בהצלחה למנהלות שלנו היום מלאו לי 43שנה

cial 1

New member
יום טוב תקווה ואמונה כאן השיעור לעור לך

הכול בשלבים מתאים למתחילים איך להכין שניל עם כול מילוי עדין וכול מה שאתם רוצים גם ניתם לציםוי וכטן רק עם הביצה הקצח וגם פרורי הלחם ויש מילוי קציצה אם מקררים טוב אז בה עוד שלה לחיתוך טבעות ונין להוסיף כול רוטב מבלסמי ועד לוינגרט גם מניות טובה מתאימה אני הכנתי עוד לפני 20 שנה דברים אלה והיום זה כמו לפני אין חדש רק דקור? אז אני כאן מצאתי בעזרת בלוג מדהים איך לעזור למתחילים ובקיך לך תקווה ואמונה ללכת לפי כול שלב הכןל מסתדר והכול בטיגון עדין לא על מחבת קבדה רצוי רגילה...
 

יוכי68

New member
חני, יופי של סדנה......נראה מצוין

רעיונות למילוי יתקבלו בשמחה.
 

cial 1

New member
מתכון לסנדביץ' טוניסאי מרוקאי גם..

למרכיבים-לבצק 1 ק"ג קמח לבן 4 כפות שמן קנולה 1/2 כפית מלח 3 כפות שמרים יבשים לא גדוש 2 כוסות מים פושרים. +2 כפות שמן לטיגון מרכיב המילוי שלי 2אבוקדו לא בשלים הרבה מתאים 3 טונה טובה בשמן 1גמבה כטום 2 עגבניות גדולות בשרניות קצוצות 1/2 כוס עלי סלרי עם הגבעול העדין קצוץ או תחליף בפרטוסילה 4 ביצים קשות 4 תפוחי אדמה גדולות אחרי ציליה לא רך הרבה גם קצוץ מיץ מ-כ-1 לימון 4 כפות שמן זית 1/2 פלפל שחור גרוס 1/2 כפית מלח. עכשיו אפשרי כול מה שבא לכם להחליף יש המשתגעים ומכינים כמה סוגים שי סלטים קטנים ואז הם ממלאים מכול סלט לתוך הסנדביץ' וזה טוב כאשר יש זמן וגם יש צוות לכול הבקשות? אופן ההכנה את כול המרכיב של הבצק לקערה מכניסים תמיד את המלח על הקמח לפזר והמרים גם לפזר על הקמח יוצרים גומה ויוצקים השמן בהדרגה המים ממדיכים לאסוף יחד הקמח ומתחילים לאחד וללוש כך מקבלים בצק כמו של הסופגניות נכון קצת נוקשה אבל לא הרבה? נותנים להכפלה קלה את הנפח רק אין פה זמן מדויק אנחנו לא רוצים התפחה רבה.. שעה כאשר סגרנו עם שקית נילון וגם מגבת כך שלא נקבל לחם? על כול משטח מקומח עדין וביד חהכין עיגולים ורק עם היד עובדים עד לקבלת צורה של קובה גדולה או כמו לחמניה עדינה כול מה שהכנו על סדין מקומח או טיפ חדש שלי על תבניות עם נייר אפיה מקומח קליל מניחים את הצורות שקבענו נותנים עוד הטפחה כלה מאוד כמובן יש לכסות לא יותר מה---10 דקות זה גם הרבה כי החדשים מתחילים לטגן ואז יש את הבאים וטיפ לטיגון לא במבת כבדה רק בסיר קל שמן עמוק פחות מכמות של הסופגניות כך הם לא סופגים שמן הטיפ הוא לטגן 2 עד 3 לא יותר וזה על כול הדברים שיש בעולם הטיגון למה ככול שמוסיפים עוד כמות למחבת או לסיר השמן מתקקר ואז הדברים שלנו סופגים יותר שמן והולך יותא לאט ממה שחבנו? נמשיך במגש עם נייר נניח כול מה שהכנו ודגש אם הכנו את המילוי מראש אז ישר ממלאים וישר מגישים להכין את מרכיב המילוי פשוט לערבב הכול בקערה בעדינות תמיד טוב אם רוצים מוסיפים חריף כול רוטב אחר? ואין הרבה צורך? סליחה על השיעור למתחילים וגם בתאבון חני
 

cial 1

New member
מתכון לכנפיים עוף חמי סיני חצי ברביקיו?

