בואו לעצב לוגו חדש לפורום

../images/Emo126.gif איך ציירת את זה?

לא יאומן... את ממש ציירת... כמובן שאני אוהבת, גם את הקודמים שלך אהבתי. איך ציירת את זה? עם צבעי מים? האם יש לך תמונה שמשמשת לך השראה, או שזה מהראש? מאיפה את יודעת לצייר ככה?

קרנוש32

New member
תודה רבה !

אני מציירת הרבה בצבעי עיפרון. התעמלתי פעם והיום אחיותיי מתעמלות ואני מקבלת את ההשראה מהן וגם לפעמים מהראש. אני שמחה שאהבת את הציורים ואני מקווה שזה ייבחר :)

יותר יפה

אבל עדין שייך להתעמלות אומנותית. בהתעמלות מכשירים או באקרובטיקה, אין כאלו בגדי גוף עם חצאית, ואין תרגיל כזה שקופצים ומרימים ידיים לצדדים... אבל זה עדין יפה

אמבר8

New member
מהמםםם

באמת שעשית את זה יפה!! וליובל, לפי דעתי הבגדים הם אלו שעושים את כל התמונה.. אם אין בגד יפה.. זה פשוט חסר.. במיוחד אם זה רק ציור ולפי מה שאני מכירה ולפי מה שראיתי, הרבה מתעמלות קופצות ככה בהתעמלות קרקע.. החברה הכי טובה שלי מתעמלת מכשירים.. והיא ממש ממש טובה בדברים כאלה... וזה מדהים !!!!!!! קרנוש32 זה קרן נכון? חח כמה זמן התעמלת?? :))

Cill

New member
איזה ציור יפהפה!

ניכר שהציירת ממש מוכשרת. יש בציור המון רגש והבעה. אהבתי!

רעיונות ללוגואים נוספים

מכיוון שאני לא יכולה להשתתף בתחרות של עצמי, (למרות שממש בא לי) אני רק יכולה להציע רעיונות: לוגו יכול להיות גם תמונה אמיתית ממצלמה. למשל של מתעמלת אוכלת תפוז, או מתעמלת בפוזת התעמלות כלשהי עם תפוז ביד (או פלח תפוז בפה...), או קבוצת מתעמלות... ובחזרה לאיורים: כל מה שקשור לאקרובטיקה למשל, כמו תפוז על תפוז (בפוזה של פירמידה של אקרובטיקה),

Dekel 123

New member
ועוד אפשרות שהכנתי D: ../images/Emo41.gif

מכל מה שהכנתי את זה הכי אהבתי , מה דעתכם ?

לא הייתי מקנאה בעצמי...

איזו עבודה קשה תהיה לי, לבחור את הלוגו שיזכה.... זה מקסים, דקל

יום אחרון לתחרות הלוגואים!

עד היום בערב, יש עדין הזדמנות להעלות לוגואים חדשים, או להצביע/לחוות דעה על לוגואים. לאחר מכן ייבחר הלוגו הזוכה!!

Dekel 123

New member
מי בוחר את הלוגו ? ..

את בוחרת או כמות הלייקים על כל תמונות בדף הפייסבוק ?

השקעתי ביותר!

הלבשתי, שמתי על הכדור, צילמתי אלף תמונות ועיצבתי! (המחשב נתקע ועבד נורא לאט, אז אחרתי בכמה דקות..)

../images/Emo106.gifהזוכה בתחרות היא...

תודה לכולן על ההשתתפות, על שיתוף הפעולה, ועל ההשקעה האדירה שהשקעתן. תחרות הלוגואים עלתה על כל הציפיות! הלוגואים שעוצבו יפהפיים אחד אחד. באמת שאין רק לוגו אחד שיפה יותר מכולם. לכן החלטתי להשתמש גם בלוגואים נוספים. בסופו של דבר, לא הייתה ברירה, אפשר היה להחליט על זוכה אחת בלבד. והזוכה היא boringvered עם הלוגו הנ"ל. שוב תודה לכולן ומזל טוב לזוכה

אמא לה3

New member
מזל טוב!

בחירה מעולה! מזל שלא אני הייתי צריכה לבחור כי זה ממש ממש קשה....

למעלה