בהשראת החידון השבועי

בהשראת החידון השבועי

הנה שרשור חידות חדש (וכידוע: כל מסע של 3 תגובות מתחיל בחידה הראשונה): מה אני אשיר?

משל הקנגורו (2)

פעם אחת, היה קנגורו שקרא את משל הקנגורו. מרוב שמחה הוא קיפץ. ומה אנו למדים מזאת? ששוב ההודעה הוקפצה.

שיעור בלשון

הפועל קפץ בכל בנייניו בעבר: קפץ, נקפץ, קיפץ, קופץ, הקפיץ, הוקפץ, התקפץ. הווה אומר: ההודעה התקפצה.

והרמז הוא...

הדיסק הוא אחרי sgt. pepper's lonely hearts club band, והשיר לא של ג'ורג' ולא של רינגו (לא שרינגו מצמצם את האפשרויות כל כך).

Miss CB

New member
ניחוש...

אחרי הסמל פפר, לא של ג'ורג' ורינגו (ממש מצמצם אפשרויות חחח). אולי אממ ILL SING IT AGAIN, LETS ALL GET UP AND DANCE TO A SONG THAT WAS A HIT BEFORE YOUR MOTHER WAS BORN... ואז התשובה ל"מה אני אשיר?" היא "בואו נקום ונרקוד לשיר שהיה להיט לפני שאימך נולדה" נו זה זה?

KoKolita

New member
../images/Emo26.gif

"It's getting hard to be someone but it all works out"

התשובה קלה,

אבל מכיוון שהתחלתי את השרשור, אני לא נחשב בתחרות, ולכן אשאיר לאחרים את הזכות לענות עליה.

KoKolita

New member
מממ אולי...

"Love you every day girl Always on my mind" מ"שמונה ימים בשבוע"

מספיק טוב בשבילי

אני התכוונתי למשהו אחר (georgia's always on my mind), מ-back in the u.s.s.r, אבל זה מספיק טוב. קוקוליטה-2 יטבת-1 אני אתן למקרטני להמשיך עם החידות.

טוב... חידה חדשה

הפעם זה אמור להיות קשה... מנה שני כלי רכב צהובים שמוזכרים בשירי הביטלס

המממ...

לא... זאת החידה הכי קשה שהמצאתי! אני לא נותן עזרה עליה (בינתיים; אם אני אראה שהפורום ממש לא מצליח אני אתן רמז).

רק תשובה מלאה ונכונה תתקבל!

(ותהיה שווה 5 נקודות). בכל מקרה, זאת אינה תשובה נכונה ומלאה (לפחות לא כמו זאת שהתכוונתי אליה). אם יבוא הסבר, אני אוכל לקבל אותה.

מוניות,

לא בישראל אמנם, הן צהובות. ע"ע ארה"ב וכו'. זה כל מה שהצלחתי to come up with. המפ.

למעלה