זו פעם שנייה שאני רושמת הקודם תפוז גרם לי נזק ולא נקלט וזה הכי מרגיז קדימה לצתכון למרכיבים 1.1/2 ק"ג כנפיים רק צד שהוא שוק קטן לא עם חלק צד הנוצות? 5 כפות שמן זית תבלין 1/2 כפית זנגביל תכון 1/2 כפית פלפל אנגלי 1/2 כפית מלח 1/2 כפית פלפל לבן 1/2 כוס רוטב ברביקיו מוכן רוטס סיני מתוק חמוץ שאני אתן כאן את המרכיב 4 כפות סוכר 1 כוס מים 3 כפות חומץ 1 כף מלה של קורנפלור 4 כפות קטשופ 2 כפות רואב סויה של קיקומן" 1 כף שמן קנולה אופן ההכנה בקערה עמוקה שמים את הכנפיים מוסיפים את רוטב הברביקיו התבלינים השמן לערבב טוב כמו עיסוי קטן לכול הכנפיים כך הם יהיו נחמדים? מניחים לשעתיים או כול הלילה במרינדה זו לממהרים רק הזמן הקצוב? מכינים בסיר קטן את המרכיב של רוטב הסיני לתוך נסיר מוסיפים חצי מכמות המים ואת שאר המריכב ללא הקרנפלור נותנים הרתחה ולהמיך חום הגז האש.. בצד מערבבים עם המים את הקורמפלור מוסיפים בהדרגה עד שהכול הוף לרוטב סמיך וחשוב עם כף עץ לבחוש תמיד כמו לככנת המנה לבייבי זוכרות? כול מתכון שלי עם הומר כך הכול מהר עובר במטבח לצחקק לחמם התנור לחום גבוה עד 250 מעלות להכין תבנית נוחה כמו המרובעות או חד פעמי.. ולהניח מסודר את כול הכנפיים יוצקים על זה את שאר הרטוב שנותר מאמצע התמור לאפות עם טורבו ל זמן של 30 דקות --- מוצאים יוצקים שוב את רוטב הסיני מתוק חמוץ מחזירים לתנור על גריל אבל שוב באמצע לעוד 15 דקות זה מעדן כול החברים של בני אוהבים עם סלטים של כרוב הולך גם מה שנתנה פעם פה התמוקה שלנו PRIGE בהצלחה חני
 

cial 1

New member
מתכון למאפה חצי PRIGE חצי חני כך ברור

היא נתנה כאן את הבצק ואני אהבתי ודגש זה גם יש לי לפני 30 שנה אבל השונה והוא צרפתי בדוק וכול העולם אוהב בצק זה ושמו כך -1-2 3- חלבי כמובן זה קמח אוסם1 2 מרגרינה1 שמנת תמיד רצוי להוסיף עוד מהקמח אבל עד חצי כוס? כך לא נקבל את הבוחטה של המרגרינה? טוב למתכון בצק שק"ם 380 גרם קמח אוסם 1 מחמאה ועוד 5 כפות 1/2 כוס שמנת חמוצה 1/2 כוס של גבינה כחושה 9% אם רוצים אז 1 מיכן שלם של 9% למרכיב המילוי שלי 1 תפוח אדמה גדולה מבושלת פירה 1מיכל של גבינה שוב 9% 200 גרם גבינת שמנת 100 גרם גבינה צהובה מגורדת אפשר במקום גבינת הצ'דר 4 כפות כוסברה קצוצה דק אפשר גם יבש 1/2 כפית בליזקום יבש 1/2 כפית אגוז מוסקט קורט מלח 2 ביצים קטנות מס 2 ביצה וקורט כרכום לציפוי אופן ההכינה מכינים את הבצק ללוש אותו בעדינות עד לקבלת בצק אחיד להכניס למקרר כ שעתיים או רק שעה גם לא נורא מכינים את כול המרכיב של המילוי הכול ביחד בהדרגה הגבינות קודם עם תפוח האדמה ואז התבלינים הכול מתקפל ביחד טורפים את שני הביצים מוסיפים --- מוצאים את הבצק מתחילים להכין על משטח מקומח מרדדים לעובי של 1 ס"מ וקצת עם כוס חותחים עיגול כמו לעוגיות כוס של מדידה גם טוב על כןל עיגול מוסיפים עם כף את המילוי ומהדקים כמו לאנפנדס או הקרפיים.. תנור מחומם כאן על 180 מעולת באמצע בתבנית משומנת מניחים את מה שהכנו כמו האנפנדס.. ובכוס קטן טופים את הביצה עם הכורכום דגש לפתןח את הכורכום בחצי כפית מים לעבב ביחד עם הביצה ולהבריש את כול המאפים החמודים שלנו בהצלחה נכון קצת שינוי לבצק אבל כול בצק שק"ם מתאים פה חני
 

