבא אחריו יוכלו להשקיע בעוד ילדים זה כמו מורה פרטי רק עם קבוצות של 6-7 תלמידים למה לא לעודד יותר ויותר תלמידים לעשות בגרות? חוץ מזה אני לא רואה שאיש חינוך ישים זין על התלמידים שלו ועובדתית זה היה שבוע שעבר בעיתון המורה המצטיין של המדינה אתה היא שורש הבעיה שתגיד לנוער שכל פעם הוא זבל בסוף הוא יתנהג כמו זבל נכון אז הבית פר נחשב אבל המטרה היא להוציא תעודת בגרות ולא לעשות לבתי ספר תארי כבוד ככה זה רובי זה השקעה בחינוך נטו גם אם היא נראית מצד ההנהלה כמחווה לשחצנות

GangLandx

New member
סליחה חן זה לא מעודד לעשות בגרות

זה לזייף תוצאות (שפעם אחרונה שבדקתי זו עבירה על החוק ועוד מגורם ממלכתי) זה לא לעודד זה ללמד את הנוער לעבור על החוק ! מי שלא מסוגל לעבור בגרות לא יעבור ככה זה , אני בכלל נגד בגרויות ובעד מבחן כמו מבחן SAT הארצות הברית אותו עשיתי בשגרירות ! שם כולם זכאים ברמה כזו או אחרת ללמוד בקולג' ! גם הפסיכומטרי זו שיטה מטומטמת בעליל כתנאי קבלה ללימודי תואר . מה שצריך לקבוע זו תעודת הבגרות ושיכלול של מבחן נוסף כללי על חומר מסויים לא יותר מזה . לזייף תוצאות לא עוזר לנוער אלא מקלקל אותו . לימודים פרטיים זה לא מענייני או עניין המדינה .. אתה עושה סלט וחושב כמו בן נוער מהמניין , יקמבנו אותי ויהיה בסדר ! מדינת הקומבינות אמרתי לא ?

hen1xc

New member
רובי..

מורה יכול לשנות 20% מהציון לטוב ולרע לפי בחירה שלו, וזה מוגדר ע"פ חוק זה שיש לחץ מצד המנהל זה הופך קצת את המצב לספציפי אבל לא בהכללה כי גם בכתבה של נענע10 ראינו רק 3 ציונים ששונו תבין שגם לנכים נותנים חניה שמורה כי הם צריכים אותה בשביל הנפש שלהם והמוגבלות שלהם תאמין לי שהמורה שלי פתח דיון בכיתה בנושא של הגשה לבגרות בציונים והוא אמר לתלמידים שהוא מוריד להם ציון בשבילם כי אם יהיה הפרש גדול מידי יהיה חשד להעתקה וטופס 666 לימודים פרטיים עוזרים לתלמיד להבין את החומר בצורה יותר טובה תראה רובי אני רוצה לסכם בקצרה היום בלי תעודת בגרות לא תוכל להתקבל למקומות עבודה לא כולם יהיו מהנדסים או אנשי הייטק אבל אי אפשר שחצי מהדור הבא שלנו יהיו נגרים כי העדפה היא למי שיש יותר יחידות בגרות ולמי שיש ציון גבוהה אין לי כוח לטחון מים אבל תבין לפעמים שבנושאים כאלה עדיף להעלים עין כל עוד זה לא יוצא מכלל שליטה מקווה שהבנת..

GangLandx

New member
אני פשוט לא מאמין !

להעלים עין מעבירה על החוק ע"י גורם ממשלתי ועוד חינוכי ? אתה מקשיב לעצמך ? אתה מבין למה אני חושב שאתם נוער זבל ללא ערכים וללא כלום ? שיהיו כולם נגרים , או יותר נכון תפתחו נגרייה באייפון בזה אתם מעולים !! אתה רק מחזק פי כמה וכמה את מה שאני אומר וטוען על הנוער שיש לנו היום !! להעלים עין מעבירה ... אתם הזויים !!!

רונס

New member
אתה מזיין את השכל....

תסתכל על כל התלמידים שלא ניגשים לבגרות, כי המורים לא מגישים אותם... יודע למה לא מגישים אותם? כי הם עשויים להכשל... אם הם יכשלו, אחוז הזכאים מסך הניגשים יהיה קטן יותר... אם הם לא ניגשים, זה לא משפיע על אחוז הזכאים, כי מי שלא ניגש לא נספר... בגלל זה יש שני נתונים במשרג החינוך.. אחוז זכאים ואחוזי נשורת מבתי הספר התיכוניים....

hen1xc

New member
חחחחחחחחחח רון

אין דבר כזה ניגשים לא ניגשים בעליל
יש כיתות של חצי בגרות ויש כיתות שהם בשביל 12 שנות לימוד בשביל שלתלמידים תהיה מסגרת בדרך כלל התל' האלה לומדים עד 11 וחצי או 12 תלוי לפי המערכת של בתי הספר אין דבר כזה לא מגישים לבגרות ,מורה חייב להגיש את התלמיד לבגרות תלוי על איזה ציון יש ילדים מסוימים שמחסירים בלי סוף וכשהם מגיעים לכיתה הם בקושי מבינים משהו אז אולי על זה אתה מדבר אבל אני מדבר על התלמיד הממוצע..

למעלה