בהצלחה למנהלות שלנו היום מלאו לי 43שנה

cial 1

New member
שבוט טוב לך ליזו ומזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo168.gif

הרבה בריאות לך לבן ורק טוב אמן ורבה מתוק אם יהיה אפשרות נשמור לך מתוקים בעז"ה לפורים ומה יפה שעה אחת -קודם את מקבלת את מזל דגים בתחילתו ובני היקי בלב החודש מה זה יפה אנשים כמו מזל דגים פשוט כמו דג בעולם מתמודדים על הכול ועם הקשה ביותר עולם פתוח אהבתי את כול מה שיש מבזל דגים חוד המרבה בשמחה אמן על בני ביתך על כול בית ישראל ובני שיך לאדר ב השנה אבל הכול מהול עובר טוב אני גם אתן לך צלצול שוב טוב אם ההיית כאן בטח עוגה היה לך ממני אבל אני מאמינה שיש כבר הרבה אושר בכול החיים ליזו החמודה עם הרבה סובלנות ישר כח על הכול הצלחי ביים יש לך למען מי וגם למענל\ך חני

cial 1

New member
נתחיל עם הסנדביץ' טוניסאי מרוקאי

כנה מילים על הסנדסיץ' לא עכשיו תפוז עושה בעיות

cial 1

New member
שוב יש בעיה עם הקטנה ואין לא מצאתי

את המניג'ר רק המקום לאבחונים יוכילה האם לזה התעוונת AT OFFICE MICROSOFT זה גרם לי להמתין על עתקונים של האבחונים ולא יותר אולי יש מדויק להסביר יעזור לכולם ? בוקר טוב ותיקון לבוקר טוב אני מנסה וזה קשה לי

cial 1

New member
אמשיך לתת ומתכונים בלילה בבקשה

אם בכלל רוצים הכול הולך לאט

cial 1

New member
מאפה בצק שקם של PRIGE עם גבינות

עם שלושה סוגים של גבינות למעלה בימה טרופה לפני חצי כפית מים בכרכום זה מתאים לכול שעה כמובן חלבי בלבד

רותי410

New member
חני, מאיפה המתכון של פירגה?

ואת יודעת שנכון לעכשיו אני פריקית של בצק שק''ם, ואמרתי שאני רוצה לנסות מלוח, אז רק תכווני אותי למתכון. לא צריך לרשום. תגידי מאיזה פורום לקחת. נראה יאמייייי

cial 1

New member
רותי בוקר טוב חמודה רק הבצק השאר שלי מקורי

אני נתקעתי כאן עם התמונות חבל

cial 1

New member
רותי410 הכוונה לבצק אני ממנה אספתי יש לה

ולי יש גם הצרפתי מלפני 30 שנה הכול מכינה בו אבל כאן על התמכון של בצק שק"ם והיא נתנה כאן עם מאפה אחר לא הממולאים כאלה זה דומה קצת בסגירה של האפנדס אנסה להמשיך לתת עוד משהו כי אני רוצה לנוח שוב בוקר טוב לך ומתוק

cial 1

New member
טארט אגוזים קטנה עם חומציות ותפוי עץ

יש לפעמים שלא רוצים לרואת קרם אז יש משהו וזה הטארט רק המלוי מטריף יש לי גם לפסח בעזרת השם כזה אבל עם העוגיות מצה למתה יש יש עד שנגיע בעז"ה ממש סלט קצוץ של תפוי עץ וגם צימוקים שהיו במים טוב ארשופ בלילה מתכנים מבטיחה זה לא הרבה

cial 1

New member
ומה שהכי הרבה אני אוהבת הודו?

פשוט קוביות שישליק צטגון ממש עדין במעט שמן זית פלפל שחור גרוס או כול מה שרוצים ולהתראןת עד הערב יום טוב לכולם חגיגה

cial 1

New member
סלט טבולי לבנוני קל

אגב יש לי טבולי נקי נטו אבל צריך טרי טרי והרבה פרסיל

רותי410

New member
תודה על הכול, חני. נראה מדהים!

את הטארט את הכנת? ופרסיל זה פטרוזיליה, נכון?

cial 1

New member
כן רותי אני הכנתי וזה לא הפעם הראשנה

היהפעם פה הכנתי גם קטן עכשיו לבצק של הטארט הזה הוא מאוד שומני ועל כך הוא יצא טוב וכמובן התבנית המילוי הכול גם לבד בחמאה זה משהו הכול הללך לחברים של הבן אני לא רוצה הרבה מתוק כי יש לנו פרוים בפתח עכשיו גם הבן לא רוצה אבל לשישי שבת מלה חברים ממש קבוע אז יש מתנדבים ואני מקבלת רק ברכות של תודות וזה מספיק לפעמים אני מבקשת מי שרוצה ללכת לקנות ואני אכין וגם כם הםשמחים אבל הבן לא מרשה הוא קונה לי תודה לאל חזר לעבודתו הכול בסדר והכלה מבית טוב אז יש ברכה. עכשיו לא הלכתי לנוח כי כלתי צריחה להגיע אלי למסור לי משהו ואני ממתינה לה אני רשום הכול בשקט בלילה כך צריך כול אחד יעבוד איך שהוא יכול יום טוב לך חומד בערב גם אשלך לךאת הקישור במסרים לאוכל ממש טוב שם לפעמים אני הולכת לראות כך צריך..

חני הבצק שקם נראה מעולה ואני

מצטרפת לבקשה של רותי למתכון. נראה ממש טוב!!!! וגם הכנפים ניראות 10 הצבע שלהן מהמם!!! אני עושה כאלה עם סויה ודבש וקטשופ כל מיני כאלה דברים. זה דומה? אם לא תני מתכון גם לזה.

חני, הכל נראה כ"כ טעים ויפה!!

ורציתי לומר לך שעשיתי את השניצל ממולא כמו שהסברת לי אך עדיין עם המילוי שלי, כי לא היה לי זמן אפילו לפתוח את המחשב ביום שישי, ויצא הרבה יותר טוב!!! את מקסימה! תודה!, אעדכן אותך שאעשה עם המילוי שלך

למעלה