בואו ונפתח נושא חדש: טיול שנתי.....

גל-עמית

New member
בואו ונפתח נושא חדש: טיול שנתי.....

זוכרים? קדימה, בואו ונעלה זכרונות מחוויות מיוחדות מטיולים שכאלה...... הראשון שאני זוכר היה כשהייתי בכיתה ד´. לקחו אותנו לרציף בנמל חיפה (שער 5). העלו אותנו על ספינת טיולים ששמה "רות" (בעלת 2 סיפונים) ועשו אתנו שייט בנמל ובנמל הקישון....אז עוד שיחנו ודגנו שם..... השני שזכור לי, היה בכיתה ח´, בשנה שעזבנו את היסודי. לקחו אותנו ל"רמות-מנשה" לקטיף שזיפים, לשבוע ימים.... את החוויות משם - בפעם הבאה.....

גל-עמית

New member
הנה - "מילון רומני"......./images/Emo13.gif .....

1. טיול (כמו שכתבה מגי) - TEUL. 2. ציור - TZEUR. 3. ביוב - BEUF. 4. סיור - SEUR. 5. זיון - ZEUN. ..............................

ענבר.

New member
תתחיל לתרגל להגיד בקול רם

ועם הדיקציה הרומנית הכי מוצלחת שאתה יכול. אנחנו נבחן אותך על זה במפגש.

גל-עמית

New member
אני לא צריך להתחיל..... ../images/Emo6.gif .....

....תשאלי את החברה שלך....הלא "אין הנחתום מעיד על גיסתו"..........

המורות שלי לא היו רומניות,והטיול

השנתי שאני זוכרת, ואני לא חושבת שהיה הראשון- הטיול לגן החיות הישן בתל אביב. נסענו באוטובוס ולא במשאית, שהיום קוראים לה טיולית אני חושבת. בכל אופן אוטובוס של ממש שלקח אותנו מביתה ספר ישר לתל אביב, ראינו את הבית של ביאליק אני חושבת, או אולי משורר פתוס אחר, ואז...לגן לחיות שזו הייתה האטרקציה של הטיול. לקראת העליה לאוטובוס חזרה,שלחו את כולנו לשירותים. אני ננעלתי בתוך אחד התאים. המורה שלא הייתה רומניה, אבל גם לא הייתה טובה בחשבון,לא שמה לב שאני לא באוטובוס- והאוטובוס נסע. ואני בתוך התא של השירותים, מבוהלת מדי בשביל לבכות, לא ידעתי שכולם כבר נסעו, אבל הייתי מאד משועממת בפנים,עד שמישהי נכנסה לנקות את השירותים, וצעקתי לה שאני בפנים. אז הוציאו אותי כמובן, אמרו לי לטפס מעל הדלת, מה שיכולתי לעשות שעתיים קודם אם הייתי עם תושיה כמובן. יצאתי, הסתכלתי ימינה ושמאלה אין מורה, אין כיתה ואין אוטובוס. מנהל גן החיות, לקח אותי למשרד, נתן לי לשתות משהו עם גזים, שפעם ראשונה שתיתי, אמר לי כל הזמן לא לפחד-אבל ממש לא פחדתי כי ידעתי שהחיות בכלובים ולא יבואו לבקר אותי אישית. איכשהו איתרו דודה שלי שגרה בפתח תקווה שבאה לקחת אותי לביתה...ואח"כ החזירה אותי באוטובוס רגיל של אגד לירושלים. המורה-דרך אגב לא ידעה שאני חסרה עד שהגיעה לבית הספר לפרוק את הילדים, שם כבר חיכה לה המנהל הזועם. ככה התחלתי את הקריירה שלי ללכת לאיבוד בטיולים, בפעמים הבאות הצלחתי יותר טוב.(הכל עיניין של אימונים).

גל-עמית

New member
משו - משו !!!!!!!!

10. אחלה.... המורה הרומניה שאני זוכר זו דווקא המורה שלי לאנגלית (ביסודי) שדיברה אנגלית עם מבטא רומני כבד.....נסי לדמיין....והיא הייתה שעירה...(שפם שחרחר, פיאות..) אחד התלמידים שהצליח להציץ לה נשבע שהיו לה גם קצת שערות על החזה......טוב, לא ידענו אז מה זה הורמונים......

זהבוש

New member
טיול בכלל ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo43.gif ../images/Emo43.gif ../images/Emo43.gif ../images/Emo43.gif ../images/Emo43.gif ../images/Emo43.gif

היה חוויה בלתי רגילה אימי החליטה שהגיע הזמן לקחת אותי ללונה פארק שהיה אז ביפו, אנחנו גרנו אז בנס-ציונה,אימי אחי ואני עולים עם האוטובוס לכיוון יפו באזור שד,ירושלים וכמובן אני רוצה לעלות על אוירון רק שכחתי כמה אני הייתי פחדנית ממקומות גבוהים וכמובן איך שעליתי הקמתי כאלה צרחות שהיו חייבים לעצור את כל התנועה בכדי להוריד אותי, ולהרגיע את כל הסביבה אין אחד במשפחה שלא זוכר את זה. ודרך אגב טיולים האם מישהו זוכר את תערוכת העשור שהיתה בזמנו בבית דגן אחד התערוכות הראשונות שלקחו אותי בכדי ללמוד מקרוב על חקלאות ומה יוצרים בארץ חוויה בלתי נשכחת. התפוזים התפוזים שווים .........

ענבר.

