בואו גם אתם לחתום על שלום

didalf

Well-known member
לחתום על שלום?../images/Emo109.gif

הם לא שפויים

god help people

New member
שתיי מדהימות../images/Emo99.gif../images/Emo80.gif

הם ממש סתומים הילדים האלה בשביל מה לריב? כל אחד אוהב את מי שהוא רוצה וזהו
תודה(=

חחחחחחחחח

הלוואי שזה היה כ''כ פשוט כמו שרשמת הם אשכרה עוברים שם מלחמה ,מלחמת הישרדות מי יותר טובה ממני חחח

crazy girl2007

New member
בטח שזאת שנאת חינם.../images/Emo27.gif

אני לגמרי לא מבינה את כול העניין הזה
גם בתקופת "ארווי" היה את הקטע של קמילה-לואיסנה.כאילו מה
אי אפשר להעריץ את שתיהן
חוץ מזה,,הן רק מפורסמות,זה לא שאתם חיים ונושמים בשבילם,ככה אני לפחות רואה את זה.יש אנשים שאובססיביים לאנהי\דולסה והם בעיקר אלו שגורמים לכול המריבות האלה.בני אדם רבים אחד עם השני על מפורסמים שאפילו לא פגשו,שאפילו לא מכירים
וזה נמשך לקללות,להעלבות וכו'..ובלי ששמים לב פוגעים באנשים,והכול באשמת מה
באשמת מפורסמים
.ה-ל-וווו מפורסמים
זה לא האחים שלכם,לא בני משפחה שלכם.תעריצו אותם בשקט
-התכוונתי למעריצים האובססיבים,שהם אלו שגורמים לכול זה- לפי איך שנראה,אנהי ודולסה חברות טובות,אז למה לנסות לבחור ביניהן
.

כאילו זה לא ברור מאיפה השינאה

השינאה נובעת ממקום אחד בלבד תחרותיות דולסה ואנהי הכוכבות הכי מוערוצות ברבלדה אז ברור שתמיד תהיה תחרות בין המעריצים מי יותר טובה ממי זה טבע האדם,התחרותיות הזאת ואף פעם זה לא ישתנה.קחו גם בחשבון שלאננהי הייתה תהילה גדולה יותר משל דולסה והיא הייתה זמרת סולו והיא בת 24 שנים ופתאום הגיחה לה דולסה ילדונת שקטה שהתחילה לשחק את רוברטה הקשה וגדוד המעריצים של דולסה גדל וגדל והגיע לממדים עצומים,קח שהמעריצים של אנהי התחילו להרגיש מן פחד והתגוננות להגן על אנהי שהיא היותר טובה וככה גם המעריצים של דולסה .זה כ''כ מובן מאיפה מגיעה השינאה הזאת. אל חשש זה קיים בכל העולם לא רק בין אנהי לשול,גם בין בריטני לכריסטינה ובין עוד הרבה מפורסמים.

crazy girl2007

New member
../images/Emo45.gif

את צודקת,אבל זוהי מדינה דמוקרטית ולכול אחד יש זכות להעריץ את מי שהוא רוצה.חוץ מזה,לא נראה לי שאנהי הייתה כול כך מפורסמת כמו עכשיו כשהייתה זמרת סולו.

למעלה