האם מישהו מכיר מרפאה זא? MAYA MEDICAL SERVICE? זה מין בית חולים פרטי
מ מתוסכלת11 New member 11/11/08 #20 ../images/Emo26.gifהאם מישהו מכיר מרפאה זא? MAYA MEDICAL SERVICE? זה מין בית חולים פרטי
ה האלוף 2009 New member 26/11/08 #22 יש משהו חדש!!! יש משהו חדש למניעת הריון המצאה של שנות ה-2000 קוראים לזה קונדום מלבישים אחד או אפילו שתיים עושים סקס נהנים בוגדים בבעל ולא נכנסים להריון
יש משהו חדש!!! יש משהו חדש למניעת הריון המצאה של שנות ה-2000 קוראים לזה קונדום מלבישים אחד או אפילו שתיים עושים סקס נהנים בוגדים בבעל ולא נכנסים להריון
M mika tal New member 28/11/08 #23 ../images/Emo24.gifמותק תפני בבקשה לעזרה מקצועית אני לא חושבת שהפורום כאן יכול "לכוון" אותך בתשובות. יכול להיות איזה מישהו נבון/ה שייתן לך עצה,אך תפני לאנשים שמורשים לטפל בעניינים מסוג אלה. הקשיבי לליבך, לקולך הפנימי.אני אמינה בכנות תכל'ס"כל סוד סופו להתגלות" בהצלחה מירה
../images/Emo24.gifמותק תפני בבקשה לעזרה מקצועית אני לא חושבת שהפורום כאן יכול "לכוון" אותך בתשובות. יכול להיות איזה מישהו נבון/ה שייתן לך עצה,אך תפני לאנשים שמורשים לטפל בעניינים מסוג אלה. הקשיבי לליבך, לקולך הפנימי.אני אמינה בכנות תכל'ס"כל סוד סופו להתגלות" בהצלחה מירה
ק קריסטל10 New member 7/12/08 #24 יעוץ לדבר עם הבעל או עם הגבר חיבת לפנות לגוף מוסמך לעצה טובה ו בטוחה