בהשראת החידון השבועי

ובבריטניה?

צריך להפעיל את ההגיון... המוניות בבריטניה שחורות, ולכן הביטלס, שחיו בבריטניה, חושבים על מוניות בתור דבר שחור, ולכן בשירים שלהם לא יכולה להיות מונית צהובה.

beatles247

New member
ממממ

ציפורים? או שזה בעצם ירוק? לדעתי זה צריך להיות מהשיר לוסי בשמים עם יהלומים... לא?

HelterSkelter1

New member
לא חוכמה

Yellow Submarine YELLOW LORRY מ You never give me your money תודה לחיפושון
. אני יודע שאני לא פייר, ואף לאף אחד כמעט לא היה סיכוי

מדהים!

כל הכבוד! אין לי מושג איך עשית את זה, אבל זאת התשובה המלאה והנכונה! helter skelter- 5 קוקוליטה-2 יטבת-1 ולחידה חדשה: מה נעשה כל כך קר?

HelterSkelter1

New member
אתה מדבר בציניות?

אמרתי, זה לא חוכמה, עשיתי חיפוש למילה "Yellow" בליריקס של כל השירים של הביטלס. אני רמאי שפל, לא מגיעות לי הנקודות

תחליט אתה

אין לי סמכות מוסרית. עקרונית ענית נכון, ומכיוון שאין חוקים אז לא רימית או משהו... אבל אתה יכול להחליט אם לפסול את התשובה והשאלה או לא.

HelterSkelter1

New member
החלטתי לפסול.

ובבקשה, אל תעשה חידונים על מילים ישירות מהליריקס (אפשר תרגומים או דברים כאלה, אבל לא מילים ספציפיות).

אני אנסה...

טוב, אז בזכות המוסר הגבוה של helter skelter (כל הכבוד), מצב הנקודות הוא כזה: קוקוליטה-2 יטבת-1 החידה החדשה כבר התפרסמה, והיא: מה הפך לקר?

החידה החדשה

כבר קיימת בהודעה הקודמת! תתחילו לענות! אתם רוצים לייבש את ההודעה הזאת כמו את הקודמות? שהיא תיעלם עם הזמן? (השאלון מנוסח בלשון זכר, אולם הוא מיועד כמובן לשני המינים).

HelterSkelter1

New member
אני יודע, אבל, שוב, זה לא נחשב ../images/Emo13.gif

האהבה נעשתה קרה. Within or without you

dear helter skelter

תראה... יש ארבע אפשרויות: 1. תחליט שאתה מוכן לקבל על התשובות נקודות 2. תפסיק לחפש את התשובות בצורה כזאת 3. תפסיק לענות 4. אני אפסיק לשאול תבחר אחת בבקשה, כי אי אפשר להמשיך בצורה הזאת, כי השאלות סתם מבוזבזות ולא יוצא מהן כלום.

Another Girl

New member
ליר?

ליר,ניר,מה זה משנה? (רואים,אני בעצם שייכת לאתר הזה עם הטעויות הנפוצות של אנשים בנוגע למילות השירים
)

מסתבר שגם אני

תמיד חשבתי שזה ניר. אף פעם לא בדקתי... בכל מקרה, תשובה נכונה: another girl- 1 יטבת-1 קוקוליטה-1 ולחידה חדשה: ציינו שלושה בעלי מקצוע שמוזכרים בשירי הביטלס.

למעלה