בואו לשולחן , והפעם שקשוקבנוס עם טוויסט איטלקי
טוב , גם השבוע מוקדם מהרגיל , יש לנו אירוע ביום ראשון ואני לא אהיה כאן
הכנתי כול מיני דברים לא מסעירים במיוחד , עוגיות שיבולת שועל , ארוחות ערב קלילות ושקשוקה עם קבנוס או בקצרה שקשוקבנוס
כמובן שלא חייבים עם קבנוס אפשר סתם נקניקיות או נקניקיות חריפות או בלי .
אני מאוד רוצה שהפינה הזאת תצליח , הפורום הזה היה לי כמו בית ואני לא רוצה שיגווע לאיטו אז אשמח אם תשתפו מה הכנתם או סתם תשאלו מה שבא לכם וננהל דיונים
קולינריים חביבים .
כידוע אני אוהבת לאכול חריף , מי שלא יכול להשמיט את הפלפלים החריפים או להחליף ברצועות גמבה .
להלן המתכון , שכמובן מופיע גם בדף הפייסבוק של סופראמא/Supermum , תקפצו להגיד שלום , התמונות שם יותר נחמדות
שקשוקבנוס חריפה אששש עם טויסט איטלקי (אורגנו )
תכינו את הבאגט הטרי.
המצרכים :
3 כפות שמן זית משובח
2 בצלים גדולים חתוכים לחצאי טבעות ...
3 פלפלים חריפים חתוכים לטבעות , או כמה שאתם אוהבים 4 נקניקיות קבנוס חתוכות לטבעות
5 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות עדיף בלי קליפה
6 שיני שום חתוכות
3 כפות רסק עגבניות
כוס מים חמים
כף פפריקה מתוקה
כפית כמון
מלח ופלפל גרוס לפי הטעם
ביצים כמספר הסועדים
כפית אורגנו לפיזור מעל
אופן ההכנה :
לטגן את הבצלים, הפלפלים, והנקניקיות, להוסיף את העגבניות החתוכות והשום, להוסיף מים ותבלינים ולבשל על אש קטנה כ25 דקות, לערבב מדי פעם.
כשהרוטב מסמיך לשבור ביצים לתוכו. עדיף לשבור לתוך כלי ואז להוסיף
לפזר מעל אורגנו לסגור את המכסה ולבשל עד שהביצים עשויות בדרגה הרצויה לכם.
להגיש עם לחם טרי.
בתיאבון,
דורית
טוב , גם השבוע מוקדם מהרגיל , יש לנו אירוע ביום ראשון ואני לא אהיה כאן
הכנתי כול מיני דברים לא מסעירים במיוחד , עוגיות שיבולת שועל , ארוחות ערב קלילות ושקשוקה עם קבנוס או בקצרה שקשוקבנוס
כמובן שלא חייבים עם קבנוס אפשר סתם נקניקיות או נקניקיות חריפות או בלי .
אני מאוד רוצה שהפינה הזאת תצליח , הפורום הזה היה לי כמו בית ואני לא רוצה שיגווע לאיטו אז אשמח אם תשתפו מה הכנתם או סתם תשאלו מה שבא לכם וננהל דיונים
קולינריים חביבים .
כידוע אני אוהבת לאכול חריף , מי שלא יכול להשמיט את הפלפלים החריפים או להחליף ברצועות גמבה .
להלן המתכון , שכמובן מופיע גם בדף הפייסבוק של סופראמא/Supermum , תקפצו להגיד שלום , התמונות שם יותר נחמדות
שקשוקבנוס חריפה אששש עם טויסט איטלקי (אורגנו )
תכינו את הבאגט הטרי.
המצרכים :
3 כפות שמן זית משובח
2 בצלים גדולים חתוכים לחצאי טבעות ...
3 פלפלים חריפים חתוכים לטבעות , או כמה שאתם אוהבים 4 נקניקיות קבנוס חתוכות לטבעות
5 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות עדיף בלי קליפה
6 שיני שום חתוכות
3 כפות רסק עגבניות
כוס מים חמים
כף פפריקה מתוקה
כפית כמון
מלח ופלפל גרוס לפי הטעם
ביצים כמספר הסועדים
כפית אורגנו לפיזור מעל
אופן ההכנה :
לטגן את הבצלים, הפלפלים, והנקניקיות, להוסיף את העגבניות החתוכות והשום, להוסיף מים ותבלינים ולבשל על אש קטנה כ25 דקות, לערבב מדי פעם.
כשהרוטב מסמיך לשבור ביצים לתוכו. עדיף לשבור לתוך כלי ואז להוסיף
לפזר מעל אורגנו לסגור את המכסה ולבשל עד שהביצים עשויות בדרגה הרצויה לכם.
להגיש עם לחם טרי.
בתיאבון,
דורית