בהתאם למצב בדרום

AVI82

New member
צחוק הגורל

הרי דווקא בימים אלו,אנחנו מקבלים הוכחה כמה שהטרנספר מחבל עזה היה הרסני,וכמה קטע 2 לא רלוונטי ולרגע אפילו חשבתי שזהו תעלול אירוני של מאיר. שירז,צר לי,זה לא נובע מפסימיות,אלא רק מהרציונל,ואני גם בטוח שבניגוד לחברייך בשמאל אצלך זה לא נובע מרשעות,או משנאת המתיישבים,אלא מתוך תמימות ואמונה באנושיות של האדם.שלום עם הערבים (שרק בגלל הכבוד והערצה שאני רוכש למשפחת אריאל,שידועה באהבת האדם שלה,אני לא אגיד מה אני באמת חושב על מוסלמים,ערבים וערבים ישראלים במיוחד)לא יהיה,לפחות לא בזמן הקרוב.מה שלדעתי צריך לעשות זה להחיל את המציאות ביו"ש גם בעזה ,קרי פעילות בלתי פוסקת של כוחותינו,עד שהפלסטינים יבינו שבטרור זה לא עובד,ואולי יקום להם מנהיג נאור שאיתו יהיה אפשר לעשות שלום בע"ה,

לצערי אני מסכימה איתך

ולכן אמרתי שאבא היה קצת תמים.. והיום בטח שאי אפשר יהיה להבין את הגיגיו הרומנטים של המושרר אבל הרעיון הכללי של לתרגם אותו לערבית ולהפיץ שם, עושה לי חשק, זה הקצת שנוכל לעשות.

דקל נור

New member
שלום רב

כשם שמאיר ע"ה היה אדם נטול אגו כך גם דעותיו ורישומיו , בצורה הפשוטה ביותר שנינו נוותר בכדי ששנינו נוכל להרוויח זה כל הרעיון הבעיה ממשיכה כשאין עם מי לדבר בשני הצדדים וכולם רוצים להיות צודקים ולא חכמים!!! וזה בדיוק מה שהוא ניסה להסביר בנאום בחירות ,לא מה אני מייצג אלה למה לא כדי לכם לבחור בי. בעזרת השם נחשוב טוב יהיה טוב.

משמרותי

New member
ובהקשר זה ממליץ

להאזין לקטע נוסף הנמצא בדיסק ההופעה האחרונה ובו מאיר מביע את דעתו בעיניין מפלגות ובחירות

דקל נור

New member
ואפשר גם ללכת טיפה יותר רחוק

לנבואת "מדרש יונתי" וכל מה שכתוב שם מתרחש היום פחות או יותר . בשורות טובות ושבת שלום.

משמרותי

New member
חלקית בלבד

כי במדרש יונתי,מאיר יורד יותר על הממסד הדתי והחלק ההזוי של המתנחלים... אם כבר אז "בטנים ותחתים" מתוך "רישומי פחם" מתאים יותר,או "נרקומן ציבור" ואפשר ללכת רחוק יותר "דמוקרסיה"

רינה8

New member
../images/Emo38.gif

כמה זמן נמשיך, בברוגז הזה ? ריבונו של עולם כמה זמן נסחוב, את הרוגז הזה ? – אולי, הרוגז הזה שבא ממולי הוא הרוגז שנמצא בתוכי? לא הגיע הזמן... שנעשה שלם ? נו... "...מקום המשפט שמה הרשע ומקום הצדק שמה הרשע." - שנזכה להבין זאת, במהרה. שנמשיך להביא קדימה את הכי טוב שיש בנו שנתמקד במה שאנו יכולים לעשות שנחיה חיים בריאים וחיוביים שניתן מעצמנו לזולת ונדע לקבל בחזרה שניתן לאומץ, לאהבה ולקבלה להוביל אותנו

משמרותי

New member
מנסים משתדלים

רק מה,יש כאלה שלא רואים זאת עין בעין אלא עין תחת עין- ולאלו מאיר מכוון...

אין ספק שמאיר היה...

קצת תמים. אבל יש לי אמונה שאם וכאשר יצא ספר הכתבים הגנוזים ובו גם החלקים הפוליטיים של מאיר, אז יש גם לתרגמו מיד לערבית ולהפיצו אצלם. לכו תדעו. שבוע טוב לכולנו ושבוע קל לחיילינו, הלוואי שיעבור לילה שקט, אמן.

יש ספק!

אני מניח שאת מכירה את אבא שלך קצת יותר ממני אבל איזה תמים ואיזה נעליים? אולי היה קצת מעופף פה ושם... אבל לא פה. לא. לא היה תמים בכלל. ידע אז בדיוק את מה שיש לדעת היום. ותענוג לקרוא את מאיר במילים הקטנות, לאמור: "באשר הגבול איננו לנצח נצחים אלא רק לתקופה ידועה מראש." זה נכון. נשמע כאילו זה אמירה פואטית של משורר... זאת לא. זאת היכרות פשוטה עם ההיסטוריה. כך היה תמיד וכך יהיה תמיד ואין חדש תחת השמש. ויפה שעה אחת קודם. !

למעלה