בואה חדש!!!

naja

New member
../images/Emo6.gif אל תהיה רע, תן לו צ'אנס......

תגיד, לא קיבלת ממני מסר לפני כמה ימים?

orel767

New member
יש תשובות יותר למטה...

אז לא להיות מבסוטים ואנשים בגילכם צריכים תמונות עירום?! אני מקווה שזה היה בציניות חחחחחח

naja

New member
לפי התשובות שלך-

הייתי נזהר מאוד מלייעץ לאנשים ע"ג הפורום. אתה עלול לגרום לנחשים שלהם נזק.

orel767

New member
כל עוד זה לא פגע בנחשים שהיו לי ו..

ושיש לי אין לי סיבה לפחד לייעץ לאנשים את העצות האלה...

naja

New member
ברור שלך אין סיבה.....

אתה לא תהיה זה שיאבד נחש. אני באמת לא חושב שיש לך מספיק ידע או ניסיון כדיי לייעץ כאן, ואנימאוד מקווה שאנשים לא יעשו שימוש בעצות שלך.

orel767

New member
אמרתי שזה עצה לא הכרחתי...

את הבנאדם לעשות זאת וכל עוד זה לא פגע בנחשים שהיו לי ויש לי אין סיבה שזה יפגע בשל אחרים!!!

youval osman

New member
איתי

הארוחה האחרונה (והראשונה) של הנ"ל לא היתה לפני יומים אלא לפני כשבוע + (ב9 לחודש). בכל מקרה תתן לו כמה ימים -שבוע של שקט,בלי אוכל ,בלי להתעסק איתו יותר מידי.. תציע לו ארוחה בעוד כ-5 ימים-שבוע. אני שמח שאתה מבסוט ממנו,המון בהצלחה שיהיה...

orel767

New member
אני לא יודע עם זה...

אני לא יודע עם זה נחשב הרבה מבחינתכם אבל אני בעסק כ-6 שנים גידלתי: מתכדר, בואה זכר, כרכנית, בואה נקבה ועכשיו בורמזי אלבינו בייבי הכי יפה בארץ(לדעתי) הנה תמונה שלו לא יצא לי לגדל כמות עקב מקום(אבל אני מתכוון להביא עוד משהו או 2)

MOP1991

New member
אוראל אני באמת לא מבין אנשים כמוך.

אני לא מבין מה הרעיון של כל שבוע לקנות נחש למכור נחש, ידוע לך שהבורמזי החביב הזה יגדל? ושהו יגדל הוא יצטרך יותר מקום מהבואה המתכדר ביחד. במקום להבין שאתה לא מסוגל לגדל בואה של 1.20 בטרריום 50 ס"מ(!!!!) ולהביא איזה נחש קטן, אתה מביא עכשיו בורמזי? גדולים ממך לא מביאים בורמזי מחשש מהגודל העצום שלו, ע היופי אין מה לדבר הבורמזי שלך באמת יפה, אבל הוא יהיה מפלצת, ואז תמכור אותו ותביא מרושת.

orel767

New member
אל תדאג הפעם הכל מוכן כמו שצריךך

אז תיהיה רגוע... וזה שאני מחליף הרבה זה כי אני לא אוהב להישאר במקום אני רוצה להתנסות בעוד משהו ועם הייתי יכול הייתי מגדל עוד הרבה נחשים, ובקרוב אני יביא עוד(הלוואי בע"ה)

MOP1991

New member
הכל מוכן?

מה זה משנה? עוד שבוע כבר תביא את המרושת שלך, אז תכין את הכל כבר בשבילו. אני כבר שלוש שנים בערך בתחום, בעצם שנה בערך ברצינות, ולא מכרתי אף נחש. אז למה להביא בורמזי ואחרי שבועיים למכור אותו? בשביל להתרשם ממנו אתה יכול ללכת לגן חיות.

orel767

New member
מרושת תיהיה בטוח אני לא יביא!

ומה זה מעניין אותך מה אני עושה תעשה מה בראש שלך ואני יעשה מה בראש שלי... כמה נחשים אתה מגדל?

איתי322

New member
תודה יובל,

ובעניין של יומיים זה היה מטאפורה בישביל לתת לנחש זמן להתאקלם אני תכננתי להאכיל אותו ב5-7 ימים הקרובים...

למעלה