cial 1

New member
יום טוב אמשיך מתכון לטארט אגוזים טעימה

קצת מורכבת לא קשה בכלל תבנית לטארט נמוכה המרכיבים לבצק הטוב ביותר 1.1/2 כוס קמח רגיל למה ריגיל בטאטרים? כך שלאא נקבל שו נפח מהאפיה... על זה יגידו להכות את המומחה? 180 גרם חמאה קרה קוביות 50 גרם אבקת סוכר 1 חלמון קורט מלח למלית 4 תפוחי עץ גרנד לחתוך לקוביות כמו לסלט 1/2 כוס אגוזי מלך קצוץ גס 1/4 כוס חומציות משומרות קצוץ המידה הנכונה זה פחות מחצי כוס 60 גרם חמאה 1 כף דבש 5 כפות סוכר חום בהיר לסירופ 2 כפות מייפל 4 כפות מים 3 כפות ריבת שושנים אפשר כול ריבה שרוצים 4 כפות סוכר חום בהיר 1 כף סוכר חום קהה 1 כף ליקר אגוזים טוב אופן ההכנה למעבד מזון מוסיפים את הקמח החמאה הקרה - הדבש אבקת הסוכר החלמון לעבד הכול עד לקבלת כדור מוצאים מסדרים כדור בלי ללוש בעדינות עוטפים ניילון נצמד ולאכסן במקרר לשעתיים מכינים את המלית בשני שלבים אחד הסירופ בקסרולה רק לרתיחה קטנה לא לבישול מבירים מהאש מכינים את השלב השני קוביות תפוח העץ עם החומציות תוספת הסוכר והאגוזים החמאה על מחבת שטוחה כמה דקות לתת לסוכר הקרמה בכול זה הכול מורכב בסמיכות עדינה מסירים מהאש מניחים בצד הכול משמנים את התבנית של הטארט עם חמאה הכול חלבי כאן.. מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעיגול גדול מניחים את הבצק המרודד על התבנית להדק טוב מסירים את ההקצבות דוקרים עם מזלק מסביב את הבצק ועל הבצק מניחים נייר אפיה עם קצת שועית על הצבק אופים 18 דקות עד שזה מזהיב כך רוצים בצק זה כן מוצאים מהתנור ומוסיפים את כול המרכיב הראשון ועלב את הסירופ מחזירים לאפות לעוד 25 למתה לא לפחד הכול מתחיל להיות בחלק הראשון כמו קרמלי וזה כך מוכן בהצלחה אם רוצים ניתן להוסיף 4 כפות שמנת מתוקה לפני הוספת הסירופ שוב אם רוצים מחליפים עם מחמאה אבל זה לא אותו הטעם אבל ניתן לקבל תוצאה טובה גם במחמאה פשוט החמאה יותר חזקה בכול המכיבים האלה וגם יותר טיעמה חני יום טוב
 

cial 1

New member
מתכון לטבולי לבנוני קל ותודה לכול המעודדות

המרכיב 4 חביות עלי פרסיל טרי קצוץ דק זה פטרוסיליה 2 עגבניות בינוני טובות קצוץ טוב 2 מלפפון טרי גם קצוץ טוב כמו לסלט ערבי? שוב חצי חבילה של חסה טרי גם קצוץ טוב חצי כוס בורגול מושרה במים עד 15 דקות בורוגול עבה חצי כוס שמן זית מיץ משני לימונים חצי כפית מלח אופן ההכנה מערבבים פשוט הכול מניחים לכמה דקות שוב מעבבים ומגישים אם רוצים עוד כף שמן זית כן הבורגול והפרסיל סופגים את השמן אז זה בריא מוסיפים לפניי ההגשה ניתן לאכול על מצה של עלי חזה גדולות או כתוספת לטפרית הסלטים עכישיו לטבולי המקורי שאני הכי הרבה אוהבת- זה ללא כול תוספות הירק רק הפסיל והבורגול ולימון שמן זית מלח מה הכמות להכפיל את כמות הבורגול ואת הפרסיל ושמן כצת פחות מי כוס ולימון מ-3 לימונים המיץ הדרוש מלח כפית גדושה בהצלחה
 

cial 1

New member
מתכונון הכי קל לקוביות בשר הודו

400 גרם חתיחה של חזה הודו טרי לחתוך לקוביות כמו לשישליק על מחבת חמב להוסיף את הקוביות לערבב כמה דקות אין מים אין הכול נראה כמו חצי מוכן מוסיפים שמן זית מהול עד 5 כפות תבלין כול מה שאתם רוצים או רק מלח ופלפל גרוס חצי וחצי כ=של כפית עוד טיגון של 10 דקות ןלהגיש על כול מה שרוצים כמו ירק אוסלט ושם בתוספות יש בצל או שום כאן מתאים לאה גם שלא חברים טויבים של הבצל שום יש לנו בדור הצעיר? בהצלחה זה יותר טוב מי-על-האש-
 

יוכי68

New member
אורלי, מי יתן ותזכי להרבה שנים של נחת

ושמחה והמון בריאות.....עד 120 שנה בהנאה.
 
למעלה