בואו להכיר את המתמודדות של עונה 8!!!!

iqiqiq

New member
מתמודדת שלוש עשרה ואחרונה

ויטני בעונה הזו יש 2 פלוס סייז : -המתמודדת השלישית דאינה -והיא

JoNy Boi

New member
אוייי ואבוייי ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

נראית כמו איזה סוס/פרה שיולדת

JoNy Boi

New member
לסיכום:

מקווה שזה יהיה סדר ההדחות: 1)ויטני 2)קטלין 3)פלישיה 4)דיאון 5)סמנת'ה 6)קסנדרה 7)בריטני 8)שרה 9)דיאנה 10)רנה 11)ג'יאל אז ג'זלין או נטשה .. נטשה

JoNy Boi

New member
וכמובן שלא! =/

זה מה שאני רוצה שיהיה, לאו דווקא מה שיקרה באמת.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif ../images/Emo58.gif

בריטני-בעעע.אחת המתמודדות המזעזעות אוור בסדרה.פוטנציאל לדוגמנות יש,אבל הדימיון בינה לבין סופר מודל יכול להיות מקרי לחלוטין. קסנדרה-נראה לי אני היחיד שדווקא די חיבב אותה XD. דיאנה-מעצבנת וסתמית לחלוטין. דיון-הבחורה הנוראית ביותר מהאודישנים.במהלך העונה חשבתי שהיא כבר תזכה והייתי מאושר מההדחה שלה.פריחולה שכזו,למרות שהיא השתנתה ממש לטובה במהלך הסדרה. פלישיה-מהממת.אח טיירה,הקנאה. J.L-אהובתי המלכה
וואה וואה וואה ג'סלין אהובתי-יפה?מאיפה אתם רואים?היא נראית כמו מנקת רחוב לדעתי,אבל היא פשוט מלכה בת מלכה ואני מת עליה. קטלין- נגיד
נטשה-
.מדהימה!לפני המייקאובר-שלמות,המייקאובר ממש הרס אותה. רנה-אחת המושלמות אוור בהסטוריה של הסדרה.היופי שלה פשוט לא יאומן.
סמנת'ה-בחורה יפה,יש פוטנציאל וחבל. שרה-הייתה אחת הפיבוריטיות שלי בהתחלה,אבל היא סתם מעצבנת. וויטני-חמודה שכזו...

mikmikonet

New member
../images/Emo58.gif

קסנדרה שיא המצחיקה
ג'זלין בעע. בריטני
למה מזעזעת? טיירה מקנאה בפלישיה, לגמרי. ועצבן אותי שהיא אמרה שהיא לא דומה לה בתמונה שפלישיה ספורטאית- מה?! הן פשוט היו בול!!! דיון גם בעע.

למעלה