בהצלחה לכל נבחני הבגרות היום במתמטיקה

lidor747

New member
../images/Emo45.gif שנה שעברה

עשו לי שרק הציון של המתכונות יכנס לי למגן וזה כדי שהמגן שלי לא יפגע מהשנתי... שחיטות..רפיסות אבל בתכלס על מערכת החינוך שלנו דפוקה לגמרי, לומדים בישביל חתיכת נייר זה הכל זה לא שהעובדה שעכשיו אני יודע כמה זה 3X בחזקת 9 יעזור לי וגם כן אני לא יודע בישביל זה יש כיום מחשבונים רובי זה לא דבר גרוע מה שקורה כל המערכת גרועה אבל בקטנה זה לא שלמישהו ממש אכפת ממערכת החינוך.. סתם אתם חזקים בפורום בלהתלונן... לא רואה משהו ממש הולך ועושה משהו...

GangLandx

New member
לא באתי לשנות סדרי עולם

ולתקן את המעוות , דעתי על הקורה פה ידועה לכל אני רק מקבל חיזוקים ככל שעובר כל יום זה הכל .

hen1xc

New member
קל להציג את האמת כפי שהיא

זה עובד על אותו עקרונות של גזענות אם מורה אחד העלה את הציון אז כל מערכת החינוך דפוקה הכי קל לצאת בהצהרות..

amith11

New member
../images/Emo45.gif

משרד החינוך לא מבין שזה חוזר להם כמו בומרנג, לא מספיק שתלמידי 3-4 יחידות לימוד במתמטיקה הם גרועים ואין להם מספיק הבנה של החומר ברמה הנדרשת, תוסיפו על זה 3 שנים צבא+טיול וקצת לעבוד אחרי צבא ומה קיבלנו, כל מי שמגיע ללמוד מדעים מדוייקים אחרי הצבא , קיבל זין. עדיף לא לעושות את הבגרות בתיכון במתמטיקה , לעשות מכינה כקדם לימודיים אקדמאיים ואז מגיעים מוכנים יותר ומצליחים להתמודד עם חדווא ופיזיקה , ובכלל לחוייה האקדמאית.

PinKy The KiNg

New member
אתה קצת זקן אז בוא תן לי להראות לך את המציאות

אני הייתי בכיתת אומ''ץ שזה כיתה עם 2 מתרגלות לומדים לא יותר מ5 שעות ביום עושים 4 מתכונות לכל בגרות.. וזורקים את המתכונת הכי גרוע ומזה עושים ממוצע... מורים לא מסתכנים בלעלות לילד את המגן כדי שיעלה לו את הציון .. אם הם חושבות שהם לא יצליחו הם לא מעלות .. ולהפך הם הולכות בדרך כלל נגד אם תלמיד היה מפריע בשיעורים אז הם יורידו לו כנקמה... כמו שאני קיבלתי בכל המתכונות שלי 100 והמורה הורידה לי ל80 כי הייתי מפריע לה ... ובסוף בבגרות קיבלתי 100 וזה הרס לי קצת את הציון... המורים נותנים את המגנים לפי איך שהיית וזה מה שצריך להיות. יד רוחצת יד ... אם היית טוב אתה מקבל תגמול של כמה נקודות ... אם היית רע אתה מקבל עונש של כמה נקודות ... ולא רואה בזה שום דבר פסול ...

GangLandx

New member
כל התערבות בשיכלול הציון הסופי

לטוב או לרע שלא מבוססת על המבחנים עצמם זה סילוף התוצאה ונתינת\לקיחת נקודות . כך לא היה מעולם והתרבות הזו הוטמעה בשנים האחרונות , לא רק זה אני מתרעם על כך שהנוער של היום מבחינתו עולם כמנהגו נוהג , אתם לא רואים פסול בדברים האלו ופה הבעיה . יד רוחצת יד ? אתה יודע גם קבלת שוחד זו יד רוחצת יד אז אין בזה פסול ? גם קבלת דברים במרמה זו יד רוחצת יד אז זה מותר ? יש חוקים , יש נורמות יש כללי התנהגות שאם אנחנו כאזרחים שוברים אותם הדרך לרפובליקת בננות או קריסה טוטאלית של המוח האזרחי מהירה כל כך שלא תספיק לזיין פעמיים וזה כבר יקרה ! שוב , אני מביע סלידה וגועל מנוער שנותן יד ומצדיק מעשים שכאלו .. זה לא חינוך זו לא דרך ארץ זה השגת דבר במרמה !! זה פשוט גועל נפש !

hen1xc

New member
אתה ידעת ?!

שיש תוכנית חדשה במשרד החינוך שאם אתה נוכח בשיעורים ולא נעדר מ15 שעות(שיעורים) אתה מקבל בונוס של 10 נקודות לציון השנתי אם אתה מחסיר מעל 20-40 שיעורים מתחילים להוריד לך ציון או שהציון הסופי מתעדכן אוטומטית ל40 משרד החינוך מאמין שתלמיד צריך להיות מן המניין ותלמיד שמגיע לבית הספר באופן סדיר מקבל בונוס ותלמיד שמבריז משיעורים באופן קבוע יפגע לו בציון ואף יש שיקול להשאיר אותו שנה נוספת

PinKy The KiNg

New member
אם תלמיד זורק זין ושיש מתכונות הוא מתחיל ללמו

ד. למה שיהיה מגיע לו שלא יורידו לו בציון ... למה כי הוא התעורר על עצמו ?

hen1xc

New member
לא שמת לב שאני גם כותב את הכתבות של YNET

מה עשיתי לך?

למעלה