שבוט טוב לך ליזו ומזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo168.gif
הרבה בריאות לך לבן ורק טוב אמן ורבה מתוק אם יהיה אפשרות נשמור לך מתוקים בעז"ה לפורים ומה יפה שעה אחת -קודם את מקבלת את מזל דגים בתחילתו ובני היקי בלב החודש מה זה יפה אנשים כמו מזל דגים פשוט כמו דג בעולם מתמודדים על הכול ועם הקשה ביותר עולם פתוח אהבתי את כול מה שיש מבזל דגים חוד המרבה בשמחה אמן על בני ביתך על כול בית ישראל ובני שיך לאדר ב השנה אבל הכול מהול עובר טוב אני גם אתן לך צלצול שוב טוב אם ההיית כאן בטח עוגה היה לך ממני אבל אני מאמינה שיש כבר הרבה אושר בכול החיים ליזו החמודה עם הרבה סובלנות ישר כח על הכול הצלחי ביים יש לך למען מי וגם למענל\ך חני
את המניג'ר רק המקום לאבחונים יוכילה האם לזה התעוונת AT OFFICE MICROSOFT זה גרם לי להמתין על עתקונים של האבחונים ולא יותר אולי יש מדויק להסביר יעזור לכולם ? בוקר טוב ותיקון לבוקר טוב אני מנסה וזה קשה לי
ואת יודעת שנכון לעכשיו אני פריקית של בצק שק''ם, ואמרתי שאני רוצה לנסות מלוח, אז רק תכווני אותי למתכון. לא צריך לרשום. תגידי מאיזה פורום לקחת. נראה יאמייייי
ולי יש גם הצרפתי מלפני 30 שנה הכול מכינה בו אבל כאן על התמכון של בצק שק"ם והיא נתנה כאן עם מאפה אחר לא הממולאים כאלה זה דומה קצת בסגירה של האפנדס אנסה להמשיך לתת עוד משהו כי אני רוצה לנוח שוב בוקר טוב לך ומתוק
יש לפעמים שלא רוצים לרואת קרם אז יש משהו וזה הטארט רק המלוי מטריף יש לי גם לפסח בעזרת השם כזה אבל עם העוגיות מצה למתה יש יש עד שנגיע בעז"ה ממש סלט קצוץ של תפוי עץ וגם צימוקים שהיו במים טוב ארשופ בלילה מתכנים מבטיחה זה לא הרבה
היהפעם פה הכנתי גם קטן עכשיו לבצק של הטארט הזה הוא מאוד שומני ועל כך הוא יצא טוב וכמובן התבנית המילוי הכול גם לבד בחמאה זה משהו הכול הללך לחברים של הבן אני לא רוצה הרבה מתוק כי יש לנו פרוים בפתח עכשיו גם הבן לא רוצה אבל לשישי שבת מלה חברים ממש קבוע אז יש מתנדבים ואני מקבלת רק ברכות של תודות וזה מספיק לפעמים אני מבקשת מי שרוצה ללכת לקנות ואני אכין וגם כם הםשמחים אבל הבן לא מרשה הוא קונה לי תודה לאל חזר לעבודתו הכול בסדר והכלה מבית טוב אז יש ברכה. עכשיו לא הלכתי לנוח כי כלתי צריחה להגיע אלי למסור לי משהו ואני ממתינה לה אני רשום הכול בשקט בלילה כך צריך כול אחד יעבוד איך שהוא יכול יום טוב לך חומד בערב גם אשלך לךאת הקישור במסרים לאוכל ממש טוב שם לפעמים אני הולכת לראות כך צריך..
מצטרפת לבקשה של רותי למתכון. נראה ממש טוב!!!! וגם הכנפים ניראות 10 הצבע שלהן מהמם!!! אני עושה כאלה עם סויה ודבש וקטשופ כל מיני כאלה דברים. זה דומה? אם לא תני מתכון גם לזה.
ורציתי לומר לך שעשיתי את השניצל ממולא כמו שהסברת לי אך עדיין עם המילוי שלי, כי לא היה לי זמן אפילו לפתוח את המחשב ביום שישי, ויצא הרבה יותר טוב!!! את מקסימה! תודה!, אעדכן אותך שאעשה עם המילוי שלך