מומלץ ומאוד נוח אלא ש... (ועוד על האש צמחוני)
זה שאנחנו קנינו היה זול ובאיכות נמוכה וכשהוא מתלהט הוא גם מתעקם.
העפנו אותו ונקנה אחד אחר.
 
יש לנו גם מין משטח מתכת עגול כזה בצורת מחבת עם דפנות גבוהות וחורים שבו אנחנו שמים ירקות חתוכים (בגודל של כ- 3cm*3cm) כגון פלפלים, זוקיני, בצל, פטריות, ברוקולי (שנחלט במים רותחים קודם), שעורבבו קודם עם קצת שמן זית, מלח ופלפל. ומחכים שיגיע לדרגת אל-דנטה. יוצא מאוד טעים. ואם ממש רוצים להשקיע אז מוסיפים קוביות טופו (Extra firm) ומשרים (כמה שעות טובות ורצוי לילה) את הטופו ואת הירקות במרינדה הבאה: 1/4 כוס רוטב סויה, 1/4 כוס מיץ תפוזים, 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק, 1 כף שמן, 1 כף מיץ לימון, 2 כפות סילאן (לא היה לי אז כיאה לקנדים השתמשתי במייפל), 1 שן שום כתושה. אפשר לשפד או כאמור ב״סלסילת״ המתכת האמורה. יוצא מעדן!!!