New member
זהבוש, את האמת, רק אמת וכל האמת

את שם, למה את הכי מתגעגעת בארץ?

זהבוש

New member
את האמת ורק את האמת ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

אני מתגעגת כמעט להכל. אבל הכי הכי זה לחברות,לתרבות והים עליו קשה לי מאד לוותר. מובן אני מחוברת כנראה בדם לארץ, שאי אפשר בלעדיה , ועוד יותר אי אפשר איתה.כמה חבל. במיוחד שהיום אני כבר סוף,סוף יודעת להשתמש עם המחשב, שזו היתה גם כן בדיחה שהתהלכה בביתנו. אני לפחות בקשר יומימי עם הארץ שכל כך חסרה לי ואני מקווה שלא להרבה זמן.

magy

New member
אל תשכחי זהבושקה.....מחכים

לך כדי לארגן........מפגשששששששששששששששששששששששששששששששששש

גל-עמית

New member
לונה פארק.......

"אבא´לה בא ללונה פארק..."/ישראל יצחקי.....מי יכול לשכוח....אגב, יש לי דיסק שלו של כל השירים מהתקופה ה"טובה" שלו.... לונה פארק......אני לא מכיר ילד שאינו זוכר חוויות משם....בילדותי, אבי היה לוקח אותי לת"א בשבתות בהן נדרש היה להגיע לישיבות ברח´ הירקון 110...כן מפא"י ההסטורית...חיכיתי לו אצל דודדתי ואחרי שסיים, לקח אותי גם לשייט בירקון וגם ללונה פארק.....היו זמנים... על המקום הזה לא ויתרתי ובשנים מאוחרות יותר, הלכנו גם במסגרת של חבר´ה...בנים לבד וגם זוגות...מהתקופה ההיא, אני זוכר את תחרויות ה"קרטינג" שהיו אז - דבר חדש ומלהיב...אח"כ, תעורכת צה"ל ושם באמצעות המחשה הצהלי (מפלצת ענקית - שנת 68...) - יזמתי הכרות עם נחלאית חמודה מגבעת יואב שברמה.....הטריק היה: החיילת שבדוכן בקשה מס´ אישי וכל הפרטים יצאו בהדפסה. כמובן שכל אחד נתן את שלו...אני הממזר, נתתי מספרים אישיים שידעתי שהיו מקובלים אז אצל חיילות צעירות וקבלתי את פרטיהן.....

magy

New member
עד היום, מה שאני הכי הכי אוהבת

זה לונה פארק....ואם מישהו רוצה להגיע לליבי..... שרק ייקח אותי ללונה פארק....... גם בחו"ל , ביורופארק....ובהפטלינג......התפרעתי על מתקנים..... לא מאמינה שבגילי אני עדיין כל כך אוהבת להסתכן על מתקנים שגורמים לי לכמעט......התקף לב.........
))))))))

magy

New member
כתבתי יורופארק...ואף אחד לא העיר

לי.......איזה טימטום......יורודיסני..... איזה יורופארק............????????????????

magy

New member
כתבתי יורופארק...ואף אחד לא העיר

לי.......איזה טימטום......יורודיסני..... איזה יורופארק............????????????????

ez

New member
מספרים אישיים של חיילות ../images/Emo38.gif

אני הייתי עתודאי, ככה שאחרי הטירונות השתחררנו בדח´ש (= דחיית שרות) ל-4 שנים, עם קורס מכי´מ (במחנה טירה) וקורס קצינים (בסירקין) ב- 2 חופשים גדולים. העיקר, בשחרור בסוף הטירונות בבקו´מ תה´ש, לאחר החזרת הציוד, כשחיכינו במשרד, חבר שלי (גם הוא עתודאי) ואני, לפקידת השחרורים (ש´הלכה לאכול צהריים´) ראינו על שלחנה ערימת טופסי גיוס של מחזור החיילות שזה אך התגייסו - קומפלט עם תמונות וכתובות וטלפונים ומס´ אישיים. הוא בחר לו אחת ואני בחרתי אחת והתקשרנו וקבענו ויצאנו ואצלי זו הייתה אפילו אהבה גדולה שנמשכה זמן רב, ושנגמרה כמו שנגמרים כל הדברים הטובים והיפים.

ez

New member
מספרים אישיים של חיילות ../images/Emo38.gif

אני הייתי עתודאי, ככה שאחרי הטירונות השתחררנו בדח´ש (= דחיית שרות) ל-4 שנים, עם קורס מכי´מ (במחנה טירה) וקורס קצינים (בסירקין) ב- 2 חופשים גדולים. העיקר, בשחרור בסוף הטירונות בבקו´מ תה´ש, לאחר החזרת הציוד, כשחיכינו במשרד, חבר שלי (גם הוא עתודאי) ואני, לפקידת השחרורים (ש´הלכה לאכול צהריים´) ראינו על שלחנה ערימת טופסי גיוס של מחזור החיילות שזה אך התגייסו - קומפלט עם תמונות וכתובות וטלפונים ומס´ אישיים. הוא בחר לו אחת ואני בחרתי אחת והתקשרנו וקבענו ויצאנו ואצלי זו הייתה אפילו אהבה גדולה שנמשכה זמן רב, ושנגמרה כמו שנגמרים כל הדברים הטובים והיפים.

ענבר.

New member
דינה

דינה ברזלי 496351 צבע עיניים כחול צבע שיער ערמוני הגובה מאה ושישים ס"מ משקל חמישים ושמונה קילוגרם........ אפשר להצטרף בפזמון החוזר. יא מציצן

למעלה