אההא. נטשנו אחרי שעה במיוחד כי המוזיקה לא הייתה משהו
L limors2 Active member 31/8/06 #24 אההא. נטשנו אחרי שעה../images/Emo54.gif במיוחד כי המוזיקה לא הייתה משהו
R RJlake New member 31/8/06 #26 חחח לא משהו זה בלשון המעטה../images/Emo11.gif מוזיקה סמסית מעצבנת מסכן אסף שתקוע עם זה 3 שעות
R RJlake New member 31/8/06 #29 מרגיע?../images/Emo12.gif זה חופר לך במוח עד שכל תא שם מתייבש ובאלך להרביץ למישו...
ג גינגימניה New member 31/8/06 #30 חחחח על טעם.. אני מאזינה קבועה רק אם אני נרדמת אני מן הסתם לא מאזינה..
R RJlake New member 1/9/06 #32 חיחיחי לי רק החלון נותן אוויר../images/Emo3.gif אבל כן כל אחד וטעמו...
C chen010189 New member 31/8/06 #25 אה זה היה הוא שהיא דיברה איתו? למרות שזה החדר בקרה אבל כל החיילים שהיו שם אתמול נראים אותו דבר
א אלעד קנדה New member 31/8/06 #11 גם אתם ראיתם את זה? התנועות שדור גליק עושה עם הראש והפה בזמן שהוא מקריא את המהדורה זה אחד הדברים היותר מצחיקים שיצא לי לראות לאחרונה.
גם אתם ראיתם את זה? התנועות שדור גליק עושה עם הראש והפה בזמן שהוא מקריא את המהדורה זה אחד הדברים היותר מצחיקים שיצא לי לראות לאחרונה.
L limors2 Active member 31/8/06 #12 מצחיק זה לא מילה../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif ישבנו בצ'אט והתפוצצנו מצחוק ולא רק התנועות שלו- הלכו שם כלמיני דברים מוזרים שכללו מחשופים וגירוד במקומות מוזרים חבל שאין מצלמה בגלגלצ
מצחיק זה לא מילה../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif ישבנו בצ'אט והתפוצצנו מצחוק ולא רק התנועות שלו- הלכו שם כלמיני דברים מוזרים שכללו מחשופים וגירוד במקומות מוזרים חבל שאין מצלמה בגלגלצ
R RJlake New member 31/8/06 #19 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כל פעם שאני נזכרת אני נקרעת! חייבים לשחזר את זה!